کد خبر: ۳۴۷۹۲
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴

تحولات بزرگ در واگذاری املاک مازاد بانک شهر / برگزاری ۱۳ مرحله مزایده فروش املاک در سال جاری

بانک شهر با در نظر گرفتن سیاست‌های کلی بانک مرکزی و دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی هیأت مدیره و تدابیر مدیرعامل، با هدف افزایش ارزش افزوده و توسعه توان اجرایی و اثر بخشی بیشتر در فعالیت‌های بانکی، تحولاتی بزرگ در واگذاری املاک مازاد خود به ثبت رسانده است.
تحولات بزرگ در واگذاری املاک مازاد بانک شهر / برگزاری ۱۳ مرحله مزایده فروش املاک در سال جاری
به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر: فروش املاک مازاد بانک‌ها به عنوان یکی از محوری‌ترین مباحث مورد توجه شبکه بانکی، با مشوق‌های جدید برای خریداران در بانک شهر دنبال می‌شود. در دوره جدید مدیریتی بانک شهر، سعی بر آن بوده است تا واگذاری املاک مازاد به نحو اصولی و قانون مندتر از گذشته صورت پذیرد.
بانک شهر در حوزه فروش املاک مازاد عملکرد قابل قبول و قابل دفاعی داشته است و در سال 1401 با انجام مزایده های پیوسته توانسته تعداد 220 رقبه از املاک را واگذار کند. از ابتدای سال جاری تا کنون نیز طی برگزاری 13 مرحله مزایده فروش، تعداد قابل توجهی از املاک مازاد بانک به فروش رفته است. در 9 ماهه نخست سال جاری میزان تحقق اهداف بانک شهر در این زمینه بالغ بر 18 درصد بیش از هدف تعیین شده بوده و بانک توانسته با فروش این اموال و بالابردن نقدینگی، قدرت پرداخت تسهیلات شبکه شعب را افزایش داده و نیز صورتهای مالی خود را اصلاح کند.
در راستای وصول مطالبات از شهرداری ها نیز تاکنون مبلغ 60155 میلیارد ریال وصول گردیده و املاک سهل البیع و مناسب تری نسبت به سنوات گذشته از شهرداری ها تملک گردیده است. همچنین در راستای ملکی سازی شعب بانک نیز تا کنون تعداد 10 رقبه از شعب استیجاری بانک نیز که اجاره بهای بالاتری نسبت به سایر شعب به بانک تحمیل می داشتند، به تملک بانک در آمده است.
در راستای اقدامات بانک شهر در اجرای مفاد مواد 16 و 17 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و همچنین تحقق نوآوری در خدمت و به منظور مولدسازی دارایی ها و واگذاری املاک مطلوب و قابل واگذاری بانک شهر ، صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات امین شهر یکم متعلق به بانک شهر ، به عنوان اولین صندوق املاک و مستغلات در شبکه بانکی کشور ، مجوز پذیره نویسی خود را دریافت کرد.
تأسیس صندوق زمین و ساختمان بانک شهر نیز یکی از اقدامات مهم از سوی معاونت پشتیبانی، املاک و ساختمان بانک شهر بوده است. استفاده از ظرفیت نهادها و ابزارهای بازار سرمایه جهت واگذاری بهینه املاک بانک، ایجاد ارزش افزوده اقتصادی و تحقق سود حسابداری مناسب از مزایای تأسیس صندوق املاک و مستغلات بانک شهر است.
 
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر