کد خبر: ۳۴۹۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷

دوازدهمین سالگرد فقدان دکتر غفاریان، استاد حوزه مخابرات و ارتباطات

دوازده سال پیش جامعه مخابرات و الکترونیک کشور، دکتر غفاریان، یکی از بزرگ‌ترین استراتژیست‌های عرصه مدیریت کشور را از دست داد
دوازدهمین سالگرد فقدان دکتر غفاریان، استاد حوزه مخابرات و ارتباطات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران : دوازده سال پیش برابر با یکم بهمن سال ۱۳۹۰ ، سردار دکتر وفا غفاریان، مرد نام‌آشنا، مهربان ، صبور و استاد فرهیخته حوزه مخابرات و الکترونیک کشور ، مردی که مدیریت استراتژیک را به اذهان دانشجویان و مدیران حوزه علم و دانش جاری ساخت که آنرا نیز به درستی به رخ جامعه علمی کشور کشید، دار فانی را وداع گفت و حوزه ارتباطات و مخابرات کشور داغدار عزیزی شد که سال ها برای رشد و ارتقاء دانش مدیریت استراتژیک و فاوای کشور جان خود را مایه سرافرازی این حوزه کرد.

دکتر وفا غفاریان در سال ۱۳۳۸ در تهران متولد شد، وی تحصیلات متوسطه را در دبیرستان هدف گذراند و در رشته مهندسی الکترونیک در سال ۱۳۵۸ از دانشگاه علم و صنعت فارغ‌التحصیل شد.

مدت زمانی از اخذ مدرک وی نگذشته بود که با شروع جنگ تحمیلی، ادامه تحصیل را با تمام علاقه‌ای که به آن داشت، به زمان دیگری واگذار کرد و مرکز جنگ الکترونیک سپاه قرارگاه او شد .

وفا غفاریان پس از سپری کردن این دوره به وزارت سپاه رفت و بین سال‌های ۶۵ تا ۶۸ در گروه صنایع الکترونیک و مخابرات «گام» به فعالیت پرداخت. پس از این دوره به مدت شش سال ،مدیرعامل شرکت صنایع مخابرات ایران «صما» شد.

او در سال ۱۳۷۴ به شرکت صنایع الکترونیک ایران «صا ایران» آمد و مدیرعاملی این حوزه ،زیرمجموعه وزارت دفاع را بر عهده گرفت. یکی از نقاط عطف و برجسته مدیریتی وی این دوره است که به گواه همگان این مجموعه را دچار تغییرات بنیادی کرد در حالیکه مدیران کنونی آن نیز بدان اذعان دارند.

غفاریان در طول پنج‌سالی که این مسئولیت را به عهده داشت، موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع در گرایش توسعه مدیران اجرایی از دانشگاه علم و صنعت ایران شد.

در سال ۱۳۷۹ مدیر عاملی و ریاست هیئت‌مدیره سازمان صنایع دفاع «ساصد» به او پیشنهاد شد که با موافقت وی نیز مواجه شد. در همین دوره بود که در مقطع دکترای مهندسی صنایع، گرایش مدیریت استراتژیک در دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته شد و این آغاز روندی بود که در انتهایش یکی از بزرگ‌ترین استراتژیست‌های عرصه مدیریت کشور به جامعه معرفی شد؛ مدیری که همگان وی را به دوراندیشی و آینده نگری می‌شناسند.

وفا غفاریان در سال ۱۳۸۳ به وزارت دفاع رفت و معاونت امور صنعتی و تحقیقاتی این وزارتخانه را به عهده گرفت و در این حوزه نیز به‌خصوص در عرصه تحقیقات، تحولات شگرفی را به وجود آورد.

او در سال ۱۳۸۴ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برای ارائه خدمت برگزید و به‌عنوان معاون وزیر و رئیس هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران عرصه دیگری را تجربه کرد. همچنین، نشان درجه سه پژوهش در سال ۱۳۷۶، مدیر نمونه ملی در چهارمین جشنواره شهید رجایی در سال ۱۳۸۰ و جایزه دوم کتاب سال برای تألیف کتاب «استراتژی اثربخش» در نهمین دوره کتاب سال دانشجویی در سال ۱۳۸۱ را نیز از آن خود کرد. سرانجام در بامداد اول بهمن ۱۳۹۰ بعد از یک دوره بیماری چشم از جهان فروبست.

شرکت مخابرات ایران، ضمن گرامیداشت دوازدهمین سالروز درگذشت دکتر وفا غفاریان ، این روز را خدمت خانواده وی و جامعه مخابراتی کشور تسلیت عرض می کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر