کد خبر: ۳۴۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴

امام جمعه خرم آباد: توجه بیشتر مسئولان ارشد به مخابرات، آینده صنعت ارتباطات را تضمین می کند

حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا شاهرخی، امام جمعه خرم آباد و نماینده ولی فقیه در استان لرستان در دیدار با مهندس سلطانی و مدیران مخابرات منطقه لرستان با اشاره به اهمیت خدمات مخابرات اظهارداشت: توجه بیشتر مسئولان ارشد به مخابرات و افزایش امکانات در ارائه خدمات، رشد اقتصادی کشور را به دنبال دارد.
امام جمعه خرم آباد: توجه بیشتر مسئولان ارشد به مخابرات، آینده صنعت ارتباطات را تضمین می کند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانامام جمعه خرم آباد  با بیان اینکه ایمان به خدا و خدمتگزاری به مردم دو ویژگی و مزیت است که در ساختار شرکت مخابرات و کارکنان وجود دارد، اظهارداشت: وقتی شرکت مخابرات امکانات لازم برای ارائه ی خدمات را داشته باشد طبیعتا رشد اقتصادی هم در کشور اتفاق خواهد افتاد.

حجت الاسلام  و المسلمین احمدرضا شاهرخی، امام جمعه خرم آباد  در این نشست با اشاره به اهمیت خدمات مخابرات که موجب سرافرازی نظام جمهوری اسلامی شده است، اظهارداشت : ارائه  این خدمات در همه ی نقاط کشور مخصوصا استان لرستان که کوهستانی است و قریب به ۲۵۰۰ روستا دارد، قطعا کار سخت تری است و هزینه بیشتری دارد ، به طوری که در ۴ سال گذشته مشکلات مخابراتی در استان  به جهت بهره مندی عموم داشتیم که با پیگیری مدیر استان مشکلات این مناطق حل شد.

وی با ارج نهادن به فرارسیدن ایام الله دهه فجر افزود: وقتی که مردم در سال ۵۷ به میدان آمدند و شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی دادند، منظورشان استقلال در کشور بود و اینکه توانمندیهایی پیدا کنند که خودشان امور را اداره کنند.

وی افزود: قطار سازندگی کشور با اتکا  به نیروی مردم رو به پیشرفت بوده و با همه ی مشکلات داخلی و خارجی هیچ گاه این سازندگی متوقف نشده است .

حجت الاسلام شاهرخی بیان کرد: اگرچه این توسعه در کشور نامتوازن بوده ولی در دولت سیزدهم تلاش شده این توسعه متوازن شود و  خوشبختانه این موضوع در دستور کار مخابرات است.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات در کشور گفت: باید کارها بصورت برخط انجام شود که این موضوع به توانمندی  زیرساختی مخابرات برمیگردد که باید در کل کشور امکانات فنی وجود داشته باشد و مردم بتوانند به راحتی در انتخابات شرکت نمایند.

وی با حمایت از رفع مشکلات مخابرات در بخش های مختلف گفت: در استان و درون شرکت مخابرات باید موضوع مخابرات برای تصمیم گیران و تصمیم سازان تبیین شود تا مشکلات شرکت مرتفع شود و حتما در جلسات کلان کشور، مشکلات مخابرات به عنوان اولویت، طرح موضوع خواهد شد تا  به یاری خداوند ، شرکت مخابرات با قدرت به خدمت رسانی ادامه دهد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
توئیت مهم عراقچی توئیت مهم عراقچی
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار پیامی به حضور رهبر انقلاب در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی (ره) واکنش نشان داد.
برگزیده
محل دفن حضرت علی اکبر (ع) کجاست؟ محل دفن حضرت علی اکبر (ع) کجاست؟
«هرگاه خواستی شهداء را زیارت کنی، پایین پای امام حسین (ع) که قبر علی بن حسین (ع) آنجا است، بایست.»
آیین گِل‌مالی در خرم‌آباد آیین گِل‌مالی در خرم‌آباد
آیین سنتی گِل‌مالی روز عاشورا در خرم‌آباد، یکی از باشکوه‌ترین و منحصربه‌فردترین جلوه‌های عزاداری در ایران است که هر ساله با حضور پرشور مردم سوگوار برگزار می‌شود.
فروش بلیت قطار‌های اربعین در هفته جاری فروش بلیت قطار‌های اربعین در هفته جاری
سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از آغاز فروش بلیت قطار‌های اربعین در هفته جاری خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر