کد خبر: ۳۴۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰

رحیم سرهنگی گفت: جزیره کیش یکی از مناطق استراتژیک برای توسعه کشور است

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر نقش مهم کیش در توسعه و پیشرفت کشور و بر امکان پایلوت این منطقه جهت پیاده سازی طرح‌های پیشنهادی و الگو‌های مد نظر کشور تاکید کرد.
رحیم سرهنگی گفت: جزیره کیش یکی از مناطق استراتژیک برای توسعه کشور است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش : رحیم سرهنگی جمعه 13 بهمن بعد از خطبه های نماز جمعه از طریق این تریبون با بیان این که جزیره کیش با پتانسیل ها و ظرفیت هایی که دارد می تواند پایلوت اجرای مدل سازی و طرح های نوین سرآمد کشور باشد؛ افزود: موقعیت جغرافیایی کیش و امکان پیاده کردن فرایندها و الگوهای درست و مد نظر، این امکان را فراهم می کند که جزیره کیش بتواند یک نقش ملی و یک نقش جهانی ایفا کند.

وی با تبریک دهه فجر و عید مبعث، انقلاب اسلامی را در امتداد بعثت پیامبر گرامی اسلام و در راستای حاکم سازی اخلاق در اجتماع عنوان و خاطر نشان کرد: پیاده سازی اخلاق فردی، اجتماعی و سیاسی در جامعه یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که تلاش‌های شبانه روزی باید در مسیر صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و خدمت صادقانه به مردم باشد؛ از تمامی معاونان، مدیران و کارکنان سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابعه خواست با جدیت و با تمام توان و انرژی در راستای خدمت به مردم گام بردارند.

وی با اشاره به حضور رییس جمهور کشورمان در استان هرمزگان، این سفر را مهم ارزیابی و آن را اتفاقی مبارک دانست و از ارسال درخواست های سازمان منطقه آزاد کیش به دفتر ریاست جمهوری خبر داد و ابراز امیدواری کرد که اجابت درخواست ها به عنوان مصوبات این سفر قرار گرفته و برای جزیره کیش آورده هایی به همراه داشته باشد.

"سرهنگی" دیوان سالاری اداری و تطویل فرایند اداری را عامل کند شدن پیشرفت کشور عنوان کرد و افزود: با تمام توان در جهت اصلاح این مهم و رفع آن در سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابعه اقدام خواهیم کرد.

وی با اشاره به کاهش تعرفه های خدمات درمانی در بیمارستان کیش، آن را در راستای اجابت درخواست مردم و سیاست این سازمان بر شمرد و گفت: درخواست سازمان منطقه آزاد کیش مبنی بر بهره مندی بیمارستان کیش از تعرفه های ویژه همچون سه منطقه ای که سازمان تامین اجتماعی فاقد بیمارستان در آنجا است؛ پس از پیگیری های شش ماهه، خوشبختانه به نتیجه رسید.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نوسازی خودروهای حمل و نقل عمومی را از دیگر برنامه های این سازمان برشمرد و با اشاره به پیگیری و نقش جزیره کیش برگنجاندن "بندی" به مصوبه کمیسیون زیر بنایی دولت در خصوص بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی مناطق آزاد، افزود: این مهم اتفاق بزرگی است که بعد از پنج سال ممنوعیت ورود خودرو، کم کم در حال محقق شدن است.

وی با بیان این که نظام اسلامی بر گرفته از مکتب شکل گیری خود نیازمند مدیران انقلابی است؛ خصوصیات مدیرانقلابی را برشمرد و دوری از خود برتربینی و دوری از فاصله گرفتن از مردم را یکی از این خصوصیات دانست و افزود: مدیر انقلابی ترازهایی دارد که باید در الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت، نقش اساسی ایفا کند و اگر مدیری در سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابعه و یا در کشور با این ویژگی ها مطابقت ندارد؛ مدیر انقلابی نیست.

"سرهنگی" با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در اسفند امسال، از تمامی مردم خواست در این انتخابات حضور گسترده داشته و حماسه دیگری را خلق کنند.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وریا غفوری به استقلال برمیگردد وریا غفوری به استقلال برمیگردد
باشگاه استقلال به دنبال دریافت مجوز حضور وریا غفوری در کادرفنی این تیم است.
جاسوس از محل استراحت شهید خبر داشت جاسوس از محل استراحت شهید خبر داشت
دختر شهید منصور عسگری دانشمند هسته‌ای در گفتگویی روایتی از نحوه هدف قرار گرفتن پدرش و همچنین فعالیت‌های هسته‌ای پدرش مطرح کرده است.
ترکیه مدارک دانش آموزان ایرانی را نمی‌پذیرد ترکیه مدارک دانش آموزان ایرانی را نمی‌پذیرد
مدارس ایرانی خارج جهت پاسخگویی به نیاز آموزشی خانواده‌ها تاسیس شده‌اند، اما این مدارس نه تنها نتوانسته‌اند نیاز‌های آموزشی دانش آموزان ایرانی در ترکیه را بر طرف کنند بلکه در اتفاقی عجیب‌تر که نشان دهنده ناکارآمدی وزارت آموزش و پرورش محسوب می‌شود مدارک مدارس ایرانی در آنکارا و استانبول از سوی دولت ترکیه و سیستم آموزشی این کشور تایید نمی‌شود.
معاون درویش هم از پرسپولیس استفعا کرد معاون درویش هم از پرسپولیس استفعا کرد
حسین بادامکی از سمت خود در باشگاه پرسپولیس کناره‌گیری کرد.
کواکبیان به حواشی پاسخ داد کواکبیان به حواشی پاسخ داد
مصطفی کواکبیان در صفحه شخصی خود در اینستاگرام به حواشی ایجاد شده نسبت به اظهارات جنجالی اخیرش پاسخ داد.
اسرائیلی‌ها تانکر سوخت رسان وارد آسمان ایران کردند! اسرائیلی‌ها تانکر سوخت رسان وارد آسمان ایران کردند!
یک جنگنده اف-۱۵ اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه و در حمله به تهران در پی بروز نقص در سامانه سوخت و نیازمند فرود اضطراری شد، اما اعزام فوری هواپیمای سوخت‌رسان مانع از این اتفاق شد.
خاموشی‌های تهران برگشته و دو ساعته است خاموشی‌های تهران برگشته و دو ساعته است
شرکت توزیع برق تهران بزرگ اعلام کرد: اعمال خاموشی به دلیل محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی در تمام مناطق ۲۲گانه شهر تهران یکسان و بدون هرگونه تبعیض انجام می‌شود و بر همین اساس برنامه ریزی انجام شده اعمال محدودیت‌های دو ساعت و به صورت شناور است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر