کد خبر: ۳۴۸۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵

عملکرد پست بانک ایران در تمامی شاخص های بانکی مطلوب و شایسته تقدیر است

دکتر محمد جواد شریف زاده معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی و هیأت همراه، عصر روز یکشنبه 8 بهمن 1402 در جلسه بررسی و تبیین عملکرد 10 ماهه پست بانک ایران در سالجاری حضور یافت و در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: عملکرد این بانک در تمامی شاخص های بانکی مطلوب و شایسته تقدیر است.
عملکرد پست بانک ایران در تمامی شاخص های بانکی مطلوب و شایسته تقدیر است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران: شریف زاده در این جلسه اظهار داشت: امروز تفکر و اندیشه خدمت بالاتر از عبادت، ذائقه کارکنان شبکه بانکی را شیرین می کند.
وی افزود، گزارش عملکرد 10 ماهه پست بانک ایران حاکی از ایجاد تحولات اساسی در بخش های مختلف و نشان از برنامه ریزی، همراهی و هماهنگی منسجم مجموعه واحدهای بانک و حتی باجه های بانکی روستایی با سیاست ها و اهداف بانک دارد و این رویکرد و تفکر باید کماکان استمرار داشته باشد و مورد حمایت قرار گیرد.
شریف زاده تصریح کرد: با توجه به گستردگی و ظرفیت های پست بانک در امر خدمت¬رسانی، محدودیت های موجود برای بانک بایستی به نحوی مرتفع شود که بانک بزرگتر شود تا بتواند خدمات مالی خود را به آحاد ذی نفعان توسعه دهد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه عمده منابع جذب شده توسط پست بانک ایران در مناطق روستایی و در قالب پرداخت تسهیلات در همان مناطق مصرف می شود باید برنامه های توسعه ای، کمی و کیفی خدمات بانک موجب آرامش و رفاه عمومی مردم و رونق کسب و کار در آن مناطق باشد تا موجب کاهش بسیاری از هزینه های آنان شود و این رویکرد باید همچنان توسعه پیدا کند و مورد حمایت، دولت است.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت گفت: توسعه بانکداری دیجیتال، خلق محصولات و توسعه خدمات جدید در حوزه های اعتباری، تسهیلات، سپرده ها و سایر خدمات بانکی با اولویت در برنامه عملیاتی بانکی لحاظ و مورد توجه ویژه قرار گیرد تا برای همه سلایق بازار هدف و مشتریان، امکان خدمات رسانی و نیازهای آنان تأمین شود.
وی با اشاره به دستاوردهای بسیار خوب پست بانک ایران در حوزه های خدمات ارزی و صدور انواع ضمانت نامه تاکید کرد: در حوزه های مذکور باید تمهیدات لازم انجام و برنامه ریزی شود و در راستای جهاد تبیین و لزوم بهبود تصویر افکارعمومی نسبت به بانک با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت ها، اطلاع رسانی شود.
شریف زاده در ادامه جلسه مذکور خاطرنشان کرد: بانک ها علاوه بر خدمات عمومی تکالیف قانونی از قبیل  تبصره های 16، 18 و سایر تکالیف قانونی دیگر را بر عهده دارند که تاکید می شود در این حوزه ها هم برنامه ریزی و تمهیدات لازم، انجام شود.
همچنین، موضوع بعدی تحول و اقتصاد دیجیتال است که خوشبختانه پست بانک ایران در این مبحث باید پیشتاز باشد زیرا بانک توسعه ایی و تخصصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) است و از سوی دیگر به خاطر ظرفیت ها، گستره و نقاط دسترسی انتظار می رود با استفاده از این زیرساخت ها و امکانات فناوری و ارتباطی پیشگام ارائه خدمات ویژه به مردم باشد.
مبحث افزایش سرمایه بانک جزء برنامه ها است و امیدواریم در نیمه اول سال آینده مجمع افزایش سرمایه پست بانک ایران، برگزار شود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در پایان از خدمات پست بانک ایران در مناطق روستایی و دستاوردهای سال های اخیر آن در تمامی شاخص های بانکی قدردانی کرد و اظهار داشت: خدمت به مردم عبادت است و اگر نیت خالص باشد بسیار ارزشمند و همراه با اجر دنیوی و اخروی است.
گفتنی است: دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران در ابتدای جلسه بررسی و تبیین عملکرد 10 ماهه بانک در سال 1402، گزارشی از اقدامات و دستاوردهای این بانک از ابتدای سال 1398 تاکنون را ارائه و به تبیین شاخص های عملکردی این بانک در حوزه های مختلف بانکی، پرداخت.
شایان ذکر است، جلسه مذکور، بعد از جلسات ارزیابی عملکرد 10 ماهه مدیریت شعب استانها و مناطق برگزار شد که طی سه روز متوالی منتهی به 8 بهمن ماه به صورت انفرادی بر اساس شاخص های هدف گذاری شده انجام شد.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر