کد خبر: ۳۴۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳

اولین واکنش مسکو به تجاوز نظامی آمریکا علیه عراق و سوریه

سخنگوی وزارت خارجه روسیه بر ضرورت بررسی فوری حمله آمریکا به عراق و سوریه در شورای امنیت تاکید کرد.
اولین واکنش مسکو به تجاوز نظامی آمریکا علیه عراق و سوریه

مخاطب24:سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو خواهان بررسی حمله آمریکا به عراق و سوریه در شورای امنیت است.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز شنبه اعلام کرد: مسکو حملات هوایی آمریکا به سوریه و عراق را به شدت محکوم می‌کند و به دنبال بررسی فوری این حمله‌ها در نشست شورای امنیت سازمان ملل است.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای تاکید کرد که مسکو به شدت اقدام تازه تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس علیه کشور‌های مستقل را محکوم می‌کند. روسیه به دنبال بررسی فوری شرایط فعلی در شورای امنیت است.

زاخارووا همچنین یادآور شد که آمریکا و انگلیس با حمله به کشورها، قوانین بین المللی را نادیده گرفتند و سعی می‌کنند کشور‌های بزرگ منطقه وارد درگیری کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سقوط شدید ارزش بازار بیت‌کوین سقوط شدید ارزش بازار بیت‌کوین
با کاهش شدید قیمت بیت‌کوین، ارزش بازار آن نزدیک به ۶۰۰ میلیارد دلار کاهش یافت و نگرانی‌ها در بازار ارز‌های دیجیتال افزایش پیدا کرد.
ایگور سرگیف و پرسپولیس؛ یک بار برای همیشه! ایگور سرگیف و پرسپولیس؛ یک بار برای همیشه!
ایگور سرگیف بار دیگر به پرسپولیس لینک شد
انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان
استاد دانشگاه شهید چمران اهواز هشدار داد: انتقال آب از سرشاخه‌های کارون، سهم آب کشاورزی خوزستان را کاهش و مشکلات اجتماعی ایجاد می‌کند.
هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند
پدر علم هواشناسی ایران شایعات درباره نقش هارپ و «ابر دزدی» در بارش و زلزله را رد کرد و بر محدودیت‌های علمی بارورسازی ابر‌ها تأکید نمود.
ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال جهان را در کاخ سفید به گرمی میزبانی کرد.
استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده
مردم حتی با فیلترینگ، همچنان درصد بالایی از تلگرام و دیگر پلتفرم‌های فیلترشده را برای ارتباط و اطلاع‌رسانی استفاده می‌کنند.
اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین
آمار رسمی وزارت بهداشت و پژوهش‌های ملی درباره سقط جنین اختلاف فاحش دارد؛ شش ماه اول سال ۳۶ هزار مورد ثبت شد، پژوهش ملی ۷۰۰ هزار تخمین زده است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر