کد خبر: ۳۴۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳

بنزین سه نرخی فعلا" در کار نیست

مدیرعامل شرکت پالایش و پخش با اعلام دستور کار همه پالایشگاه‌ها برای خاموش کردن فلرها، گفت: فعلا مصوبه و ابلاغیه ایی برای سه نرخی شدن بنزین وجود ندارد.
بنزین سه نرخی فعلا  در کار نیست

مخاطب24:جلیل سالاری درباره ناترازی بنزین و راهکارهای رفع این مسئله، اعلام کرد: تولید داخل بیش از استانداردهای دنیا و مصرف بنزین و سی ان جی ۱۱۵ و ۲۰ میلیون لیتر معادل سه برابر حالت طبیعی بوده که به معنی مصرف ۱۳۵ میلیون لیتری سوخت است.

برای بهینه‌ سازی مصرف انرژی باید اقداماتی انجام و با استانداردهای جهانی هماهنگ شود. ۴۰ تا ۵۰ میلیون لیتر هم مصرف روزانه مازاد بنزین خودروهای فرسوده است که می‌توان این میزان را صادرات کرد. لذا باید به موازات تولید بنزین و احداث پالایشگاه جدید به کیفی سازی در حوزه بهینه‌سازی هم اقدام کرد.

طرح‌هایی از جمله هیبریدی و تثبیت ظرفیت به عدد ۱۳۰ میلیون لیتر در حوزه کیفی سازی و توسعه شرکت‌های پالایشی در سبد سوخت دیده شد.

درباره نرخ سوم بنزین هم فعلا" مصوبه و ابلاغیه‌ای وجود ندارد. چرا که واردات چالش چندانی ندارد و با ظرفیت داخل، نیاز روزانه تامین می شود و صرفا هنگام تعمیرات اساسی یا نیاز خاص برخی پالایشگاه‌ها به این موضوع توجه می شود.

در عمده کلان‌شهرهایی که تکلیف شده بنزین و نفت‌ گاز یورو ۵ عرضه و بخش کیفی‌سازی بر اساس مصوبات و در مابقی فراورده‌ها نیز تا سال ۱۴۰۴ اقدامات انجام می گیرد. در نفت‌کوره نیز طرح‌های جامع کیفی‌سازی پیش‌بینی شده که تدریجا اجرایی می‌شود و باتوجه به اینکه ماهیت عمده طرح‌ها زیست محیطی بوده، لازم است صدور مجوزها تسریع و این موضوعات زمان‌بر است. به همین سبب باید از سوی دستگاه‌ها کمک شود تا بتوان در برخی پروژه‌ها که مطالعات مهندسی آن آغاز شده، عملیات اجرایی را نیز در مابقی شرکت‌ها آغاز کرد.

همه پالایشگاه‌ها طرح خاموش کردن فلرها را در دستور کار دارند و در دو پالایشگاه باقی مانده هم در حال اجرا است. بازیافت گازهای‌ مشعل نیز در همه  پالایشگاه ها انجام شده و آنچه مانده در حوزه بالادست بوده که در طرح‌های وزارت نفت است.

برچسب ها: بنزین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر