کد خبر: ۳۴۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳

بنزین سه نرخی فعلا" در کار نیست

مدیرعامل شرکت پالایش و پخش با اعلام دستور کار همه پالایشگاه‌ها برای خاموش کردن فلرها، گفت: فعلا مصوبه و ابلاغیه ایی برای سه نرخی شدن بنزین وجود ندارد.
بنزین سه نرخی فعلا  در کار نیست

مخاطب24:جلیل سالاری درباره ناترازی بنزین و راهکارهای رفع این مسئله، اعلام کرد: تولید داخل بیش از استانداردهای دنیا و مصرف بنزین و سی ان جی ۱۱۵ و ۲۰ میلیون لیتر معادل سه برابر حالت طبیعی بوده که به معنی مصرف ۱۳۵ میلیون لیتری سوخت است.

برای بهینه‌ سازی مصرف انرژی باید اقداماتی انجام و با استانداردهای جهانی هماهنگ شود. ۴۰ تا ۵۰ میلیون لیتر هم مصرف روزانه مازاد بنزین خودروهای فرسوده است که می‌توان این میزان را صادرات کرد. لذا باید به موازات تولید بنزین و احداث پالایشگاه جدید به کیفی سازی در حوزه بهینه‌سازی هم اقدام کرد.

طرح‌هایی از جمله هیبریدی و تثبیت ظرفیت به عدد ۱۳۰ میلیون لیتر در حوزه کیفی سازی و توسعه شرکت‌های پالایشی در سبد سوخت دیده شد.

درباره نرخ سوم بنزین هم فعلا" مصوبه و ابلاغیه‌ای وجود ندارد. چرا که واردات چالش چندانی ندارد و با ظرفیت داخل، نیاز روزانه تامین می شود و صرفا هنگام تعمیرات اساسی یا نیاز خاص برخی پالایشگاه‌ها به این موضوع توجه می شود.

در عمده کلان‌شهرهایی که تکلیف شده بنزین و نفت‌ گاز یورو ۵ عرضه و بخش کیفی‌سازی بر اساس مصوبات و در مابقی فراورده‌ها نیز تا سال ۱۴۰۴ اقدامات انجام می گیرد. در نفت‌کوره نیز طرح‌های جامع کیفی‌سازی پیش‌بینی شده که تدریجا اجرایی می‌شود و باتوجه به اینکه ماهیت عمده طرح‌ها زیست محیطی بوده، لازم است صدور مجوزها تسریع و این موضوعات زمان‌بر است. به همین سبب باید از سوی دستگاه‌ها کمک شود تا بتوان در برخی پروژه‌ها که مطالعات مهندسی آن آغاز شده، عملیات اجرایی را نیز در مابقی شرکت‌ها آغاز کرد.

همه پالایشگاه‌ها طرح خاموش کردن فلرها را در دستور کار دارند و در دو پالایشگاه باقی مانده هم در حال اجرا است. بازیافت گازهای‌ مشعل نیز در همه  پالایشگاه ها انجام شده و آنچه مانده در حوزه بالادست بوده که در طرح‌های وزارت نفت است.

برچسب ها: بنزین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان
کارشناسان هشدار می‌دهند گرمای شدید تابستان می‌تواند به باتری و عملکرد گوشی آسیب بزند و توصیه‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن آن ارائه کرده‌اند.
ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین
منابع آگاه می‌گویند آمریکا در محموله‌های تراشه‌های پیشرفته، ردیاب مخفی نصب کرده تا هرگونه انتقال غیرقانونی آنها به چین را شناسایی کند.
چرخش بزرگ هند و چین؛ از مرز هیمالیا تا میز مذاکره چرخش بزرگ هند و چین؛ از مرز هیمالیا تا میز مذاکره
وانگ یی، وزیر خارجه چین ۱۸ اوت به دهلی نو می‌رود تا درباره کاهش تنش‌های مرزی، ازسرگیری تجارت و همکاری‌های دوجانبه با مقامات هند گفت‌و‌گو کند.
ایران از NPT خارج می شود ایران از NPT خارج می شود
نماینده تهران هشدار داد در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه، ایران از معاهده NPT خارج می‌شود؛ موضوعی که پیش‌تر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام شده است.
شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد
اسرائیل با اندونزی، سومالی‌لند، اوگاندا، سودان جنوبی و لیبی درباره پذیرش فلسطینیان غزه مذاکره می‌کند؛ اقدامی که با واکنش‌های تند روبه‌رو شده است.
طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین
تایمز فاش کرد روسیه و آمریکا مدلی شبیه اشغال کرانه باختری برای پایان جنگ اوکراین بررسی می‌کنند که کنترل مناطق اشغالی را به مسکو می‌سپارد.
بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد
سخنگوی دولت از نهایی شدن بسته حمایتی خبرنگاران شامل مسکن، معیشت و بیمه خبر داد و گفت این طرح با پیگیری مسئولان به‌زودی اجرایی می‌شود.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر