کد خبر: ۳۵۰۹۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸

بایدن با تقلب برنده انتخابات ۲۰۲۰ شد!

یافته‌های اندیشکده‌ای محافظه‌کار نشان می‌دهد که تقلب در آراء پستی، تا حد «چشمگیری» مانع پیروزی رییس جمهور سابق آمریکا در انتخابات ۲۰۲۰ این کشور شده بود!
بایدن با تقلب برنده انتخابات ۲۰۲۰ شد!

 مخاطب 24- یافته‌های اندیشکده محافظه‌کار «موسسه هارتلند» حاکی از آن است که تقلب در آراء پستی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، تا حد قابل توجهی روی نتیجه انتخابات آن سال تاثیرگذار بود و به شکست دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق و پیروزی جو بایدن، رییس جمهور کنونی این کشور منجر شد.

این اندیشکده نوشته است: اگر انتخابات ۲۰۲۰ هم مانند همه انتخابات ملی در طول دو قرن اخیر برگزار می‌شد و اکثریت رای‌دهندگان به‌جای رای پستی، با حضور مستقیم پای صندوق، رای می‌دادند، آنگاه دونالد ترامپ تقریباً بدون شک و شبهه دوباره رییس جمهور می‌شد.

به نوشته این اندیشکده، ۲۸.۲ درصد از رای‌دهندگان پستی احتمالاً به نوعی مرتکب تقلب شدند و هر کدام به نوعی رفتاری کردند که «تحت اکثر شرایط، غیرقانونی» محسوب می‌شود. این تقلب انتخاباتی که در جریان آن بیش از ۴۳ درصد رای‌دهندگان پستی (بالاترین درصد در تاریخ آمریکا) بودند، به شکلی «چشمگیر» نتایج انتخابات را تحت‌الشعاع قرار داد.

این اندیشکده در تحقیق ماه دسامبر، ۱۰۸۵ رای‌دهنده را مورد بررسی قرار داد و به این نتیجه رسید که از هر پنج رای‌دهنده پستی، یک نفر متقلبانه رفتار می‌کند. بیش از یک پنجم (۲۱ درصد) پاسخ‌دهندگان اذعان کردند که برگه‌ها را به نام دیگران پر می‌کنند یا در ایالتی که دیگر ساکن دائمی آن نیستند، رای می‌دهند. همچنین ۱۷ درصد گفته‌اند که برگه اعضای خانواده‌شان را بدون اجازه پر و امضا می‌کنند.

اندیشکده هارتلند در ادامه پس از بررسی و تحلیل آماری و دقیق‌تر داده‌ها، اعلام کرد که درصد تقلب احتمالی در آراء پستی، ۲۸.۲ درصد است و این یعنی رای‌دهندگان پستی، بایدن را ترجیح دادند.

در ادامه این گزارش آمده است: اگر قانونگذاران این مشکل را حل نکنند، اعتماد آمریکایی‌ها به مشروعیت انتخابات ۲۰۲۴ و بعد از آن، احتمالاً کاهش خواهد یافت و مسیر برای آشوب و ناآرامی مدنی باز خواهد شد.

منبع: مهر

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر