کد خبر: ۳۵۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۰

امضا‌های طلایی به شهرداری برگشت؟

در حالی که عضو شورای شهر تهران می‌گوید که «احکام شفاف شورا در سال گذشته در مناطق به شیوه‌های غیر شفاف همراه با سلیقه گرایی و امضا‌های طلایی بوده است» معاون شهردار تهران خلاف این موضوع را می‌گوید.
امضا‌های طلایی به شهرداری برگشت؟

مخاطب 24-  در لایحه فعلی شهرداری تهران برای سال آینده «رشد ۲.۵ برابری عوارض شهرسازی و شفافیت تضعیف شده باعث گران سازی و تورم می‌شود» این را رییس کمیته شفافیت شورای شهر تهران احمد صادقی می‌گوید.

لایحه عوارض شهرسازی برای سال آینده، ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ به شورای اسلامی شهر تهران ارسال شده و برخی از اعضا ابهاماتی در این باره دارند ومی گویند دوگانه صفر و صدی غیر شفاف ره به جایی نمی‌برد و بایستی یک تجمیع بینابینی شفاف در این حوزه صورت گیرد.

بر اساس قانون «درآمد‌های پایدار»، اعلام عمومی مصوبه عوارض حوزه شهرسازی باید تا پیش از پایان بهمن ارسال برای اجرا تصویب شود و سال هاست این عوارض تا قبل از نیمه بهمن به تصویب می‌رسید، اما تا این لحظه این موضوع تعیین تکلیف نشده است.

مدیران شهری می‌گویند که امسال بیش از ۵۰ درصد تورم در بخش مسکن داشته ایم و باید بر اساس قانون، عوارض با نرخ تورم رشد کند، اما عوارض شهرسازی برای سال آینده بر اساس لایحه پیشنهادی شهرداری تهران ۲۵ درصد افزایش یافته و گفته می‌شود که نهایتا شورا با افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی موافقت خواهد کرد.

در بخشی از لایحه پیشنهادی عوارض شهرسازی به اساتید دانشگاه که در شعاع ۳ کیلومتری دانشگاه خانه بسازد، ۵۰ درصد تخفیف عوارض داده می‌شود و برای خانه‌های سبز هم تخفیفاتی در نظر گرفته اند.

دریافت عوارض ساختمانی در تمام دنیا انجام می‌شود در برخی از شهر‌های استرالیا مثل سیدنی و ملبورن تعرفه‌های عوارض بسیار بالاست و البته آن‌ها هم به دنبال کم کردن عوارض و دادن بسته تشویقی هستند.

در حالی که رئیس کمیته شفافیت شورای شهر تهران احمد صادقی می‌گوید که احکام شفاف شورای شهر در سال گذشته در مناطق به شیوه‌های «غیر شفاف همراه با سلیقه گرایی و امضا‌های طلایی بوده است» معاون شهرسازی معماری شهرداری تهران می‌گوید که «امکان امضای طلایی وجود ندارد» چرا که همه چیز بر روی سامانه عوارض از صدور مجوز تا پایان کار وجود دارد و «سازمان بازرسی هم بر این موضوع نظارت می‌کند.»

به گفته کارشناسان، همه موضوعات شهرسازی و معماری به ریز در سامانه شفافیت آنلاین بارگذاری شود تا ابهامی در زمینه ساخت و ساز و عوارض ایجاد نشود. همچنین تمام اقدامات بر اساس طرح تفصیلی و جامع شهر انجام شود.

منبع: فارس

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد