کد خبر: ۳۴۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵

جزئیات ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی کرونا

دکتر کمال حیدری، معاون بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسن‌های داخلی اثربخشی مناسبی از خودشان نشان دادند و در حال حاضر با توجه به تولید بالای واکسن‌های داخلی دیگر نیازی به واردات واکسن‌های خارجی نمی‌بینیم.
جزئیات ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی کرونا

دکتر کمال حیدری، معاون بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسن‌های داخلی اثربخشی مناسبی از خودشان نشان دادند و در حال حاضر با توجه به تولید بالای واکسن‌های داخلی دیگر نیازی به واردات واکسن‌های خارجی نمی‌بینیم.

جزئیات ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی کرونا
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از فرارو، خبر ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی را ابتدا بهرام دارایی، رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد. او گفته بود که هیچ گونه واردات واکسن از خارج کشور نداریم در حال حاضر به واکسن ایرانی متکی هستیم؛ بنابراین تولید داخل کفاف نیاز ما از جمله دوز سوم واکسن کرونا را خواهد داد.

طبق اعلام مسئولان وزارت بهداشت قرار است که از این پس واکسیناسیون تنها با واکسن برکت و پاستوکووک انجام شود. او بررسی مدارک علمی را زمانبر خوانده و ابراز امیدواری کرده که تاییدیه‌های بین المللی واکسن‌های داخلی به زودی دریافت شود.

براساس برنامه ریزی وزارت بهداشت قرار است که تولید کنندگان واکسن داخلی همچون برکت و پاستور در ماه ۱۵ میلیون دوز واکسن کرونا تولید کنند تا نیاز داخلی برطرف شود.

وزیر بهداشت نیز معتقد است که واکسن نورا نیز تا ماه آینده به سبد واکسیناسیون ایران افزوده خواهد شد.

با این اوصاف برخی از افرادی که واکسن سینوفارم و آسترازنکا را در نوبت دوم دریافت کرده اند، حالا با این ابهام مواجه شده اند که با ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی، برای دوز سوم باید چه واکسنی دریافت کنند. برخی از فعالان رسانه‌ای نیز اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو درباره ممنوعیت واردات واکسن را مبهم توصیف کرده اند.

ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی مصوبه ستاد ملی کرونا است
دکتر کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با فرارو خبر ممنوعیت واردات واکسن را تایید کرد و گفت: واکسن‌های داخلی اثربخشی مناسبی از خودشان نشان دادند و در حال حاضر با توجه به تولید بالای واکسن‌های داخلی دیگر نیازی به واردات واکسن‌های خارجی نمی‌بینیم.

او با اشاره به اینکه ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی مصوبه ستاد ملی کرونا است، افزود: این تصمیم در راستای حمایت از تولیدات و محصولات داخلی اتخاذ شده و حالا در قالب مصوبه ستاد ملی کرونا اجرایی خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت به این نکته هم اشاره کرد که از واکسن‌های خارجی همچون سینوفارم و دیگر واکسن‌ها که پیشتر به کشور وارد شده و تا آنجایی که موجودی داشته باشیم، برای دوز دوم و سوم استفاده خواهیم کرد. اما در صورت تمام شدن واکسن‌های خارجی دیگر وارداتی صورت نخواهد گرفت و واکسن‌های داخلی جای آن‌ها را خواهد گرفت.

حیدری در مورد دوز سوم کرونا و واکسن جایگزین آسترازنکا نیز گفت: افرادی که دوز اول و دوم را واکسن آسترازنکا تزریق کرده اند، می‌توانند برای نوبت سوم از واکسن پاستوکووک استفاده کنند.  

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد