کد خبر: ۳۵۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰

چرا برگزاری انتخابات الکترونیکی در تهران منتفی شد؟

علیرضا فخاری استاندار تهران در رابطه بابرگزاری انتخابات الکترونیک در تهران گفت: با تصمیم شورای نگهبان برگزاری انتخابات الکترونیک برای استان تهران منتفی شد و انتخابات امسال در این استان به منوال ادوار گذشته انجام می‌شود.
چرا برگزاری انتخابات الکترونیکی در تهران منتفی شد؟

مخاطب 24- علیرضا فخاری استاندار تهران گفت: قبلا پیش بینی‌هایی برای برگذاری انتخابات الکترونیک در استان تهران شده بود، اما با تصمیم شورای نگهبان این امر برای این استان منتفی شد و انتخابات امسال در این استان به منوال سال گذشته انجام خواهد شد.

فخاری در رابطه با لزوم شرکت در انتخابات ۱۱ اسفند مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انتخابات امسال انتخابات ویژه‌ای است و دشمن سعی دارد تا مردم را از آمدن به پای صندوق رای مایوس کند. نکته قابل تامل این است که اگر انتخابات مهم نیست چه اصراری بر عدم حضور مردم است؟ و از طرفی کسانی دیگر انتخابات را به فراخور خود می‌سنجد و به آن نه می‌گویند که به نظر میرسد آن‌ها از مردم زخم خورده اند و نمی‌توانند درایت و سیاست و هوشیاری مردم را تحمل کنند و این بزرگترین نقطه ضعفی است که از خود نشان می‌دهند.

وی ادامه داد: مردم ما خودشان را در ۲۲ بهمن ماه ثابت کردند و حضور آن‌ها نشان دهنده حسن همجواری و روابط داخلی و تولید سرمایه‌های اجتماعی آن‌ها است درواقع مردم به سرنوشت خود اعتقاد دارند و به مسئولین هم اعتماد دارند بنابراین به نظر می‌رسد انتخابات پرشور را دارا باشیم.

فخاری در رابطه با اهمیت شرکت در انتخابات تصریح کرد: طبیعی است که هر انتخاباتی یک ریزش و کنش و واکنشی را در هر دوره‌ای دارا باشد، اما در مجموع امیدواریم مردم با مشارکت خود زمینه حداکثر سازی قدرت ملی را ایجاد کنند که این امر به ما جسارت و شهامت برای انجام کار‌های حساس و سخت را می‌دهد و ناراحتی دشمن و تلاش برای مایوس کردن از انتخابات و مخالفت با آن به همین دلیل است.

وی در پایان گفت: بنابراین مردم برای تعیین سرنوشت خود و اثرگذاری باید ارداه قوی از خود نشان بدهند تا با همدلی وهمکاری برای رسیدن به کلام رهبری یعنی رسیدن به قله اصلی گام بردارند.

منبع: فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر