کد خبر: ۳۵۰۷۸
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲

پیام مدیرعامل بانک شهر به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

مدیرعامل بانک شهر با گرامیداشت و تبریک سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، وقوع انقلاب در کشورمان را تحولی بزرگ و زمینه ساز بیداری، شکوفایی و توسعه همه جانبه نه تنها در جغرافیای ایران اسلامی بلکه در میان امت‌های آزادی خواه جهان عنوان کرد و از عموم مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی دعوت کرد بار دیگر با حضور خود در یوم الله ۲۲ بهمن برگ زرین دیگری در تاریخ این مرز و بوم به ثبت برسانند.
پیام مدیرعامل بانک شهر به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر: متن پیام دکتر سیدمحمدمهدی احمدی به شرح زیر است:
ایام الله دهه مبارک فجر، یادآور حضور و تلاش مردان و زنان غیوری است که با دستانی خالی اما به کمک قدرت باور، مذهب و ایمان خود، با وحدت کلمه و رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) بر رژیمی پیروز شدند که دست نشانده قدرت های جهانی برای تامین منافع آنها در منطقه بود و دستاوردی جز وابستگی همه جانبه برای کشور نداشت.
مردم آزادی خواه ایران اسلامی در زمستانِ بهاری بهمن ماه 57 عهدی بزرگ را با مرشد و راهنمای خویش بستند که تا امروز استوارتر از همیشه پا برجا مانده‌ است. اتکا به نیروی ایمان، رهبری مدبرانه، اعتقاد به مبانی ارزشمند دین مبین اسلام، استقلال خواهی و رهایی از وابستگی موجب شکل گیری انقلابی در کشور عزیزمان شد که اگرچه در 22بهمن سال 1357به وقوع پیوست اما اثرات و برکات آن نه تنها برای جمهوری اسلامی ایران بلکه برای تمامی انسان ها و ملت های آزادی خواه جهان، شکوفایی و سازندگی را به ارمغان اورده است.
آنچه در این سال ها از جنگ گرفته تا تحریم و فشار اقتصادیِ دشمنان بر مردمان صبور، ولایی و همیشه در صحنه این سرزمین گذشته، هرگز نتوانسته ذره ای از سرعت قطار پرشتاب انقلاب در مسیر توسعه همه جانبه کشور بکاهد، بلکه امروز با افتخار در کنار مدیریت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای، شاهد تبدیل تهدیدها به فرصت هایی سازنده و حضور توانمند ایران اسلامی در عرصه های پیشرفته پزشکی، ورزشی، اقتصادی، مالی، کشاورزی، صنعتی، فرهنگی و مذهبی هستیم. حضوری که با دست یابی جوانان این مرز و بوم به تکنولوژی های پیشرفته ساخت انواع محصولات دانش بنیان، انواع محصولات نانوفناوری، دارویی، نظامی و حتی حضور در جمع معدود کشورهای دارنده تکنولوژی فضایی نام ایران اسلامی را در همه حوزه ها متعالی ساخته است.
بانک شهر، هم، به برکت تلاش مدیران توانمند، کارکنانی خدوم، نواندیش و نوآور به عنوان یکی از ستون های اصلی بانکداری اسلامی در کشورمان، همواره در راه اعتلا و سربلندی نظام و انقلاب اسلامی ایران پیشگام و جلودار بوده و در این مسیر پرافتخار، خدمات سازنده ای در راه گره گشایی از فعالیت های اقتصادی و تولیدی مشتریان خرد و کلان خود ارائه کرده و خواهد کرد.
اینک در آستانه چهل و پنجمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب، فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را ابتدا به حضور رهبری معظم انقلاب و ملت بزرگ و شریف ایران و سپس به همکاران ارجمندم در بانک شهر تبریک عرض کرده و به نوبه خود و به نمایندگی از همه همکارانم در بانک شهر، از عموم مردم شریف ایران اسلامی دعوت می کنم همچون همیشه با حضور در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن و سر دادن شعار های وحدت آفرین، این جشن ملی را با مشارکتی قوی به میعادگاهی دوباره برای همدلی به سمت آینده روشن ایران سرافراز تبدیل سازیم.

سیدمحمدمهدی احمدی
مدیرعامل و عضو هیات مدیره


 
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر