کد خبر: ۳۵۰۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۳

اظهارات اخیر ترامپ جان آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها را به خطر می‌اندازد

دبیرکل ناتو با انتقاد از اظهارات دونالد ترامپ تاکید کرد: این اظهارات جان آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها را به خطر خواهد انداخت.
اظهارات اخیر ترامپ جان آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها را به خطر می‌اندازد

مخاطب 24- دبیرکل ناتو پس از دعوت ترامپ از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه برای حمله به کشور‌های عضو این اتحاد نظامی، خاطرنشان کرد: ناتو آماده و قادر به دفاع از همه اعضای خود است.

استولتنبرگ در ادامه سخنان خود یادآور شد: هرگونه حمله به هر یک از اعضای ناتو با پاسخی متحد و قدرتمند از سوی همه اعضای این پیمان نظامی مواجه خواهد شد.

دبیرکل ناتو با انتقاد از اظهارات ترامپ، تاکید کرد: هرگونه لفاظی در مورد اینکه اعضای ناتو از یکدیگر دفاع نخواهند کرد، امنیت تمامی اعضا از جمله امنیت ایالات متحده را تضعیف کرده و نظامیان آمریکایی و اروپایی را در معرض خطر بیشتری قرار می‌دهد.

استولتنبرگ با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال جاری (۲۰۲۴) در آمریکا، گفت: من انتظار دارم صرف‌نظر از اینکه چه کسی در انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا پیروز خواهد شد، ایالات متحده یکی از اعضای قدرتمند و متعهد ناتو باقی بماند.

 ترامپ روز شنبه در جریان سخنرانی خود در ایالت کارولینای جنوبی آمریکا گفت که در زمان ریاست جمهوری اش هشدار داده بود در صورتی که روسیه به آن دسته از اعضای ناتو که به تعهدات مالی خود عمل نمی‌کنند حمله کند، ایالات متحده هیچ مداخله‌ای انجام نخواهد داد.

رئیس جمهور سابق آمریکا ماه گذشته نیز در جمع حامیان خود در لاس‌وگاس گفته بود: آمریکا تاوان ناتو را می‌دهد و ما منفعت چندانی از آن نمی‌بریم. اگر روزی به کمک آن‌ها نیاز داشته باشیم و فرض بگیریم که به ما حمله شود، تصور نمی‌کنم آن‌ها به کمک ما بیایند.

منبع: ایرنا

برچسب ها: ترامپ ناتو
captcha
اخبار داغ
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
شکست بد تیم ملی جوانان مقابل کره! شکست بد تیم ملی جوانان مقابل کره!
تیم ملی فوتبال جوانان ایران در حالی که با یک گل از حریف خود در انتخابی جام ملت‌های آسیا پیش بود، در دقایق پایانی وقت اضافه بازی، دو گل دریافت کرد و بازی را برابر کره شمالی واگذار کرد.
جام جهانی بدون مسی دیگه جام جهانی نمیشود! جام جهانی بدون مسی دیگه جام جهانی نمیشود!
مورینیو: جام جهانی بدون مسی دیگر همان نیست
سوءاستفاده از رویکرد حرفه‌ای تراکتور؛ رسانه ملی محل تقویت همدلی باشد سوءاستفاده از رویکرد حرفه‌ای تراکتور؛ رسانه ملی محل تقویت همدلی باشد
باشگاه تراکتور در واکنش به فضاسازی‌های اخیر و متهم کردن این باشگاه پس از بازی با چادرملو اطلاعیه‌ای منتشر کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»