کد خبر: ۳۴۷۹۶
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸

نظرسنجی‌ها سیر صعودی میل به مشارکت در انتخابات مجلس را نشان می‌دهد

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: در دو ماه گذشته نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد میل مردم برای مشارکت در انتخابات سیر صعودی داشته است.
نظرسنجی‌ها سیر صعودی میل به مشارکت در انتخابات مجلس را نشان می‌دهد

مخاطب24:سیدمحمد تقی شاهچراغی در نخستین همایش ملی نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد در دوره‌های توسعه و حمایت از تشکل‌های سراسر کشور که با عنوان «رویداد ملی به توان مردم نهادها» در محل وزارت کشور برگزار شد، اظهار کرد: نقش تشکل‌های مردمی در مشارکت دادن مردم برای موضوعات مختلف از جمله انتخابات تکمیل کننده و مشوق است. بخشی از مسئولیت تشکل‌ها مطالبه از حاکمیت در موضوعات مختلف است که اصولا بخش‌هایی که مردم در آن کار می‌کنند قابل مقایسه با سایر بخش‌ها نیست.

وی افزود: سازمان‌های مردمی در ارتباط با سایر دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های دولتی به عنوان هماهنگ کننده در تعریف میدان با نقش آفرینی در میدان‌های از پیش تعریف شده کارکرد بسیار ویژه‌ای دارند. در انتخابات نیز مردم نقش اصلی را ایفا می‌کنند که این نقش آفرینی هم از منظر اجرا و هم در حضور قابل اهمیت است. تاکنون تقریبا ۵۹ هزار شعبه اخذ رأی در کشور ایجاد شده و ۸۰۰ هزار نفر در شعبات برای دریافت رأی مردم حضور خواهند داشت که این تعداد به جز نیروی انتظامی است و بقیه افراد حاضر نیز به نوعی در حقیقت همت مردمی قلمداد می‌شوند.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به این‌که «جمعیت مردمی متشکل از نمایندگان استان‌ها، رأی اولی‌های آموزش دیده و علاقه‌مندان، دانشجویان، معلمان، روحانیون و کشاورزان» است، ادامه داد: از همه اقشار ۸۰۰ هزار نفر مشارکت دارند که مجری عملیات انتخابات در کشور هستند. ناظرین انتخابات از بازرسین و شورای نگهبان نیز همه مردمی هستند و کسی در قالب سازمان دولتی تکلیف ندارد که تقسیم کار کرده باشند بلکه مردم ثبت‌نام می‌کنند و پای کار می‌آیند. حتی اگر قرار بود حق الزحمه‌ای به آن‌ها پرداخت شود این کار هم در حق آن‌ها انجام نشده است، ولی باز هم پای کار بودند. قطعا مشارکت با مردم است و الزام و اجبار ندارد. با توجه به شرایط کشور و شرایطی که در منطقه و سطح بین المللی حاکم است در هر مقطعی که حضور مردم پررنگ‌تر بوده دشمنی‌ها نیز بیشتر بوده است. هرچند که علیرغم تمام گلایه‌مندی‌ها مردم همیشه حاضر هستند. اصولا مردم طبقه متوسط به پایین نقش بیشتری در مشارکت ایفا می‌کنند. این یعنی مردم حتی با وجود مشکلات باز هم علاقه‌مند به مشارکت هستند.

پیشرفت‌های چشمگیر جمهوری اسلامی در حوزه فناوری و صنعت دفاعی

رئیس ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: انتخابات و مشارکت همیشه رشد و توسعه را به همراه دارد. در همین دو سالی که مردمی‌سازی بیشتر بود رشد و توسعه علمی گسترده‌ای داشتیم که پرتاب سه ماهواره یکی از دستاورد‌های آن است.

وی با اشاره به محله محوری شدن بررسی مسائل و تعیین جغرافیای خدمت برای تشکل‌ها گفت: در این مواجهه و تلاش نیاز به پیگیری چهره به چهره است. برای قوی شدن به انسجام ملی و وحدت جمعی نیاز داریم و تشکیل مجلس و مشارکت قوی این امر را محقق می‌کند. مجموعه کشور هر اقدامی که برای انتخابات و اجرای درست آن لازم بود انجام داده و در دو ماه گذشته در نظرسنجی‌هایی که داشتیم مشخص شد میل مردم نسبت به مشارکت در انتخابات سیر صعودی داشته است.

بدخواهان در آستانه انتخابات تلاش می‌کنند مردم را دلسرد کنند

محمدعباسی؛ رئیس سازمان امور اجتماعی کشور نیز در این همایش با تأکید بر اینکه بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران در آستانه انتخابات تلاش می‌کنند مردم را دلسرد کنند، گفت: نمایندگان تشکل‌های مردمی می‌توانند سرآغاز نهضت بزرگی برای حضور و مشارکت مردم در انتخابات باشند.

وی تصریح کرد: در دنیا تنها کشوری که شکل حکومت آن با رأی ۹۸ درصدی مردم تعیین شده است جمهوری اسلامی ایران است که افتخار می‌کنیم جلوه حضور مردم در همه ارکان نظام به عنوان افتخار کشور و ارکان دینی ما بروز و ظهور داشته است.

برچسب ها: انتخابات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
برخورد با اعتراض پرستاران برخورد با اعتراض پرستاران
دبیرکل خانه پرستار با انتقاد از برخورد با تجمعات صنفی گفت بسیاری از پرستاران به‌دلیل تعارض منافع و شرایط نامناسب، مهاجرت یا ترک شغل کرده‌اند و درآمد پرستاران جهان قابل مقایسه با ایران نیست.
هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هشدار داد افزایش شدید قیمت مواد غذایی، دسترسی دهک‌های یک تا پنج به اقلام ضروری را سخت کرده و مصرف سبزیجات و لبنیات در بسیاری خانوار‌ها کمتر از نیاز است.
واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است
وزارت خارجه قطعنامه اخیر آژانس را اقدامی غیرقانونی و فاقد وجاهت دانست و تأکید کرد شورای حکام صلاحیتی برای بازگرداندن قطعنامه‌های خاتمه‌یافته شورای امنیت ندارد.
بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد
بزرگ‌ترین پالایشگر خصوصی هند، ریلاینس، پیش از پایان ضرب‌الاجل آمریکا خرید نفت از روسیه را متوقف کرد؛ اقدامی برای پرهیز از ریسک تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا.
حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان
آمار‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد یارانه‌بگیران دهک‌های چهارم تا نهم در آبان‌ماه ۴۳۸ هزار نفر کمتر شده و جمعیت دریافت‌کنندگان به حدود ۴۱.۸ میلیون نفر رسیده است.
جلسه حراج شمش طلا لغو شد جلسه حراج شمش طلا لغو شد
سخنگوی مرکز مبادله اعلام کرد حراج شمش طلا در روز یکشنبه ۲ آذر به دلیل تعطیلی روز بعد و عدم امکان تسویه وجوه برگزار نخواهد شد.
واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد
سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ویژه آذر ۱۴۰۴ برای خودرو‌های شخصی بدون تغییر از بامداد شنبه در کارت‌های هوشمند سوخت شارژ می‌شود و امکان برداشت آن از تمامی جایگاه‌ها فراهم است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر