کد خبر: ۳۵۰۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲

آخرین خبر از حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۳

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تا ۹۰ درصد حقوق شاغلان در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است که باید ظرف سه سال اجرایی شود که از سال آینده اجرایی می‌شود.
آخرین خبر از حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۳

مخاطب 24- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تا ۹۰ درصد حقوق شاغلان در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است که باید ظرف سه سال اجرایی شود که از سال آینده اجرایی می‌شود.

سید صولت مرتضوی در جمع خبرنگاران افزود: حقوق و دستمزد برای کارکنانی که از محل منابع عمومی حقوق و دستمزدشان دریافت می‌کنند در مجلس شورای اسلامی مشخص کرده که یک ۲۰ درصد و یک پلکانی هم را برای یک رقمی در ردیف اول و دوم احکام پیش‌بینی کرده است.

به گفته وی، در بخش بازنشستگان نیز علاوه بر افزایش ۲۰ درصدی که مشمول می‌شود، مقرر شد که ظرف سه سال به حداقل ۹۰ درصد دریافتی شاغلان برسند و ما با مجلس در تلاش هستیم که منابع تامین شود تا ۴۰ درصد آن ۹۰ درصد که بناست که محقق شود در سال آینده (۱۴۰۳) تامین و پرداخت شود.

وی افزود: در حوزه حداقل حقوق و دستمزد کارگران از طرف شرکای اجتماعی دیدگاه‌های مختلفی وجود دارند که برخی نمایندگان دولت، نمایندگان کارفرمایان و نمایندگان کارگری به مزد منطقه‌ای، مزد بخشی و یا پرداخت دستمزد بر اساس صنایع تفاوت‌های وجود داشته باشد برخی نیز معتقد است به صورت کلی تعیین شود، که هر سه گزینه در کارگروه‌های بررسی می‌شود تا در وقت مناسب با مشارکت شرکای اجتماعی به وحدت‌نظر برسیم و سال آینده حداقل حقوق و دستمزد پرداخت شود.

مرتضوی با اشاره به اینکه همزمان با دهه فجر ۶۶۰ طرح عمرانی در چهارمحال و بختیاری با اعتباری بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال (سه هزار میلیارد تومان) به بهره‌برداری رسید، گفت: عملیات اجرایی تعدادی طرح‌های عمرانی دیگر نیز در استان آغاز شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به محقق شدن وعده دولت برای توسعه استان اشاره کرد و گفت: امروز در هر نقطه از استان که مراجعه و سفر داریم به لحاظ اینکه مصوبات سفر اول رییس‌جمهور را فهرست‌بندی کردیم طرح‌ها به بهره‌برداری رسیده است و توسعه در آن مناطق قابل مشاهده است.

وی از پیگیری مسوولان استان، نمایندگان و نماینده، ولی فقیه در استان برای رفع مشکلات و محرومیت‌ها اشاره کرد و گفت: همراهی و استقبال گرم مردم در سفر دوم سفر قابل تقدیر است.

به گفته وی، در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در سطح استان و کشور انجام شده و به مولفه‌های حداکثری در حوزه زیرساختی در استان رسیدیم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه دهک‌های یارانه‌ای افزود: پرداخت یارانه سال آینده نیز ادامه خواهد داشت و امسال طرح فجرانه از دهه فجر امسال شروع و به مدت سه ماه تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

به گفته وی، در این طرح برای دهک یک تا هفت میزان یارانه‌ای که از طریق کالا برگ دریافت می‌کنند و یارانه تشویقی از یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال به ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار ریال افزایش یافته است و شرط خرید ۲ میلیون ریال حداقل برای سرانه حذف شده و پرداخت یارانه به صورت وزنی است و هر کس هر مقدار از این ۱۱ قلم را خریداری کند به همان مقدار که سهمیه دارد یارانه پرداخت می‌شود.

منبع: خبر آنلاین

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
0
0
comments icon بازنشستگان محترم منتظر عمل هستن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر