کد خبر: ۳۵۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۱

جنایت جنگی رژیم صهیونیستی در رفح

شبکه الجزیره از بمباران بی‌سابقه رژیم صهیونیستی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه و شهادت و زخمی‌شدن ده‌ها نفر خبر داد.
جنایت جنگی رژیم صهیونیستی در رفح

مخاطب 24- خبر‌ها از وقوع درگیری، حملات توپخانه‌ای و حملات بی‌سابقه هوایی به شهر رفح واقع در جنوب غزه حکایت دارند.

شبکه الجزیره بامداد دوشنبه به نقل از خبرنگار خود در غزه از حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به رفح و نزدیکی مرز مصر خبر داده است.

این رسانه قطری همچنین گزارش داده درگیری‌های شدیدی در نزدیکی بیمارستان کویتی در جریان است.

المیادین نیز گزارش داده درگیری شدیدی میان نیرو‌های مقاومت و نظامیان رژیم صهیونیستی در شمال غرب رفح در جریان است.

الجزیره گزارش داده در پی حملات رژیم صهیونیستی به منازل و مساجد در رفح، ۶۳ نفر از جمله کودکان شهید و ده‌ها نفر دیگر مجروح شده‌اند.

برخی رسانه‌ها هم با استناد به منابع فلسطینی گزارش کرده‌اند شمار شهدا به ۱۰۰ نفر رسیده است.

رژیم صهیونیستی اخیرا تهدید کرده بود عملیات زمینی را در رفح واقع در مرز غزه و مصر آغاز می‌کند.

شماری از کشور‌های جهان درباره عملیات نظامی در این منطقه که میزبان حدود ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی است، هشدار داده‌اند.

ساکنان مناطق شمالی و مرکزی غزه در پی حملات گسترده رژیم صهیونیستی، مجبور شده‌اند خانه و کاشانه خود را ترک و به این منطقه بروند.

نتانیاهو مدعی است «اگر گردان‌های وابسته به حماس اجازه باقی‌ماندن در رفح را داشته باشند، اهداف اسرائیل محقق نخواهد شد».

وزارت خارجه مصر روز یکشنبه تاکید کرد قاهره «توجیهات اسرائیل برای انجام عملیات نظامی در شهر رفح در نوار غزه را رد می‌کند و درباره عواقب وخیم آن هشدار می‌دهد».

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است بامداد دوشنبه به اهدافی در منطقه «الشابوره» در جنوب غزه حمله کرده و این حملات پایان یافته است.

رسانه‌های فلسطینی خبر داده‌اند رژیم صهیونیستی ۵۰ حمله هوایی را به رفح انجام داده است.

رسانه‌ها گزارش داده‌اند رژیم صهیونیستی به شماری از منازل مسکونی در اردوگاه‌های یبنا و الشابوره و همچنین ۲ مسجد در این مناطق حمله کرده است.

منبع ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر