کد خبر: ۳۴۹۶۱
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۴

تقدیر از ۴۵ دانش آموزبرگزیده پویش قهرمان کیش در دهه مبارک فجر

با حضور مدیرعامل سازمان منطقه ازاد کیش از ۴۵ دانش آموز برگزیده پویش قهرمان کیش در دهه مبارک فجر تقدیر شد.
تقدیر از ۴۵ دانش آموزبرگزیده پویش قهرمان کیش در دهه مبارک فجر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش : همایش تقدیر وتجلیل ازدانش آموزان برگزیده پویش قهرمان کیش با حضور مدیرعامل ومعاون فرهنگی واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش ،رییس آموزش وپرورش ، دانش آموزان برگزیده و معلمان مدارس جزیره ، دوشنبه 16 بهمن در مدرسه دخترانه کوثر برگزار شد.

دراین مراسم رحیم سرهنگی هدف از طرح این پرسش را جهت دهی صحیح به دانش آموزان در مسیر برنامه ریزی برای آینده متعالی عنوان کرد و گفت: ایجاد چالش ذهنی برای دانش آموزان به ویژه در سنین پایه یکی از راههای جلب توجه فرزندانمان به برنامه ریزی وانتخاب های صحیح آینده است لذا این پویش را برگزار کردیم تا دانش آموزان ما با توجه بیشتری به تحلیل افراد، انتخاب ها و رفتارها بپردازند

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش درادامه خطاب به دانش آموزان افزود: هر کسی می تواند در هر شغلی قهرمان باشد و قهرمانان بنام وگمنام کشورمان برای توسعه این سرزمین از خواسته های خود در جهت منافع کشور گذشته اند پس شرط اصلی قهرمان شدن گذشت برای کشور و مردم است. 

  وی در پایان با اشاره به خدمات و تلاشهای شهید حجت الاسلام والمسلمین سیدین که در راه کمک به مردم و همکاری با کادر درمان در دوره کرونا به مقام رفیع شهادت نائل آمد به عنوان یکی از قهرمانان جزیره کیش، ابراز امیدواری کرد: فرزندان ایران اسلامی در راه توسعه کشور و خدمت به ایران اسلامی هریک در هرجایگاهی که فعالیت و تلاش می کنند سربلند و قهرمان باشند. 

پویش قهرمان کیش از 13 آبان با طرح مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در تمامی مدارس آغاز شد و بیش از هزار دانش آموز دراین پویش شرکت کردند که درپایان در گرامیداشت 45 امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 45 دانش آموز در این پویش برگزیده شدند و دراین مراسم با حضور مسئولین معرفی وتقدیر شدند.

گفتنی است دراین مراسم رییس آموزش و پرورش جزیره و کادر آموزشی مدارس از تلاش های مدیرعامل سازمان منطقه ازاد کیش در برگزاری این پویش و حمایت از توسعه آموزش در جزیره کیش تقدیر کردند.

اخبار داغ
پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح
باشگاه‌های عربستانی به محمد صلاح پیشنهاد حقوق سالانه ۱۵۰ میلیون پوند و فرصت سهامداری و سفیر گردشگری داده‌اند؛ رقمی نزدیک به دریافتی رونالدو.
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد
رئیس‌جمهور دونالد ترامپ سطح پذیرش پناهندگان در سال مالی ۲۰۲۶ را به ۷، ۵۰۰ نفر کاهش داد؛ این میزان به کمترین سطح در تاریخ آمریکا رسیده و عمدتاً به «سفیدپوستان آفریقای جنوبی» اختصاص دارد.
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر