کد خبر: ۳۴۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰

انتقاد معنادار لاریجانی از ردصلاحیت‌ها

کنایه علی لاریجانی به عمل نکردن برخی نهاد‌ها به توصیه‌های انتخاباتی رهبر انقلاب: برخی فقط سخنان رهبری را «تکرار» می‌کنند! وقتی رهبری گفتند «مشارکت هر چه بیشتر مسأله اصلی است»، یعنی بخش‌های مختلف باید کاری کنند، نه اینکه صرفا سخنان را تکرار کنند.
انتقاد معنادار لاریجانی از ردصلاحیت‌ها

مخاطب 24-علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به جماران گفت: همه بخش‌ها وظیفه خود را ذیل نظر رهبری بشناسند. وقتی رهبری می‌فرمایند که مشارکت بالا برای ما سعادت ایجاد می‌کند، معنی آن این نیست که بخش‌های مختلف این سخنان را صرفا تکرار کنند، بلکه آن‌ها باید ببیند چه کار باید بکنند که این مشارکت چشمگیر‌تر شود. بخش‌های اجرایی و نظارتی و احزاب این وظیفه را دارند.
کنایه علی لاریجانی به عمل نکردن برخی نهاد‌ها به توصیه‌های انتخاباتی رهبر انقلاب: برخی فقط سخنان رهبری را «تکرار» می‌کنند! وقتی رهبری گفتند «مشارکت هر چه بیشتر مسأله اصلی است»، یعنی بخش‌های مختلف باید کاری کنند، نه اینکه صرفا سخنان را تکرار کنند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به جماران گفت: رهبری گفتند مشارکت هر چه بیشتر مسأله اصلی است. پس باید بخش‌های مختلف بببیند چطور این را اجرا کنند. برخی فقط سخن رهبری را تکرار می‌کنند، در حالی که تکرار کردن صرف احتیاج نیست؛ بلکه احتیاج به راه حل دادن و فراهم کردن زمینه حضور بیشتر مردم است.

علی لاریجانی در حاشیه تجدید میثاق اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با آرمان‌های انقلاب در حرم مطهر امام به خبرنگار جماران گفت: امام یک شخصیت روشن بین بود و نسبت به مسائل دنیا و تحولاتش اطلاع داشت. به همین دلیل یک مسیر جدیدی را برای امت، اسلام و ملت ایران باز کرد.

وی افزود: حضرت امام اتکای اصلی اش هم علاوه بر جنبه‌های معنوی شخصیت ایشان، روی مردم و آگاهی آن‌ها بود. حرکت امام در نهضتی که به پیروزی رساند، توام با آگاهی مردم بود و مردم را در حرکت هایش اقناع می‌کرد. مثلا در پیروزی انقلاب حرکت امام همراه با یک اقناع بود

لاریجانی تأکید کرد: راهی که امام دنبال کرد همراه با روشن بینی نسبت به تحولات در سطح جهانی و منطقه و نیاز‌های ملت ایران بود پایه این بر اقناع فکری مردم استوار بود مردم در ابتدای پیروزی انقلاب نسبت به امام قانع بودند و به این نتیجه رسیده بودند که حرکت امام راه سعادت ملت را تامین می‌کند. پس تکیه گاه اصلی مردم و قانع کردن آنهاست.

رییس سابق مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: بر همین مبناست که امام در حل مسائل پیش آمده همواره راه جدیدی باز می‌کرد. ایشان زمانی فرمودند هیچ چیزی مهمتر از اصل نظام جمهوری اسلامی نیست و (در این راستا) بعضی احکام را تغییر می‌دادند تا راه نظام باز شود. امروز هم باید به این توجه کنیم تمرکز روی مردم در مسیر راه و قانع کردن شان، حرف بسیار کلیدی برای ادامه راه است.

او گفت: ابن سینا فیلسوف بزرگ ما در موضوع «مدینه فاضله» می‌گوید، اساس این است که مردم قانع شوند و به همین دلیل در مجمع قانون گذاری که در نظر می‌گیرد می‌گوید در این مجلس خطبا حضور داشته باشند تا بتوانند بر اساس سنت‌های جامعه قانون وضع کنند و مردم را قانع کنند؛ لذا فکر می‌کنم همه مسئولین باید توجه داشته باشند پیوستگی در راه امام متکی به مردم و اقناع آنهاست.

لاریجانی درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم گفت: یک وجه این است که بدانیم مسأله انتخابات یک وظیفه ملی و اسلامی است و آینده کشور به این مربوط می‌شود. دوم این است که همه بخش‌ها وظیفه خود را ذیل نظر رهبری بشناسند. وقتی رهبری می‌فرمایند که مشارکت بالا برای ما سعادت ایجاد می‌کند، معنی آن این نیست که بخش‌های مختلف این سخنان را صرفا تکرار کنند، بلکه آن‌ها باید ببیند چه کار باید بکنند که این مشارکت چشمگیر‌تر شود. بخش‌های اجرایی و نظارتی و احزاب این وظیفه را دارند.

وی افزود: رهبری گفتند مشارکت هر چه بیشتر مسأله اصلی است. پس باید بخش‌های مختلف بببیند چطور این را اجرا کنند. برخی فقط سخن رهبری را تکرار می‌کنند، در حالی که تکرار کردن صرف احتیاج نیست؛ بلکه احتیاج به راه حل دادن و فراهم کردن زمینه حضور بیشتر مردم است.

منبع: جماران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر