کد خبر: ۳۴۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹

هدیه تله کیش به مشترکان خود در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دارندگان سیم کارت جزیره، بسته اینترنت ۱۰ گیگابایتی رایگان هدیه می‌دهد.
هدیه تله کیش به مشترکان خود در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :  این طرح با عنوان " بسته اینترنت هدیه دهه فجر " از سوی اپراتور تلفن همراه این سازمان( تله کیش) ارائه گردیده است.محمد عزیزی سرپرست اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش درباره چگونگی تخصیص بسته اینترنت رایگان ۱۰ گیگابایتی به تمامی مشترکان در طول دهه فجر اظهار داشت: مشترکان با شماره گیری کد دستوری #۹۳۴* و انتخاب منوی "بسته اینترنت هدیه دهه فجر" از ۱۰ گیگابایت اینترنت رایگان داخل جزیره یا 5 گیگا بایت اینترنت رایگان خارج از جزیره بهره مند می شوند.

به گفته عزیزی در صورتیکه مشترک دارای بسته فعال اینترنت باشد و در بازه زمانی دهه مبارک فجر نسبت به فعال سازی بسته اینترنت رایگان اقدام کند، بسته اینترنت هدیه دهه فجر به عنوان بسته رزرو وی ثبت شده و پس از اتمام بسته اینترنت جاری، حتی پس از اتمام دهه فجر نیز قابل استفاده خواهد بود.

عزیزی تاکید کرد: در خصوص سایر مشترکین که سرویس دیتای فعال ندارند و یا سرویس دیتا با مصرف اینترنت آزاد دارند، در هنگام فعال سازی بسته هدیه، سرویس دیتا فعال و پس از اتمام حجم بسته، وضعیت سرویس دیتای مشترک به حالت پیش فرض باز خواهد گشت، همچنین مشترکین می توانند با شماره گیری کد دستوری ستاره 934 ستاره صفر مربع نسبت به استعلام باقیمانده بسته خود اقدام نمایند.

گفتنی است این طرح از بامداد 12 بهمن لغایت 23:59 تاریخ 22 بهمن 1402 از طریق شماره گیری کد دستوری ستاره 934 مربع قابل فعالسازی می باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
چند رسانه ای
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر