کد خبر: ۳۴۹۰۵
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۴

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران:فرهنگ ایثارگری تنها تضمین کننده پیشرفت در حوزه اقتصادی و ارتباطات کشور است

مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در آیین جشن میلاد همای رحمت امام علی (ع) و تبدیل وضعیت ایثارگری شرکت مخابرات اظهار داشت: جاری سازی فرهنگ ایثارگری تنها تضمین کننده توسعه و پیشرفت واقعی در بخش‌های اقتصادی با روحیه‌ی جهادی و خستگی ناپذیری است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران:فرهنگ ایثارگری تنها تضمین کننده پیشرفت در حوزه اقتصادی و ارتباطات کشور است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران : مهندس سلطانی در مراسم جشن میلاد همای رحمت امیرالمومنین حضرت امام علی (ع) که با حضور دکتر لاجوردی؛ قائم مقام وزیر ارتباطات و ریس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مدیران ارشد وزارت ارتباطات، اعضای هیات مدیره و مدیران و معاونین ستادی شرکت مخابرات ایران و جمعی از ایثارگران و خانواده های این عزیزان حضور داشتند، تقارن این تبدیل وضعیت با میلاد حضرت علی (ع) را بسیار مبارک و دارای برکات فراوانی عنوان کرد.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به احادیثی از امام علی مبنی بر انجام کارها با نیت خالص و بدور از ریا و همچنین اخلاص در عمل خاطرنشان کرد: درس های زندگی در نهج البلاغه حضرت علی (ع) در زندگی امروزه ما شیعیان آن حضرت موجب شد حتی بیشتر از گذشته در سیره عملی ایشان حرکت کنیم.

وی با اشاره به معنای واقعی کلمه ایثارگری بیان کرد: ایثارگری معنای بسیار عمیق تری از صورت ظاهری و رایج آن دارد  و در واقع ایثارگران کسانی هستندکه با بذل جان و مال خود ولایت و امنیت و اسلام عزیز را زنده نگه می دارند.

مهندس سلطانی گفت: در بیان ویزگی های  امام علی(ع)، به ایثارگری می رسیم که ۲۵ سال به خاطر تحقق معنای واقعی ایثارگری خانه نشین شده است که بزرگترین ایثارگری در زمان خواهد بود.

وی افزود: شما عزیزان ایثار، یادگاران هشت سال دفاع مقدس هستیدکه در آن دفاع مقدس صرفا با تکیه بر ایثارگری بر۴۲ کشور تا دندان مسلح پیروز شد و بیش از ۱۰۰ روز است که مردم غزه را در مقابل تمام جبهه ظلم و استکبار پیروز و سربلند نگه داشته است.

مهندس سلطانی گفت: از نظر عِده و عُده بزرگ ترین شرکت دارای ایثارگری، شرکت مخابرات ایران است و اکنون با جنگ پیچیده و ترکیبی دشمن وظیفه تمام کارکنان و به ویژه ایثارگران و یادگاران ایثارگران در سراسر کشورحرکت با فرهنگ ایثارگری است.

وی اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران به جز زحمات عظیم در دوران دفاع مقدس،۳۵۰ شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و بیش از ۴ هزار جانباز و حدود ۲۰ هزار ایثارگر این شرکت را با فرهنگ ایثارگری عجین ساخته است.

مهندس سلطانی در زمینه تاخیر  تبدیل وضعیت ایثارگری گفت: انجام شدن تبدیل وضعیت ایثارگری صرفا به خاطر مشکلات مالی ناشی از عدم توجه دولت های پیشین به وضعیت کلی شرکت بود و اکنون افتخار می کنیم که در ایثارگرترین شرکت کشور، این تبدیل وضعیت به نحو قانونی و با همت و روحیه جهادی از امروز به صورت رسمی کلید خورد.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران خاطر نشان کرد: از وزارت ارتباطات، دکتر لاجوردی، هیات مدیره مخابرات، تشکل های مخابرات، اداره ایثارگری مخابرات و تمام حوزه های درگیر این مساله تشکر می کنیم که با کمک این عزیزان توانستیم خدمت هرچند کوچکی را در این روز فرخنده به طور رسمی کلید زده و امروز به نیت چهارده معصوم ،۱۴ نفر را به صورت نمادین تبدیل وضعیت می کنیم .

وی افزود: تلاش می کنیم تا با همت شبانه روزی بخش منابع انسانی مخابرات، در سریع ترین زمان ممکن تبدیل وضعیت تمام ایثارگران مشمول این طرح را با سیاست ها ی مصوب و نظامند انجام دهیم تا علاوه  بر تقدیر از این عزیزان برکت این کار ارزشمند و معنوی در تمام شرکت و چرخه اقتصادی آن ،جاری و ساری شده و شرکت مخابرات ایران بیش از گذشته با روحیه جهادی در مسیر توسعه حرکت کنند.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.