کد خبر: ۳۴۹۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۷

مدیر عامل شرکت مخابرات: به اهداف راهبردی صنعت ارتباطات مطابق با نیاز مشتریان نزدیک می‌شویم

مهندس مجید سلطانی در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های شرکت مخابرات ایران به مناسبت دهه فجر که با حضور دکتر عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران ارشد حوزه مخابرات و ارتباطات کشور برگزار شد گفت: با هم‌افزایی‌های صورت‌گرفته در سال‌های اخیر، شرکت مخابرات ایران با عزم راسخ درحال نزدیک‌شدن به اهداف راهبردی خود مطابق با نیاز روز مشتریان است.
مدیر عامل شرکت مخابرات: به اهداف راهبردی صنعت ارتباطات مطابق با نیاز مشتریان نزدیک می‌شویم

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانمهندس مجید سلطانی، مدیر عامل شرکت مخابرات، با گرامیداشت ایام فرخنده دهه فجر و مبعث پیامبر اعظم(ص) تصریح کرد: شرکت مخابرات ایران بیش از ۵۰ سال افتخار خدمت‌رسانی به مردم دارد و در این مدت به‌رغم تمام افت‌وخیزها در دو سال گذشته به اهداف راهبردی خود مطابق با نیاز روز مردم دست یافته است.

وی با تأکید بر اینکه بیشترین رشد درآمد شرکت مخابرات ایران پس از خصوصی‌سازی، در دوره دولت سیزدهم بوده است، اعلام کرد: در حوزه تلفن ثابت، ۳۷ میلیون پورت منصوبه و ۳۴ درصد ضریب تلفن ثابت داریم.

مهندس سلطانی با اشاره به اینکه  با کمک وزارت ارتباطات درسال ۱۴۰۱، بیش از ۴۴ درصد افزایش درآمد عملیاتی ثبت شد که امیدها را برای بازگشت مخابرات به دوران شکوهمند خود زنده کرد، افزود: اهداف راهبردی و سیاست‌های کلان این مجموعه شامل ارتقاء تلفن ثابت و حرکت به سمت شبکه تمامIP، سرمایه گذاری هدفمند در شبکه دسترسی، ایجاد یکپارچگی در تمامی زیرساخت‌های نرم‌افزاری، بهبود کیفیت نگهداری و استفاده از فناوری‌های روز در اجرای کلیه امور توسعه‌ای، تلاش در جهت افزایش دقت و شفافیت در افشای صورت‌های مالی، بهبود مدیریت نقدینگی و تخصیص منابع، توجه به دانش شرکت‌های ایرانی تولید داخل در سخت‌افزار و نرم‌افزار، استفاده و همسوسازی تمامی پتانسیل‌های فضای ICT کشور در راستای توسعه و ارائه خدمات، ارتقاء درآمدها از محصولات موجود و ورود به بازارهای جدید و یکپارچگی و ایجاد تنوع در کانال‌های فروش و خدمات پس از فروش و بهبود تجربه مشتری است.

وی، افزود: در حوزه باند پهن ثابت، ۱۰ میلیون پورت منصوبه باند پهن و ۵.۳ میلیون مشترک فعال باند پهن و در حوزه دیتای تجاری و فیبرنوری، ۱۱۷ هزار اشتراک فعال دیتای تجاری و فیبرنوری و ۱۹۵ هزار کیلومتر فیبرنوری را شاهد هستیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، توسعه باند پهن توسعه شبکه فیبرنوری، توسعه تجهیزات انتقال و توسعه شبکه NGN / IMS را از مهم‌ترین عملکرد شرکت مخابرات درسال ۱۴۰۲ عنوان کرد و افزود: در بخش IP، توسعه شبکه دیتا و در حال حاضر نزدیک ۶ هزار پروژه آماده افتتاح، تحول شگرف در ارتباطات مخابراتی کشور ایجاد خواهد کرد.

وی اشاره کرد: در حوزه UNSP، شرکت مخابرات ایران چهار میلیون پوشش فیبر نوری تا پایان سال جاری را در تعهد خود دارد و به‌صورت شبانه‌روزی در حال تلاش هستیم و همچنین تا پایان نیمه اول سال ۱۴۰۴، برنامه هشت میلیون پوشش فیبرنوری را داریم.

سلطانی عنوان کرد: بر اساس آخرین آمار، در حوزه انتخابات، ۹۹ درصد فرمانداری‌ها و ۸۲ درصد بخشداری‌ها به شبکه فیبر نوری متصل شده اند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: در حوزه ارتباطات سیار، بیست و شش هزار سایت همراه اول و در تلفن ثابت بیش از ۱۱ هزار مرکز تلفن داریم.

وی با تأکید بر همدلی و تلاش مجموعه مخابرات برای رسیدن به سیاست‌های تعیین‌شده و مشترک بین وزارت ارتباطات و مخابرات خاطرنشان کرد: امیدواریم  ان‌شاءالله با هماهنگی و همکاری مؤثر بین دو مجموعه به برنامه‌های هدف‌گذاری‌شده دست یابیم و جامعه نیز از آن، سود لازم را ببرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر