کد خبر: ۳۴۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵

جزئیات ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی کرونا

دکتر کمال حیدری، معاون بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسن‌های داخلی اثربخشی مناسبی از خودشان نشان دادند و در حال حاضر با توجه به تولید بالای واکسن‌های داخلی دیگر نیازی به واردات واکسن‌های خارجی نمی‌بینیم.
جزئیات ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی کرونا

دکتر کمال حیدری، معاون بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسن‌های داخلی اثربخشی مناسبی از خودشان نشان دادند و در حال حاضر با توجه به تولید بالای واکسن‌های داخلی دیگر نیازی به واردات واکسن‌های خارجی نمی‌بینیم.

جزئیات ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی کرونا
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از فرارو، خبر ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی را ابتدا بهرام دارایی، رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد. او گفته بود که هیچ گونه واردات واکسن از خارج کشور نداریم در حال حاضر به واکسن ایرانی متکی هستیم؛ بنابراین تولید داخل کفاف نیاز ما از جمله دوز سوم واکسن کرونا را خواهد داد.

طبق اعلام مسئولان وزارت بهداشت قرار است که از این پس واکسیناسیون تنها با واکسن برکت و پاستوکووک انجام شود. او بررسی مدارک علمی را زمانبر خوانده و ابراز امیدواری کرده که تاییدیه‌های بین المللی واکسن‌های داخلی به زودی دریافت شود.

براساس برنامه ریزی وزارت بهداشت قرار است که تولید کنندگان واکسن داخلی همچون برکت و پاستور در ماه ۱۵ میلیون دوز واکسن کرونا تولید کنند تا نیاز داخلی برطرف شود.

وزیر بهداشت نیز معتقد است که واکسن نورا نیز تا ماه آینده به سبد واکسیناسیون ایران افزوده خواهد شد.

با این اوصاف برخی از افرادی که واکسن سینوفارم و آسترازنکا را در نوبت دوم دریافت کرده اند، حالا با این ابهام مواجه شده اند که با ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی، برای دوز سوم باید چه واکسنی دریافت کنند. برخی از فعالان رسانه‌ای نیز اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو درباره ممنوعیت واردات واکسن را مبهم توصیف کرده اند.

ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی مصوبه ستاد ملی کرونا است
دکتر کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با فرارو خبر ممنوعیت واردات واکسن را تایید کرد و گفت: واکسن‌های داخلی اثربخشی مناسبی از خودشان نشان دادند و در حال حاضر با توجه به تولید بالای واکسن‌های داخلی دیگر نیازی به واردات واکسن‌های خارجی نمی‌بینیم.

او با اشاره به اینکه ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی مصوبه ستاد ملی کرونا است، افزود: این تصمیم در راستای حمایت از تولیدات و محصولات داخلی اتخاذ شده و حالا در قالب مصوبه ستاد ملی کرونا اجرایی خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت به این نکته هم اشاره کرد که از واکسن‌های خارجی همچون سینوفارم و دیگر واکسن‌ها که پیشتر به کشور وارد شده و تا آنجایی که موجودی داشته باشیم، برای دوز دوم و سوم استفاده خواهیم کرد. اما در صورت تمام شدن واکسن‌های خارجی دیگر وارداتی صورت نخواهد گرفت و واکسن‌های داخلی جای آن‌ها را خواهد گرفت.

حیدری در مورد دوز سوم کرونا و واکسن جایگزین آسترازنکا نیز گفت: افرادی که دوز اول و دوم را واکسن آسترازنکا تزریق کرده اند، می‌توانند برای نوبت سوم از واکسن پاستوکووک استفاده کنند.  

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر