کد خبر: ۳۴۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۴

دلخوری سرمربی پرسپولیس از علیرضا بیرانوند

سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار با تراکتور تبریز هرگونه مذاکره‌ای با علیرضا بیرانوند را تکذیب کرد!
دلخوری سرمربی پرسپولیس از علیرضا بیرانوند

سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار با تراکتور تبریز هرگونه مذاکره‌ای با علیرضا بیرانوند را تکذیب کرد! یحیی گل محمدی درباره نقل‌وانتقالات این تیم گفت: «بیش‌تر گمانه‌زنی مطرح است و فکر می‌کنند و چیزی می‌نویسند. هیچ پیشنهادی از سوی باشگاه برای بازیکن برزیلی نبوده است. ما الان چهار هفته تا نیم فصل فاصله داریم. با جام حذفی هفته‌های فشرده‌ای داریم و الان تمرکز ما روی بازی‌ها است و در نیم فصل ۲۰ روز فرصت است که بازیکن جذب کنیم. هیچ پیشنهادی هم به بیرانوند ندادیم و دروازه‌بان اصلی ما لک هست و قرار است قرارداد او را تمدید کنیم.»

دلخوری سرمربی پرسپولیس از علیرضا بیرانوند
مخاطب ۲۴- تصور ما و خیلی‌ها بر این بود که دلیل اصلی این صحبت‌های یحیی گل محمدی قیمت گران علیرضا بیرانوند و دریافت رضایتنامه اش از باشگاه بلژیکی آنتورپ باشد، اما شنیدیم ماجرا چیز دیگریست.

ظاهرا مذاکرات با علیرضا بیرانوند و نزدیکانش انجام شده است، اما یحیی گل محمدی انتظار نداشت این خبر رسانه‌ای شود. از طرفی سرمربی پرسپولیس تصور می‌کند این خبر توسط یکی از نزدیکان علیرضا بیرانوند رسانه‌ای و منتشر شده است و به همین خاطر یک مقدار دلخوری از این گلر ملی پوش و سابق خود پیدا کرده است. گفته می‌شود سرمربی پرسپولیس دلخور است که نزدیکان بیرانوند نباید این موضوع را رسانه‌ای می‌کردند ولو آن که او قصد بازگشت به ایران و پرسپولیس را نداشت!

حالا گزینه‌های باقی مانده یحیی گل محمدی دروازه‌بان مغضوب استقلال رشید مظاهری یا خرید دروازه‌بان خارجی است.

سرمربی پرسپولیس خوب می‌داند بازی‌های حساسی در لیگ برتر و به ویژه لیگ قهرمانان آسیا پیش رو دارد و نمی‌تواند در کنار حامد لک از یک دروازه‌بان جوان و کم تجربه استفاده کند.

پیش از این شایعاتی به گوش می‌رسید مبنی بر اینکه احتمال دارد یحیی گل محمدی یک دروازه‌بان جوان و جویای نام را در نیم فصل خریده و به عنوان ذخیره حامد لک معرفی کند.

منبع: خبرورزشی

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر