کد خبر: ۳۴۹۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۴

مهندس سلطانی در گفتگو با صداوسیمای گیلان: شاخص‌های کیفی مخابرات منطقه گیلان از میانگین کشوری بالاتر است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در حاشیه سفر به استان گیلان، در گفتگو با خبرگزاری صداوسیمای استان ضمن تشریح وضعیت شاخص‌های مخابراتی و توسعه زیرساخت‌های بخش ثابت و سیار در منطقه بیان کرد: در ارزیابی‌های ماهانه و سالانه دوسال گذشته، شاخص‌های کیفی مخابرات منطقه گیلان از میانگین کشوری مجموعه مخابرات بالاتر و بهتر است.
مهندس سلطانی در گفتگو با صداوسیمای گیلان: شاخص‌های کیفی مخابرات منطقه گیلان از میانگین کشوری بالاتر است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانمهندس سلطانی با بیان اینکه نیازمند توجه بخش حاکمیتی به توسعه زیرساخت‌ها هستیم، اظهارداشت: در سفرهای مختلف مدیران مخابرات به استان ها ، اهمیت این موضوع با مدیران ارشد استانی و دولتی مطرح می گردد که تاکنون بازخوردهای مناسبی از این اقدامات و دیدارها حاصل شده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به اینکه حمایت حاکمیت از توسعه زیرساخت‌های مخابراتی یک روند عادی در عرصه جهانی است،ادامه‌داد: به دلیل اینکه ایجاد زیرساخت‌های مخابراتی هزینه‌بر و زمان به سود رسیدن آنها زمان‌بر است، بسیاری از شرکت‌های توانمند، علاقه به سرمایه گذاری در این حوزه ندارند که  تحقق این امر نیازمند توجه ویژه دولت و دستگاه‌های اجرایی است.

سلطانی در زمینه وضعیت توسعه فیبر نوری در کشور و استان گیلان گفت :این شرکت با توسعه فیبرنوری و نوسازی تجهیزات شبکه در ارائه خدمات با کیفیت تلاش می کند تا رضایت مشتریان سراسر کشور را در دریافت سرویس های مطلوب و مبتنی بر خدمات نسل های جدید ارتباطی فراهم سازد.

وی با اشاراه به اینکه استان درتوسعه ارتباطات مبتنی بر فیبرنوری در شرایط منا سبی قرار دارد ، تصریح کرد: شرکت مخابرات ایران از دیرباز مسئولیت تامین زیرساخت های ارتباطی و باند پهن را برای مشترکین و مردم به صورت بهینه فراهم کرده است و این مسئولیت مهم، هم در دوران دولتی و هم پس از خصوصی شدن علی رغم مشکلات و هزینه های روزافزون و نبود هیچ گونه بودجه دولتی، حتی الامکان به بهترین وجه ممکن صورت پذیرفته است.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با تشریح همکاری همه جانبه مخابرات ایران با وزارت ارتباطات و نهادهای حاکمیتی در این حوزه بیان کرد : برای توسعه ارتباطات کشور همدلی و همکاری تمام نهادهای تصمیم گیر وقانون گذار ضروری است تا بتوان به توسعه  هر چه بیشتر خدمات ارتباطی  در سراسر کشور دست یافت .

وی با اشاره به ضرورت همکاری دستگاه های اجرایی برای تامین ارتباط پایدار شعب اخذ رای با ایجاد زیرساخت های لازم گفت: تمام تلاش مجموعه ی مخابرات بر این است که تا زمان شروع انتخابات حداکثر شعب اخذ رأی در اقصی نقاط استان ها به لحاظ زیرساخت های مخابراتی تأمین شوند.

مهندس سلطانی افزود: رصد و پایش دائمی و ایجاد هماهنگی بین استانی در توسعه و پیشرفت شاخص های مخابراتی، از دلایل مهم حضور تیم مدیریتی و مسئولین ارشد مخابرات ایران در استان ها است و مدیران استانی نیز مشکلات مخابراتی حوزه خود را در این دیدارها به صورت مستقیم مطرح می کنند که با این فرایند، بسیاری از مسائل، سریع تر از چرخه اداری حل و فصل می شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر