کد خبر: ۳۴۹۹۹
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۴

آخرین اخبار از تمهیدات راهپیمایی ۲۲ بهمن

رییس پلیس راهور پایتخت از مسدود‌شدن تمام ورودی‌ها به محور اصلی راهپیمایی ۲۲ بهمن از ساعت ۲۲ شنبه شب خبر داد.
آخرین اخبار از تمهیدات راهپیمایی ۲۲ بهمن

مخاطب ۲۴- سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور رییس پلیس راهور پایتخت درباره تمهیدات ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ اظهار کرد: راهپیمایی شکوه‌مند انقلاب اسلامی در تهران بزرگ یکشنبه ۲۲ بهمن آغاز خواهد شد. تمهیداتی در این راستا اندیشه شده است. از روز قبل یعنی شنبه ساعت ۲۲ کلیه محور‌های ورود به میدان آزادی مسدود خواهد شد و محدودیت تردد وجود خواهد داشت.

موسوی پور گفت:از ساعت ۶ صبح روز یکشنبه تمام همکاران ما در طول معابر راهپیمایی مستقر خواهند شد. در کلیه محور‌های عمود بر محور اصلی راهپیمایی یعنی خیابان انقلاب از میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی٬طول آیت الله جناح و خیابان سعیدی محدودیت صورت خواهد گرفت. به جهت رفاه شهروندان تردد‌هایی را به عنوان مسیر جایگزین خواهیم داشت.

او در ادامه گفت: در بخش شرقی محور امام علی سمت شمال به جنوب و جنوب به شمال به عنوان دسترسی جایگزین انتخاب شده اند. در مسیر انقلاب زیرگذر سعدی و مفتح به سمت جنوب و در مرکزیت تونل توحید به صورت شمال به جنوب و همچنین جنوب به شمال امکان تردد وجود دارد. بخش غربی زیرگذر استاد معین به همین صورت امکان تردد فراهم شده است.

رییس پلیس راهور پایتخت بیان کرد: در طول مسیر اصلی راهپیمایی خیابان انقلاب و آزادی و همچنین بزرگراه جناح از فلکه دوم صادقیه تا میدان آزادی٬آیت الله سعیدی جنوب به شمال٬ شمال به جنوب از محدوده میدان فتح تا میدان آزادی محدودیت توقف تا شعاع ۵۰ متر معابر خواهیم داشت.

او در ادامه گفت:برای ورود به مسیر اصلی راهپیمایی٬ مسیر ۱۳ گانه‌ای داریم که توسط همکاران ما پوشش داده خواهند شد. هموطنان در این روز بهتر است از وسایل نقلیه همچون اتوبوس ٬مترو و ... استفاده کنند. در مکان‌هایی که می‌توانند پارک کنند هم طوری خودرو‌ها پارک شوند که برای خروج سدمعبر نکنند. تمام خیابان‌های موازی با خیابان انقلاب و آزادی در ضلع شمال و جنوب٬همچنین در بخش غربی و شرقی امکان پارک خودرو‌ها وجود خواهد داشت. نکته مهم این است که موتور سیکلت‌ها نمی‌توانند به هیچ عنوان در مسیر اصلی راهپیمایی‌ها تردد داشته باشند.

مسیر دسترسی به فرودگاه مهرآباد در راهپیمایی ۲۲ بهمن
موسوی پور بیان کرد: شهروندان می‌توانند از شرق تهران از طریق بزرگراه‌های شهید همت و حکیم به سمت غرب و پس از ورود به بزرگراه شهید ستاری به سمت جنوب برای دسترسی به فرودگاه مهر آباد اقدام کنند.

او گفت: در کل تمام مسیر‌های منتهی به خیابان انقلاب و آزادی از شمال به جنوب مسدود خواهد بود. اتوبوسرانی غرب تهران یعنی در ضلع شمال غربی میدان آزادی از ساعت ۲۳ شنبه شب تعطیل خواهد بود. مسافرانی که قصد سفر دارند تقاضا می‌شود از ترمینال بیهقی استفاده کنند. البته همکاران ما تمهیداتی را با تاکسیرانی در نظر گرفته اند که حدود ۳۰ دستگاه ون قرار است در آزاد راه کرج به تهران روی پل آزادگان مستقر شوند تا بتوانند سرویس دهی لازم را به مردم بدهند.

اعلام مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ در تهران

موسوی‌پور درباره مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: مسیر شماره ۱ از مسجد امام حسین (ع) آغاز شده و با عبور از میدان امام حسین (ع)، خیابان انقلاب و خیابان آزادی به میدان آزادی منتهی می‌شود. مسیر شماره ۲ از مسجد جامع ابوذر شروع شده و با عبور از میدان ابوذر، خیابان ابوذر، بزرگراه آیت اله سعیدی به میدان آزادی می‌رسد.

وی ادامه داد: مسیر شماره ۳ از مسجد امام هادی (ع) آغاز شده و با عبور از خیابان شهید آقایی، میدان معلم، خیابان تختی و بزرگراه آیت اله سعیدی به میدان آزادی ختم می‌شود. مسیر شماره ۴ نیز با آغاز از مسجد دارالسلام و عبور از میدان منیریه، خیابان معیری، خیابان کارگر، میدان انقلاب و خیابان آزادی به میدان آزادی منتهی می‌شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به مسیر شماره ۵ راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: این مسیر از مسجد الجواد (ع) آغاز شده و با عبور از میدان هفتم تیر، خیابان مفتح، خیابان انقلاب و خیابان آزادی به میدان میدان آزادی خواهد رسید. مسیر شماره ۶ هم از مسجد حضرت امیر (ع) آغاز شده و پس از گذر از خیابان کارگرشمالی، میدان انقلاب و خیابان آزادی در میدان آزادی به پایان خواهد رسید.

موسوی‌پور با بیان اینکه مسیر شماره ۷ از مسجد المهدی (عج) آغاز شده و از خیابان ستارخان، خیابان شادمهر، خیابان آزادی عبور کرده و به میدان آزادی می‌رسد، گفت: مبدا مسیر شماره ۸ مسجد ابوالصدق است و با عبور از خیابان امام خمینی (ره)، خیابان کارون، خیابان آذربایجان و خیابان آزادی به میدان آزادی می‌رسد. مسیر شماره ۹ نیز از مسجد امام سجاد (ع) آغاز شده و با عبور از خیابان آیت اله اشرفی اصفهانی، فلکه دوم صادقیه و خیابان محمدعلی جناح به میدان آزادی منتهی می‌شود.

به گفته وی مسیر شماره ۱۰ از مسجد قمربنی هاشم آغاز شده و با گذر از خیابان شهید بختیاری و بزرگراه شهید آیت الله سعیدی به میدان آزادی منتهی می‌شود. مسیر شماره ۱۱ نیز از مسجد جامع رسول اکرم (ص) در تهرانسر شروع شده و با عبور از بلوار شاهد، بلوار تهرانسر، میدان کمال الملک و بزرگراه شهید لشگری در میدان آزادی به پایان می‌رسد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه مسیر شماره ۱۲ از مسجد نظام مافی آغاز می‌شد و از بلوار ایت الله کاشانی، فلکه دوم صادقیه و بزرگراه محمدعلی جناح گذر کرده و به میدان آزادی می‌رسد، گفت: مسیر شماره ۱۳ از مسجدامام خمینی (ره) شروع شده و با عبور از بلوار شهید نفیسی و بزرگراه لشگری به میدان آزادی منتهی می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر