کد خبر: ۳۴۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۷

شرکت مخابرات ایران بازیگر اصلی در جهش حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به سمت توسعه است

دکتر لاجوردی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در آیین تبدیل وضعیت ایثارگران مخابرات اظهار داشت: اکنون در مرحله ایجاد یک انقلاب ارتباطی در حوزه‌های ثابت و سیار هستیم که فعالیت شرکت مخابرات ایران به عنوان مهم‌ترین بازیگر اصلی جهش در حوزه ارتباطی کشورمان را به مرز‌های تحول دیجیتال نزدیک می‌کند.
شرکت مخابرات ایران بازیگر اصلی در جهش حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به سمت توسعه است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایراندکتر لاجوردی قائم مقام وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات با اشاره به حرکت صحیح و زیربنایی دولت سیزدهم از ابتدای شروع فعالیت در پروژه زیرساختی پوشش ۲۰ میلیون فیبر نوری گفت: شرکت مخابرات ایران در حال بازگشت به جایگاه معظم و با اصالت خود است که تمام کارکنان آن در سراسر کشور به حضور و فعالیت در آن افتخار کرده و مشتریان نیز از دریافت خدمت از شرکت مخابرات ایران به درجه بالایی از رضایتمندی برسند.

دکتر لاجوردی با اشاره به چهار شاخص برای شرکت های  موفق تشریح کرد و اظهار داشت :شرکت مخابرات از نیروی انسانی متخصص سرمایه خوب برخوردار است که تیم مدیریتی مدبر این بخش هدایت می کنند

وی با اشاره به بکار گیری ایده های نو و استفاده از فناوری های جدید در مخابرات گفت :در نمایشگاه تلکام امسال شرکت مخابرات بسیارفعال و نوآور ظاهر شد. حضور در نمایشگاه تلکام از خدمات و سرویس‌های مبتنی بر ارزش افزوده مخابرات بازدید کردیم و معلوم است که مخابرات با تلاش چندین ساله به این سطح از نوآوری رسیده است. این نشان از برنامه ریزی درست و استفاده از متخصصان این حوزه است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، زمان مناسب ورود به بازار برای ارایه سرویس را یکی دیگر از شاخص های شرکت موفق اعلام کرد و گفت :شرکت مخابرات و این زمینه عملکرد خوبی داشته است.

وی با اشاره به تعامل و هماهنگی با مدیران مخابرات گفت :برنامه جامع ای در زمینه مسایل مختلف شرکت مخابرات تدوین شد که در زمانبندی مشخص اجرا میشودکه در توسعه فناوری و مسایل شرکت تاثیر دارد. انشالله مشتریان و کارکنان شرکت مخابرات از اجرای این برنامه ها بهره مند می شوند. و شبکه ارتباطی کشور نیز دچار تحول و پیشرفت خواهد شد.

دکتر لاجوردی با اشاره به مسئله ایثارگران شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: اکنون بسیار خرسندیم که شرکت با اصالت مخابرات با منافع برای عموم مردم، موضوع تبدیل وضعیت ایثارگران را به بهترین وجه ممکن با یک سیستم نظامند توانست به مرحله اجرا برساند.

در ادامه این مراسم، ۱۴ نفر از خانواده ایثارگران شرکت مخابرات به نیت ۱۴ معصوم احکام تبدیل وضعیت خود را با حضور مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر