کد خبر: ۳۴۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۲

رسیدگی به مطالبات فعالان اقتصادی در شورای اداری قشم

وزیر اقتصاد بعد از حضور در نشست شورای اداری قشم از رسیدگی و اتخاذ تصمیمات و صدور دستورات لازم برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی این منطقه خبر داد.
رسیدگی به مطالبات فعالان اقتصادی در شورای اداری قشم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایرانسید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در جریان دومین سفر جمهور و اعضای هیئت دولت به استان هرمزگان صبح امروز در نشست شورای اداری قشم حضور یافت.

وی در پایان این جلسه در جمع خبرنگاران توضیح داد: در دومین سفر استانی آقای رئیس جمهور و هیئت دولت به استان هرمزگان، امروز جمعه در شورای اداری شهرستان قشم و در حضور فعالان اقتصادی این شهرستان شنونده نکات، دغدغه‌ها و مشکلات اقتصادی و نیازمندی‌های بودیم که برای حل آنها تصمیماتی اتخاذ شد که پیگیری آن بعد از سفر انجام خواهد شد.

وی گفت: محور اول که شاید مهمتر از همه است؛ مسئله تامین آب شرب و دسترسی همیشگی مردم عزیز قشم به آب شرب است که سال‌هاست به عنوان یک مشکل مطرح بوده است که اقدامات خوبی انجام شده و مقرر شد که مجموعه آبفای قشم نیازمندی و تامین منابع لازم برای خرید تضمینی آب قطعی را اعلام کنند تا منابع آن از سمت وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه تامین شود و بتوانیم آن را به عنوان یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم و مشکل حل شده تلقی کنیم.

خاندوزی اظهار کرد: مسئله مربوط به پل خلیج فارس که آقای رئیس جمهور دستورات لازم را دادند؛ یک جلسه اختصاصی در حوزه تامین مالی پل خلیج فارس با مدیریت شخص آقای رئیس جمهور و دستگاه‌های مرتبط از جمله قرارگاه سازندگی، سازمان منطقه، وزارت راه و شهرسازی و وزارت اقتصاد برگزار شد تا دستورات رئیس جمهور در این زمینه بررسی و اجرایی شود.

خاندوزی افزود: دسترسی مردم قشم به خدمات بهداشت و درمان در تراز این جزیره و با توجه به گردشگری فراهم نیست و مقرر شد با استقرار کامل دستگاه ام آر آی و هم درباره کادر پزشکی بیمارستان، اقدامات لازم از سمت بهداشت و درمان انجام و پیگیری‌ها در هیئت دولت انجام شود.

وزیر اقتصاد درباره محور دیگر مطالبات فعالان اقتصادی گفت: با توجه به اعتراضاتی که نسبت به مالیات‌های قبل از سال ۹۵ وجود داشت دستور لازم صادر شد، مقرر شد فهرست تمامی فعالان اقتصادی که برای آنها برگه تشخیص مالیاتی خلاف اطلاع رسانی لازم انجام شده است ظرف یک هفته آینده به سازمان مالیاتی اعلام کنند، بنده هم دستور لازم را به رئیس سازمان خواهم داد تا این مسأله رفع و رجوع شود.

وزیر اقتصاد اضافه کرد: در حوزه مربوط به تامین کارت سوخت فعالان اقتصادی که درباره بیش از هزار دستگاه با آن مواجه بودند، قرار شد مکاتبه لازم با فرماندهی راهور فراجا انجام شود تا کارت سوخت این دستگاهها فراهم شود.وی ادامه داد: در حوزه نیازمندی‌های حوزه شیلاتی هم مقرر شد که با توجه به اینکه برخی از واگذاری‌هایی که پیش از این از سمت وزارت جهاد کشاورزی و شیلات انجام شده بود و قریب ۵۰ تا ۶۰ فعال اقتصادی نیز در درباره تمدید قراردادها نگرانی داشتند که تصمیم لازم برای تمدید لازم یا به هر صورتی جبران سرمایه‌گذاری‌هایی که حق مردم و فعالان اقتصادی است در جلسه اتخاذ شد.

وزیر اقتصاد اظهار کرد: محور پایانی درباره طولانی شدن زمان صدور مجوزها در حوزه زمین و سایر مجوزها در حوزه کسب و کار یا حتی منازل مسکونی عزیزان قشمی وجود داشت که بنا شد درباره تعیین تکلیف آنها و یا صدور برگه مالکیت و اسناد مالکیت برای فعالان اقتصادی و شهروندان منطقه از سوی دستگاه‌های متولی اقدام شود.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر