کد خبر: ۳۴۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۹

تقدیر معاون وزیر صمت از حضور موثر شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام

نشست اعضای شورای سیاستگذاری بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال به منظور بررسی نحوه برگزاری و بازخورد‌های نمایشگاه تلکام امسال، برگزار و در این نشست، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از حضور موثر و مطلوب شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام قدردانی کرد.
تقدیر معاون وزیر صمت از حضور موثر شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانمهدی ضیغمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران، با اشاره به زحمات شرکت مخابرات ایران در برگزاری تخصصی نمایشگاه امسال اظهارداشت: همگرایی ایجاد شده در حال حاضر با هم افزایی  بخش خصوصی و حاکمیت ارزشمند است که در سال های آینده این موضوع به عنوان سرفصل اصلی نمایشگاه تلکام مورد توجهبیشتر قرار خواهد گرفت.

وی افزود: نظارت بر کیفیت محتوا  نیز از دیگر از نکات حائز اهمیتی است که در برگزاری نمایشگاه تلکام و تخصصی تر شدن آن در سال های آینده لازم است مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

دکتر علایی، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی نیز  با تشکر از اعضای شورای سیاست گذاری از حضور پرنقش و تاثیرگذار شرکت مخابرات ایران در این نمایشگاه تشکر کرد و افزود:  از جمله نکات حائز اهمیت در بیست و چهارمین نمایشگاه تلکام، توجه و تمرکز به اینترنت اشیا و  استفاده از هوش مصنوعی  و حضور شرکت های حوزه ارتباطی کشور و استارتاپ ها در این بخش به عنوان نمادی از توسعه صنعت مخابرات ایران بود.

در ادامه این مراسم  آقای ضیغمی، معاون وزیر صنعت با اهدای لوح تقدیر به مهندس محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران،  از تلاش فراوان و همکاری  صمیمانه وی در اجرای هر چه بهتر نمایشگاه  و ایفای نقش کلیدی و مطلوب مجموعه مخابرات  ایران که شایسته این شرکت به عنوان قدیمی ترین اپراتور ارتباطی کشور است، تشکر و قدردانی نمود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر