کد خبر: ۳۴۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۹

تقدیر معاون وزیر صمت از حضور موثر شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام

نشست اعضای شورای سیاستگذاری بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال به منظور بررسی نحوه برگزاری و بازخورد‌های نمایشگاه تلکام امسال، برگزار و در این نشست، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از حضور موثر و مطلوب شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام قدردانی کرد.
تقدیر معاون وزیر صمت از حضور موثر شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانمهدی ضیغمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران، با اشاره به زحمات شرکت مخابرات ایران در برگزاری تخصصی نمایشگاه امسال اظهارداشت: همگرایی ایجاد شده در حال حاضر با هم افزایی  بخش خصوصی و حاکمیت ارزشمند است که در سال های آینده این موضوع به عنوان سرفصل اصلی نمایشگاه تلکام مورد توجهبیشتر قرار خواهد گرفت.

وی افزود: نظارت بر کیفیت محتوا  نیز از دیگر از نکات حائز اهمیتی است که در برگزاری نمایشگاه تلکام و تخصصی تر شدن آن در سال های آینده لازم است مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

دکتر علایی، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی نیز  با تشکر از اعضای شورای سیاست گذاری از حضور پرنقش و تاثیرگذار شرکت مخابرات ایران در این نمایشگاه تشکر کرد و افزود:  از جمله نکات حائز اهمیت در بیست و چهارمین نمایشگاه تلکام، توجه و تمرکز به اینترنت اشیا و  استفاده از هوش مصنوعی  و حضور شرکت های حوزه ارتباطی کشور و استارتاپ ها در این بخش به عنوان نمادی از توسعه صنعت مخابرات ایران بود.

در ادامه این مراسم  آقای ضیغمی، معاون وزیر صنعت با اهدای لوح تقدیر به مهندس محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران،  از تلاش فراوان و همکاری  صمیمانه وی در اجرای هر چه بهتر نمایشگاه  و ایفای نقش کلیدی و مطلوب مجموعه مخابرات  ایران که شایسته این شرکت به عنوان قدیمی ترین اپراتور ارتباطی کشور است، تشکر و قدردانی نمود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیروزی تلخ برای تیم ملی امید! پیروزی تلخ برای تیم ملی امید!
برد ارزشمند تیم امید مقابل بحرین با مصدومیت شدید آریا شفیع‌دوست تلخ شد؛ اتفاقی که نگرانی بزرگی برای کادر فنی تیم امید و سپاهان ایجاد کرده است.
جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟ جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟
جشنوارهٔ فیلم کوتاه نهال جشنواره‌ای دانشجویی و مختص فیلم کوتاه است که هرساله توسط دانشجویان رشتهٔ سینمای دانشگاه هنر ایران تحت نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار می‌شود. این جشنواره میزبان فیلم‌های کوتاه دانشجویان، از تمام رشته‌های دانشگاهی کشور است. از اهداف این جشنواره که از سال ۱۳۸۲ آغاز به کارکرده، ایجاد فضایی مناسب برای ارائهٔ آثار کمتر دیده شده و توجه به دغدغه‌ها و سلیقه‌های گوناگون دانشجویان است.
اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟ اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟
اثر گذاری سینمای مستند و بازتاب معنای اجتماعی و تاثر مخاطب که نتیجه‌اش افزایش آگاهی اجتماعی‌ست به علاوه گذار از انواع و سبک‌ها تا تولد و زایشِ روش‌های ضد ساختار در سینمای تجربی که خود بدل به بدنهء ساختار آینده می‌شود.
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران
بیست‌وچهارمین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای امروز (سه‌شنبه ۲۷ آبان) با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران در مسکو آغاز به کار کرد.
ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد
قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو برای امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ منتشر شد. جدول شامل نرخ بازار و نمایندگی خودرو‌ها به تومان است.
تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟ تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟
رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت تأکید کرد تب برفکی بیماری زئونوز نیست و محصولات دام‌های آلوده هرگز وارد چرخه غذایی نمی‌شوند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر