کد خبر: ۳۴۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۹

تقدیر معاون وزیر صمت از حضور موثر شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام

نشست اعضای شورای سیاستگذاری بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال به منظور بررسی نحوه برگزاری و بازخورد‌های نمایشگاه تلکام امسال، برگزار و در این نشست، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از حضور موثر و مطلوب شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام قدردانی کرد.
تقدیر معاون وزیر صمت از حضور موثر شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانمهدی ضیغمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران، با اشاره به زحمات شرکت مخابرات ایران در برگزاری تخصصی نمایشگاه امسال اظهارداشت: همگرایی ایجاد شده در حال حاضر با هم افزایی  بخش خصوصی و حاکمیت ارزشمند است که در سال های آینده این موضوع به عنوان سرفصل اصلی نمایشگاه تلکام مورد توجهبیشتر قرار خواهد گرفت.

وی افزود: نظارت بر کیفیت محتوا  نیز از دیگر از نکات حائز اهمیتی است که در برگزاری نمایشگاه تلکام و تخصصی تر شدن آن در سال های آینده لازم است مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

دکتر علایی، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی نیز  با تشکر از اعضای شورای سیاست گذاری از حضور پرنقش و تاثیرگذار شرکت مخابرات ایران در این نمایشگاه تشکر کرد و افزود:  از جمله نکات حائز اهمیت در بیست و چهارمین نمایشگاه تلکام، توجه و تمرکز به اینترنت اشیا و  استفاده از هوش مصنوعی  و حضور شرکت های حوزه ارتباطی کشور و استارتاپ ها در این بخش به عنوان نمادی از توسعه صنعت مخابرات ایران بود.

در ادامه این مراسم  آقای ضیغمی، معاون وزیر صنعت با اهدای لوح تقدیر به مهندس محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران،  از تلاش فراوان و همکاری  صمیمانه وی در اجرای هر چه بهتر نمایشگاه  و ایفای نقش کلیدی و مطلوب مجموعه مخابرات  ایران که شایسته این شرکت به عنوان قدیمی ترین اپراتور ارتباطی کشور است، تشکر و قدردانی نمود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر