کد خبر: ۳۵۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۰

امضا‌های طلایی به شهرداری برگشت؟

در حالی که عضو شورای شهر تهران می‌گوید که «احکام شفاف شورا در سال گذشته در مناطق به شیوه‌های غیر شفاف همراه با سلیقه گرایی و امضا‌های طلایی بوده است» معاون شهردار تهران خلاف این موضوع را می‌گوید.
امضا‌های طلایی به شهرداری برگشت؟

مخاطب 24-  در لایحه فعلی شهرداری تهران برای سال آینده «رشد ۲.۵ برابری عوارض شهرسازی و شفافیت تضعیف شده باعث گران سازی و تورم می‌شود» این را رییس کمیته شفافیت شورای شهر تهران احمد صادقی می‌گوید.

لایحه عوارض شهرسازی برای سال آینده، ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ به شورای اسلامی شهر تهران ارسال شده و برخی از اعضا ابهاماتی در این باره دارند ومی گویند دوگانه صفر و صدی غیر شفاف ره به جایی نمی‌برد و بایستی یک تجمیع بینابینی شفاف در این حوزه صورت گیرد.

بر اساس قانون «درآمد‌های پایدار»، اعلام عمومی مصوبه عوارض حوزه شهرسازی باید تا پیش از پایان بهمن ارسال برای اجرا تصویب شود و سال هاست این عوارض تا قبل از نیمه بهمن به تصویب می‌رسید، اما تا این لحظه این موضوع تعیین تکلیف نشده است.

مدیران شهری می‌گویند که امسال بیش از ۵۰ درصد تورم در بخش مسکن داشته ایم و باید بر اساس قانون، عوارض با نرخ تورم رشد کند، اما عوارض شهرسازی برای سال آینده بر اساس لایحه پیشنهادی شهرداری تهران ۲۵ درصد افزایش یافته و گفته می‌شود که نهایتا شورا با افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی موافقت خواهد کرد.

در بخشی از لایحه پیشنهادی عوارض شهرسازی به اساتید دانشگاه که در شعاع ۳ کیلومتری دانشگاه خانه بسازد، ۵۰ درصد تخفیف عوارض داده می‌شود و برای خانه‌های سبز هم تخفیفاتی در نظر گرفته اند.

دریافت عوارض ساختمانی در تمام دنیا انجام می‌شود در برخی از شهر‌های استرالیا مثل سیدنی و ملبورن تعرفه‌های عوارض بسیار بالاست و البته آن‌ها هم به دنبال کم کردن عوارض و دادن بسته تشویقی هستند.

در حالی که رئیس کمیته شفافیت شورای شهر تهران احمد صادقی می‌گوید که احکام شفاف شورای شهر در سال گذشته در مناطق به شیوه‌های «غیر شفاف همراه با سلیقه گرایی و امضا‌های طلایی بوده است» معاون شهرسازی معماری شهرداری تهران می‌گوید که «امکان امضای طلایی وجود ندارد» چرا که همه چیز بر روی سامانه عوارض از صدور مجوز تا پایان کار وجود دارد و «سازمان بازرسی هم بر این موضوع نظارت می‌کند.»

به گفته کارشناسان، همه موضوعات شهرسازی و معماری به ریز در سامانه شفافیت آنلاین بارگذاری شود تا ابهامی در زمینه ساخت و ساز و عوارض ایجاد نشود. همچنین تمام اقدامات بر اساس طرح تفصیلی و جامع شهر انجام شود.

منبع: فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر