کد خبر: ۳۵۰۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۸

یمن یک کشتی آمریکایی را هدف قرار داد

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد کرد که نیرو‌های این کشور یک کشتی آمریکایی را که در حال رفتن به فلسطین اشغالی بود، در دریای سرخ هدف حمله قرار داده‌اند.
یمن یک کشتی آمریکایی را هدف قرار داد

مخاطب 24-  سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، صبح امروز (دوشنبه)، از حمله به یک کشتی آمریکایی در دریای سرخ خبر داد.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد نیرو‌های این کشور در حمایت از مردم فلسطین و در پاسخ به حملات آمریکا به خاک یمن، کشتی آمریکایی «Star Iris» را با چند موشک دریایی مناسب هدف قرار داده‌اند و کشتی آمریکایی مورد اصابت قرار گرفته است.

یحیی سریع تاکید کرد نیرو‌های مسلح یمن به عملیات‌های خود علیه کشتی‌های اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، ادامه خواهند داد تا زمانی که محاصره نوار غزه برداشته شود و تجاوزات علیه این منطقه پایان یابد.

این بیانیه در حالی منتشر شده است که مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس ساعاتی پیش از حمله به یک کشتی در چهل مایلی جنوب آب‌های المخا (جنوب یمن) خبر داد و افزود که با دو موشک به این کشتی حمله شده است.

نیرو‌های مسلح یمن از زمان شدت گرفتن حملات اسرائیل به غزه، حملات به کشتی‌های اسرائیلی و کشتی‌های به مقصد فلسطین اشغالی را در دستورکار خود قرار داده‌اند.

آمریکا و انگلیس تاکنون برای جلوگیری از این حملات چندین بار خاک یمن را هدف حملات خود قرار داده‌اند؛ اما این حملات باعث توقف عملیات‌های نیرو‌های یمنی نشده است.

منبع: فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر