کد خبر: ۳۵۰۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳

"لیزینگ کارآفرین" در جزیره‌ی کیش آغاز به کار کرد

با حضور عضو هیات مدیره، معاونین و مدیران ارشد بانک، مدیران گروه مالی کارآفرین و جمعی از فعالان و تجار جزیره کیش، دفتر شرکت لیزینگ کارآفرین در منطقه آزاد کیش افتتاح شد.
 لیزینگ کارآفرین  در جزیره‌ی کیش آغاز به کار کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین :  همزمان با پنجمین نمایشگاه حمایت از تولیدات داخلی در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش، طی مراسمی با حضور مدیران ارشد بانک و گروه مالی کارآفرین، نماینده اصناف و فعالان تجاری جزیره کیش و اصحاب رسانه، دفتر شرکت لیزینگ کارآفرین در ساختمان برج آنا معروف به ساختمان بورس اوراق بهادار کیش به طور رسمی افتتاح شد.

در این مراسم که با حضور مهدی سیف علیشاهی عضو هیئت مدیره، علی تقوی و سهراب صادقی معاونین بانک، جمالی مدیرعامل گروه مالی، پاکدل مدیرعامل لیزینگ و جمعی از تجار و فعالان جزیره کیش برگزار شد، سیف علیشاهی با اشاره به خوشنامی و شفافیت بانک کارآفرین تاکید کرد: عملکرد شاخص بانک و مجموعه گروه مالی کارآفرین در بیش از دو دهه فعالیت به گونه ای رقم خورده است که نام بانک کارآفرین هم اکنون بر قله‌ی شفافیت مالی می درخشد.

وی با اشاره به خوشنامی بانک کارآفرین به دلیل تعامل همیشگی با مشتریان افزود: این خوشنامی با سختی به دست آمده است که به همین جهت از مدیران گروه مالی و لیزینگ می‌خواهیم که برای حفظ این خوشنامی تلاش کنند و سعی داشته باشند با عملکرد مطلوب خود باعث رشد حسن اعتبار بانک کارآفرین در جزیره کیش شوند.

در این مراسم جمالی مدیرعامل گروه مالی کارآفرین نیز به لزوم توسعه زنجیره خدمات مالی بانک اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌های اصلی بانک کارآفرین ارائه زنجیره کامل خدمات مالی بود که با افتتاح دفتر لیزینک در جزیره کیش سبد کامل‌تری از این خدمات در این جزیره قابل ارائه خواهد بود.

وی با اشاره به پتانسیل‌های اقتصادی جزیره کیش ابراز امیدواری کرد: گروه مالی کارآفرین با همین رویکرد در آینده سبد کامل‌تری از محصولات مالی را ارائه خواهد کرد.

همچنین مسعود پاکدل آذر مدیرعامل لیزینگ نیز با اشاره به اهمیت وجود دفاتر لیزینگ در مناطق آزاد گفت: در حال حاضر بانک کارآفرین تنها بانک حاضر در جزیره کیش است که دفتر لیزینگ خود را در این جزیره راه اندازی کرده است و امیدواریم با توجه به ظرفیت‌های منطقه آزاد و پتانسیل های اقتصادی موجود در این منطقه پاسخ گوی نیازهای تجار و فعالان اقتصادی باشیم.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قبل از مذاکره دوم، ویتکاف با رییس سازمان جاسوسی موساد دیدار دارد! قبل از مذاکره دوم، ویتکاف با رییس سازمان جاسوسی موساد دیدار دارد!
منابع آگاه از ملاقات و رایزنی مذاکره‌کننده ارشد ایالات متحده با مقامات ارشد رژیم صهیونیستی یک روز قبل از آغاز دور دوم مذاکرات میان ایران و آمریکا خبر دادند.
بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری
بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در جریان سفر به بخش فشافویه، از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای تاریخی کنارگرد بازدید کرد
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه
همزمان با رژه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ و گرامیداشت روز ارتش، برخی از تجهیزات این نیرو از جمله از قدرت پهپادی، دستاورد‌های تجهیزاتی بومی با شرکت یگان‌های محمول و خودرویی در تهران و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته شد.
پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است
رئیس‌جمهور در رژه روز ارتش ضمن تاکید بر نقش نیرو‌های مسلح در ایجاد بازدارندگی و قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تصریح کرد: وجود این عزیزان باعث شده که ما در منطقه با قدرت بتوانیم حرف‌ها و گفت‌و‌گو‌های خود را در ایجاد ارتباط، صلح و آرامش با قدرت اعمال کنیم
برگزیده
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد
طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، از امروز (جمعه) ثبت‌نام خودرویی ١٠ محصول این شرکت برای هر سه گروه متقاضیان، آغاز شده است؛ بدین منظور متقاضیان از امروز می‌توانند نسبت به تعیین روش فروش (فوق‌العاده یا پیش‌فروش) و انتخاب دو اولویت از بین محصولات عرضه شده، اقدام کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر