کد خبر: ۳۴۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴

امام جمعه خرم آباد: توجه بیشتر مسئولان ارشد به مخابرات، آینده صنعت ارتباطات را تضمین می کند

حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا شاهرخی، امام جمعه خرم آباد و نماینده ولی فقیه در استان لرستان در دیدار با مهندس سلطانی و مدیران مخابرات منطقه لرستان با اشاره به اهمیت خدمات مخابرات اظهارداشت: توجه بیشتر مسئولان ارشد به مخابرات و افزایش امکانات در ارائه خدمات، رشد اقتصادی کشور را به دنبال دارد.
امام جمعه خرم آباد: توجه بیشتر مسئولان ارشد به مخابرات، آینده صنعت ارتباطات را تضمین می کند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانامام جمعه خرم آباد  با بیان اینکه ایمان به خدا و خدمتگزاری به مردم دو ویژگی و مزیت است که در ساختار شرکت مخابرات و کارکنان وجود دارد، اظهارداشت: وقتی شرکت مخابرات امکانات لازم برای ارائه ی خدمات را داشته باشد طبیعتا رشد اقتصادی هم در کشور اتفاق خواهد افتاد.

حجت الاسلام  و المسلمین احمدرضا شاهرخی، امام جمعه خرم آباد  در این نشست با اشاره به اهمیت خدمات مخابرات که موجب سرافرازی نظام جمهوری اسلامی شده است، اظهارداشت : ارائه  این خدمات در همه ی نقاط کشور مخصوصا استان لرستان که کوهستانی است و قریب به ۲۵۰۰ روستا دارد، قطعا کار سخت تری است و هزینه بیشتری دارد ، به طوری که در ۴ سال گذشته مشکلات مخابراتی در استان  به جهت بهره مندی عموم داشتیم که با پیگیری مدیر استان مشکلات این مناطق حل شد.

وی با ارج نهادن به فرارسیدن ایام الله دهه فجر افزود: وقتی که مردم در سال ۵۷ به میدان آمدند و شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی دادند، منظورشان استقلال در کشور بود و اینکه توانمندیهایی پیدا کنند که خودشان امور را اداره کنند.

وی افزود: قطار سازندگی کشور با اتکا  به نیروی مردم رو به پیشرفت بوده و با همه ی مشکلات داخلی و خارجی هیچ گاه این سازندگی متوقف نشده است .

حجت الاسلام شاهرخی بیان کرد: اگرچه این توسعه در کشور نامتوازن بوده ولی در دولت سیزدهم تلاش شده این توسعه متوازن شود و  خوشبختانه این موضوع در دستور کار مخابرات است.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات در کشور گفت: باید کارها بصورت برخط انجام شود که این موضوع به توانمندی  زیرساختی مخابرات برمیگردد که باید در کل کشور امکانات فنی وجود داشته باشد و مردم بتوانند به راحتی در انتخابات شرکت نمایند.

وی با حمایت از رفع مشکلات مخابرات در بخش های مختلف گفت: در استان و درون شرکت مخابرات باید موضوع مخابرات برای تصمیم گیران و تصمیم سازان تبیین شود تا مشکلات شرکت مرتفع شود و حتما در جلسات کلان کشور، مشکلات مخابرات به عنوان اولویت، طرح موضوع خواهد شد تا  به یاری خداوند ، شرکت مخابرات با قدرت به خدمت رسانی ادامه دهد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟ تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟
بر اساس اعلام سازمان سنجش در گروه تجربی نوبت اول کنکور امسال گروه آزمایشی تجربی ۲۸۳ هزار و ۷۸۷ نفر معادل ۶۷ درصد داوطلبان زن هستند.
حذف سرخک و سرخجه در ایران حذف سرخک و سرخجه در ایران
مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (امرو) حذف سرخک و سرخجه در ایران را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان تبریک گفت.
صفحه خبر بالای تصاویر