کد خبر: ۳۴۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰

انتقاد معنادار لاریجانی از ردصلاحیت‌ها

کنایه علی لاریجانی به عمل نکردن برخی نهاد‌ها به توصیه‌های انتخاباتی رهبر انقلاب: برخی فقط سخنان رهبری را «تکرار» می‌کنند! وقتی رهبری گفتند «مشارکت هر چه بیشتر مسأله اصلی است»، یعنی بخش‌های مختلف باید کاری کنند، نه اینکه صرفا سخنان را تکرار کنند.
انتقاد معنادار لاریجانی از ردصلاحیت‌ها

مخاطب 24-علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به جماران گفت: همه بخش‌ها وظیفه خود را ذیل نظر رهبری بشناسند. وقتی رهبری می‌فرمایند که مشارکت بالا برای ما سعادت ایجاد می‌کند، معنی آن این نیست که بخش‌های مختلف این سخنان را صرفا تکرار کنند، بلکه آن‌ها باید ببیند چه کار باید بکنند که این مشارکت چشمگیر‌تر شود. بخش‌های اجرایی و نظارتی و احزاب این وظیفه را دارند.
کنایه علی لاریجانی به عمل نکردن برخی نهاد‌ها به توصیه‌های انتخاباتی رهبر انقلاب: برخی فقط سخنان رهبری را «تکرار» می‌کنند! وقتی رهبری گفتند «مشارکت هر چه بیشتر مسأله اصلی است»، یعنی بخش‌های مختلف باید کاری کنند، نه اینکه صرفا سخنان را تکرار کنند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به جماران گفت: رهبری گفتند مشارکت هر چه بیشتر مسأله اصلی است. پس باید بخش‌های مختلف بببیند چطور این را اجرا کنند. برخی فقط سخن رهبری را تکرار می‌کنند، در حالی که تکرار کردن صرف احتیاج نیست؛ بلکه احتیاج به راه حل دادن و فراهم کردن زمینه حضور بیشتر مردم است.

علی لاریجانی در حاشیه تجدید میثاق اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با آرمان‌های انقلاب در حرم مطهر امام به خبرنگار جماران گفت: امام یک شخصیت روشن بین بود و نسبت به مسائل دنیا و تحولاتش اطلاع داشت. به همین دلیل یک مسیر جدیدی را برای امت، اسلام و ملت ایران باز کرد.

وی افزود: حضرت امام اتکای اصلی اش هم علاوه بر جنبه‌های معنوی شخصیت ایشان، روی مردم و آگاهی آن‌ها بود. حرکت امام در نهضتی که به پیروزی رساند، توام با آگاهی مردم بود و مردم را در حرکت هایش اقناع می‌کرد. مثلا در پیروزی انقلاب حرکت امام همراه با یک اقناع بود

لاریجانی تأکید کرد: راهی که امام دنبال کرد همراه با روشن بینی نسبت به تحولات در سطح جهانی و منطقه و نیاز‌های ملت ایران بود پایه این بر اقناع فکری مردم استوار بود مردم در ابتدای پیروزی انقلاب نسبت به امام قانع بودند و به این نتیجه رسیده بودند که حرکت امام راه سعادت ملت را تامین می‌کند. پس تکیه گاه اصلی مردم و قانع کردن آنهاست.

رییس سابق مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: بر همین مبناست که امام در حل مسائل پیش آمده همواره راه جدیدی باز می‌کرد. ایشان زمانی فرمودند هیچ چیزی مهمتر از اصل نظام جمهوری اسلامی نیست و (در این راستا) بعضی احکام را تغییر می‌دادند تا راه نظام باز شود. امروز هم باید به این توجه کنیم تمرکز روی مردم در مسیر راه و قانع کردن شان، حرف بسیار کلیدی برای ادامه راه است.

او گفت: ابن سینا فیلسوف بزرگ ما در موضوع «مدینه فاضله» می‌گوید، اساس این است که مردم قانع شوند و به همین دلیل در مجمع قانون گذاری که در نظر می‌گیرد می‌گوید در این مجلس خطبا حضور داشته باشند تا بتوانند بر اساس سنت‌های جامعه قانون وضع کنند و مردم را قانع کنند؛ لذا فکر می‌کنم همه مسئولین باید توجه داشته باشند پیوستگی در راه امام متکی به مردم و اقناع آنهاست.

لاریجانی درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم گفت: یک وجه این است که بدانیم مسأله انتخابات یک وظیفه ملی و اسلامی است و آینده کشور به این مربوط می‌شود. دوم این است که همه بخش‌ها وظیفه خود را ذیل نظر رهبری بشناسند. وقتی رهبری می‌فرمایند که مشارکت بالا برای ما سعادت ایجاد می‌کند، معنی آن این نیست که بخش‌های مختلف این سخنان را صرفا تکرار کنند، بلکه آن‌ها باید ببیند چه کار باید بکنند که این مشارکت چشمگیر‌تر شود. بخش‌های اجرایی و نظارتی و احزاب این وظیفه را دارند.

وی افزود: رهبری گفتند مشارکت هر چه بیشتر مسأله اصلی است. پس باید بخش‌های مختلف بببیند چطور این را اجرا کنند. برخی فقط سخن رهبری را تکرار می‌کنند، در حالی که تکرار کردن صرف احتیاج نیست؛ بلکه احتیاج به راه حل دادن و فراهم کردن زمینه حضور بیشتر مردم است.

منبع: جماران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر