کد خبر: ۳۵۰۱۸
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵

دیدار با امیرعبداللهیان با رهبران گروه‌های مقاومت

رهبران گروه‌های مقاومت فلسطینی در دیدار با امیرعبداللهیان در بیروت با بیان اینکه زمان به نفع مقاومت است، گفتند که در نتیجه ایستادگی و مقاومت، نشانه‌های قطعی پیروزی ملت فلسطین ظاهر شده است.
دیدار با امیرعبداللهیان با رهبران گروه‌های مقاومت

 مخاطب ۲۴- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در ر‌أس هیأتی سیاسی و در سفری به منطقه و در نخستین مقصد این سفر در بیروت حضور دارد، با رهبران گروه‌های مقاومت فلسطینی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی، اسامه حمدان از رهبران جنبش حماس و جمیل مزهر معاون دبیرکل جبهه خلق برای آزادی فلسطین حضور داشتند، آخرین تحولات میدانی و سیاسی فلسطین و جنگ علیه غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

‎رهبران گروه‌های مقاومت در این دیدار ضمن تشریح وضعیت میدانی نوار غزه و ایستادگی قهرمانانه مقاومت و مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری در بیش از ۴ ماه گذشته، عنوان کردند که در نتیجه ایستادگی و مقاومت، نشانه‌های قطعی پیروزی ملت فلسطین ظاهر شده است.

آن‌ها عنوان کردند که ‎زمان به نفع مقاومت است و دشمن صهیونیستی در حالی که تحت فشار‌های فزاینده داخلی و بین‌المللی قرار گرفته، به هیچ یک از اهداف اعلامی خود دست نیافته است.

‎رهبران گروه‌های مقاومت ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، از نقش و حمایت‌های رهبری، دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران و نیز گروه‌های محور مقاومت در حمایت از ملت فلسطین قدردانی کردند و تحرکات گسترده دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در ۴ ماه گذشته را در حمایت از مقاومت و ملت مظلوم فلسطین در سطح جهانی موثر دانستند.

آن‌ها همچنین بر اهمیت وحدت صفوف فلسطینی در مرحله اداره نبرد میدانی و سیاسی کنونی و مرحله پس از پیروزی برای رسیدگی به مشکلات مردم نوار غزه در نتیجه پیامد‌های این جنگ تأکید کردند.

در این دیدار مهدی شوشتری دستیار وزیر و مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقا و مجتبی امانی سفیر ایران در بیروت نیز حضور داشتند.

وزیر امور خارجه نیز در این دیدار ضمن تبریک پیروزی‌های مقاومت در میدان، خاطرنشان کرد: یکی از دستاورد‌های نبرد طوفان الاقصی این بود که مسأله فلسطین مجددا به موضوع اصلی جهان اسلام و جامعه جهانی تبدیل شد و مقاومت نیز توانست جایگاه و نقش غیرقابل انکار خود را در صحنه فلسطین و معادلات منطقه، تثبیت کند.

امیرعبداللهیان همچنین با تأکید بر اولویت توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در غزه و کرانه باختری، اهمیت اتخاذ موضع یکپارچه و متحد گروه‌های فلسطینی در مدیریت ابتکار‌های سیاسی مطرح شده برای پایان جنگ علیه غزه، امدادرسانی به مردم بی‌پناه غزه و تبادل اسرا را یادآور شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به مذاکرات و رایزنی‌های هفته‌های اخیر خود با مقامات کشور‌های مختلف و سازمان‌های بین‌المللی، افزود: این تنها ملت فلسطین و گروه‌های فلسطینی هستند که از حق انحصاری برای تعیین سرنوشت خود برخوردارند و دیگر بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی باید از تحمیل طرح‌های خود از خارج از فلسطین بر ملت فلسطین خودداری کنند و اجازه دهند ملت فلسطین در خصوص سرنوشت خویش و بر اساس سازوکار‌های مورد توافق فلسطینی تصمیم بگیرند.

 امیرعبداللهیان در این سفر همچنین با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان و نجیب میقاتی نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان دیدار و گفتگو کرد.

وزیر خارجه قرار است در مقاصد بعدی این سفر به سوریه و قطر نیز برود.

منبع: فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سپاه پاسداران بیانیه داد: رژیم صهیونیستی پاسخی کوبنده دریافت می‌کند سپاه پاسداران بیانیه داد: رژیم صهیونیستی پاسخی کوبنده دریافت می‌کند
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه‌ای، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به صنعا را جنایتی آشکار علیه بشریت دانست و وعده پاسخ کوبنده ملت یمن را داد.
قهرمانی مقتدرانه والیبال جوانان ایران برابر ایتالیا قهرمانی مقتدرانه والیبال جوانان ایران برابر ایتالیا
تیم ملی والیبال جوانان ایران با نمایشی درخشان و شکست ۳-۱ ایتالیا در فینال، بار دیگر بر بام جهان ایستاد و عنوان قهرمانی خود را مقتدرانه حفظ کرد.
هوش مصنوعی؛ خلافیت در دستان انسان هوش مصنوعی؛ خلافیت در دستان انسان
هوش مصنوعی مرز میان خیال و واقعیت را برداشته و با ابزار‌های نوآورانه، خلاقیت و کارایی انسان را به سطحی تازه رسانده است.
لیست کامل قیمت‌های سری آیفون ۱۷ لو رفت: از مدل پایه تا پرومکس لیست کامل قیمت‌های سری آیفون ۱۷ لو رفت: از مدل پایه تا پرومکس
قیمت گوشی‌های جدید آیفون لو رفت، طبق شایعات منتشر شده به نظر می‌رسد اپل قصد دارد قیمت برخی از مدل‌های جدید خود را افزایش دهد.
فوری: ساعتی قبل سعید طوسی ترور شد فوری: ساعتی قبل سعید طوسی ترور شد
سعید طوسی در ساعات اولیه روز جمعه در مشهد مورد حمله با سلاح گرم قرار گرفته است.
شکست تحقیرآمیز منچستریونایتد برابر تیم دسته چهارمی + فیلم شکست تحقیرآمیز منچستریونایتد برابر تیم دسته چهارمی + فیلم
منچستریونایتد در جام اتحادیه انگلیس مقابل گریمزبی تاون، تیم دسته چهارمی، پس از تساوی ۲-۲ در وقت اضافه، در ضربات پنالتی ۱۲-۱۱ شکست خورد.
حضرتی: رفع فیلتر تلگرام در دستور کار دولت است حضرتی: رفع فیلتر تلگرام در دستور کار دولت است
الیاس حضرتی خبر داد با وجود رفع فیلتر واتساپ و گوگل، تلگرام به‌دلیل شرایط جنگی هنوز مسدود مانده، اما دولت چهاردهم در حال پیگیری رفع آن است.
برگزیده
روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها
ایران و روسیه؛ از انتظار حمایت در جنگ تا واقعیت‌های توافقنامه راهبردی. چرا نگاه واقع‌بینانه به روابط با مسکو ضروری است؟ پیچیدگی‌های سیاست روس‌ها زیر ذره‌بین
شاهد رضایتمندی جامعه از عملکرد دولت نیستیم شاهد رضایتمندی جامعه از عملکرد دولت نیستیم
عباس معینی، رئیس شورای مرکزی حزب راه ملت، اعلام نمود گرچه رضایت مندی مورد نظر مردم ایجاد نشده و در بین فعالان سیاسی حامی دولت نیز چالش ایجاد شده است، اما نباید حوادث یکسال گذشته را در این ارزیابی فراموش کرد
جنگ ۱۲ روزه، نقشه راه صنعت دفاعی کشور را مشخص کرد جنگ ۱۲ روزه، نقشه راه صنعت دفاعی کشور را مشخص کرد
وزیر دفاع، جنگ اخیر ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران را سبب مشخص شدن نقشه راه صنعت دفاعی کشور عنوان کرد و گفت: از پژوهش و نوآوری برای فناوری‌های جدید علیه دشمن بهره می‌بریم و تجربیات این جنگ، اولویت‌های جدیدی به ما داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر