کد خبر: ۳۴۹۵۶
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۱

همدلی و هم‌افزایی وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات، قابل تحسین است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین افتتاح طرح‌های شرکت مخابرات ایران به مناسبت دهه فجر با بیان اینکه شرکت مخابرات، برند ماندنی زیرساخت ارتباطات کشور است، گفت: همدلی و هم‌افزایی ایجادشده بین وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات، قابل تحسین و ادامه است.
همدلی و هم‌افزایی وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات، قابل تحسین است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایراندکتر عیسی زارع‌پور با بیان اینکه توسعه کنونی مخابرات، حاصل دهه‌ها تلاش متخصصین صنعت ارتباطات است، افزود: توسعه ارتباطات ثابت در چند سال گذشته، مغفول مانده بود و با حمایت دولت سیزدهم و تلاش جهادگونه کارکنان و مدیران عالی شرکت مخابرات ایران در حال توسعه روزافزون به‌ویژه در لایه در لایه دسترسی است.

در ادامه این مراسم، پروژه‌های افتتاح شرکت مخابرات ایران به صورت نمادین توسط وزیر ارتباطات به ایجاد شبکه FTTH منطقه خراسان شمالی در شهرستان شیروان، ایجاد شبکه FTTH منطقه لرستان اجرا شد که از جمله آنها پروژه‌های زیر است: 

  • پروژه تجمیع استان خوزستان و پروژه ستادی بهره‌برداری از بخش اکتیو شبکه FTTH بادستور دکتر زارع‌پور.
  • همچنین افتتاح‌هایی در چهار منطقه به‌صورت نمادین از طریق ویدئوکنفرانس و ارتباط تصویری با دستور دکتر زارع‌پور.
  • شهر شیروان در استان خراسان شمالی به صورت شاخص و نمونه، طرح پوشش سراسری FTTH در این منطقه مورد افتتاح قرار گرفت و تست سرعت در شهردار شیروان به صورت نمادین با سرعت بالغ بر ۸۰۰ مگابیت بر ثانیه انجام شد.
  • پروژه حذف مرکز تلفن ثابت در شهرستان نورآباد در راستای دیجیتالی‌شدن امور مخابراتی و ارتباطی در شهرستلان نورآباد استان لرستان به اجرا رسید.
  • پروژه توسعه زیرساخت‌های شبکه دیتا با راه‌اندازی هفت سوییچ پرظرفیت با هدف توسعه زیرساخت‌های دیتا در شهرستان اهواز به عنوان سومین پروژه در استان خوزستان به مرحله اجرا رسید که پایداری ارتباطات دیتای مخابرات را به دنبال دارد.
  • چهارمین پروژه مورد افتتاح امروز در بخش ستادی شرکت مخابرات ایران، بهره‌برداری از بخش اکتیو شبکه تلفن ثابت در مرکز مخابرات شهید نهری با تجهیزات تولید داخل و همکاری شرکت کاراتلفن اجرا شد که در راستای تکمیل پروژه فیبر نوری سراسری کشور است.در این بخش سامانه مدیریت شبکه و تجهیزات و دسترسی در مرکز عملیات شبکه مخابرات ایران، به عنوان پروژه ستادی مخابرات به افتتاح رسید.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴ فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴
آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از ابتدای سال تا پایان روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد.
اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز
روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آنها هشدار داد.
قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود
وزیر دادگستری گفت: ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا بچه‌های بی‌سرپرست به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
برگزیده
آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴ آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴
در حالی که برنامه‌ریزی اولیه وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون استخدامی در اسفند ۱۴۰۳ به نتیجه نرسید این وزارتخانه با همراهی سازمان اداری و استخدامی، خرداد امسال آزمونی گسترده با هدف جذب ۷۰ هزار نیروی جدید برگزار خواهد کرد.
اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز
روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آنها هشدار داد.
قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود
وزیر دادگستری گفت: ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا بچه‌های بی‌سرپرست به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.
صفحه خبر بالای تصاویر