کد خبر: ۳۴۸۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸

برنامه منسجم بانک توسعه تعاون برای تجهیز و تخصیص منابع حاصل از گواهی سپرده

مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت این بانک برای تجهیز و تخصیص منابع جدید حاصل از گواهی سپرده برنامه منسجم در نظر دارد.
برنامه منسجم بانک توسعه تعاون برای تجهیز و تخصیص منابع حاصل از گواهی سپرده

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون :  محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون طی ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیران و همکاران استانی ضمن تبریک دهه فجر اظهار داشت: دهه فجر مناسبت مهم ملی کشور است، باید تلاش کنیم با ارائه خدمات شایسته به عموم مشتریان و مردم عزیز، در مسیر اقتدار و افتخار ملی و منطبق با آرمانهای انقلاب اسلامی حرکت نماییم .
وی افزود: بانک توسعه تعاون طی روزهای اخیر با اخذ مجوز از بانک مرکزی عهده دار انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی گردیده است، همکاران طی سلسله اقدامات منسجم در سطح ستاد و صف، زیرساخت ها و الزامات مرتبط با انتشار گواهی را در کوتاهترین مدت فراهم نمودند. نمونه ای از کار گروهی بر پایه همدلی و فعالیت جهادی به اجرا در آمد، تجربه ای که بارها شاهد بوده ایم و ظرفیت های بالای این بانک توسعه ای را اثبات نموده است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: امکانات ، سرمایه انسانی و ظرفیت اقتصادی متناظر با هر استان و شعبه در میزان جذب منابع حاصل از گواهی سپرده تاثیرگذار است، انتظار یکسانی از همه واحدها برای این طرح نمی رود، تجهیز منابع از این طریق حتی برای برخی واحدها و شعب قابل توصیه نیست، مهم این است که بانک راهبرد و برنامه منسجم برای هر موقعیت و شرایط را داشته باشد، به ظرفیت هر استان برای هرفعالیت نگاه منطقی و واقع گرایانه داریم، کار تیمی و همراه انسجام اهمیت دارد.
شیخ حسینی گفت: تجهیز این اوراق با نرخ ۳۰ درصد علاوه بر آن که نیاز برخی سرمایه گذاران برای سود در بازه زمانی یکساله را تامین می کند، این امکان را فراهم می آورد تا واحدهای تولیدی نیازمند سرمایه در گردش برای تسویه چند ماهه بتوانند از سیستم بانکی و مسیر مطمئن نیاز اعتباری خود را پوشش دهند، همکاران اعتباری بانک این آمادگی را دارند تا در کوتاهترین زمان، پرونده های تسهیلاتی مرتبط با این منابع را تشکیل داده و در مسیر تصویب و تخصیص قرار دهند.
این مقام بانکی تاکید نمود: در این طرح که بازاریابی و نقاط هدف آن بیشتر متوجه استان ها و مناطق دارای ظرفیت های بالاتر اقتصادی است، احتمالا چندین استان بزرگتر عملکرد بالاتری خواهند داشت، در طرحهایی که نقاط هدف آن استانهای کمتر برخودار و محرومیت زدایی است استانهایی دیگر ممکن است عملکردی بالاتر داشته باشند، مهم این است که کلیت بانک با کار تیمی منسجم، عملکردی مثبت و موثر ارائه دهد.
شیخ حسینی گفت: ارتقای سهم بازار از یک درصد به ۲ درصد شبکه بانکی مهمترین راهبرد بانک است، اثرات حاصل از سهم بازار حتی از افزایش سرمایه نیز ممکن است بالاتر باشد، تمامی برنامه های بانک در مسیر افزایش سهم بازار با نگاه منطقی و با تکیه بر ارتقای بهره وری و کارآمدی و مشتری مداری است. سهم ۲۰ هزار میلیارد ریالی بانک برای انتشار گواهی سپرده نیز بر اساس سهم بازار کنونی بانک توسعه تعاون در شبکه بانکی است.
وی ادامه داد: مدیران استانی، روسای شعب و همه همکاران در نظر داشته باشند در روند انتشار گواهی سپرده، ترکیب بهینه منابع شعبه و بانک، دستخوش تغییر و تحول نشود، مشاوره لازم به مشتریان برای انتخاب منطقی جهت درخواست اوراق گواهی سپرده ارائه شود، این طرح برای هر مشتری قابل توصیه نیست و در تخصیص نیز متناسب با شرایط واحد تولیدی قابل توصیه است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر