کد خبر: ۳۴۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۱

افتتاح ساختمان جدید شعبه بشرویه توسط استاندار خراسان جنوبی

بهره‌برداری از ساختمان جدید تأمین‌اجتماعی شعبه بشرویه به‌مناسبت دهه مبارک فجر و چهل‌و‌پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان محلی استان خراسان جنوبی آغاز شد.
افتتاح ساختمان جدید شعبه بشرویه توسط استاندار خراسان جنوبی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛  این پروژه عمرانی با حضور محمد جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام والمسلمین نصیرایی نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، فرماندار و سایر مقامات استانی و شهرستان بشرویه افتتاح شد.

براساس این گزارش، سیدحسین فراتی مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان خراسان جنوبی در مراسم افتتاح این ساختمان گفت: عملیات اجرایی ساختمان جدید شعبه بشرویه در مهر ماه سال گذشته آغاز شد و عملیات ساخت و تجهیز آن در مدت تقریبی یک سال به اتمام رسید.
وی افزود: این ساختمان در زمینی با مساحت ۱۵۰۰ مترمربع و با زیربنای ۵۹۴ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان بنا شده است.
در شهرستان بشرویه در استان خراسان جنوبی جمعیتی بالغ بر۱۲۵۰۰ نفر شامل 4288 بیمه‌شده اصلی و 870 مستمری‌بگیر به همراه افراد تحت تکفل آنان، از خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی بهره‌مند هستند .

 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر