کد خبر: ۳۴۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۶

فرمانده پدافند ارتش : تحرکات دشمنان لحظه ای و در ۲۴ ساعت شبانه روز رصد می شود

امیرسرتیپ دوم پرویز با اشاره به هم افزایی پدافند با سایر مجموعه نیروهای مسلح در ایجاد امنیت پایدار، خاطرنشان کرد: تحرکات دشمنان فراتر از مرزهای کشورمان به وسیله سامانه سلاح های بومی ساخت داخل کشور به صورت لحظه ای و در ۲۴ ساعت شبانه روز رصد می شود.
فرمانده پدافند ارتش : تحرکات دشمنان لحظه ای و در ۲۴ ساعت شبانه روز رصد می شود
فرمانده منطقه پدافند هوایی شرق ارتش با اشاره به هم افزایی پدافند با سایر مجموعه نیروهای مسلح در ایجاد امنیت پایدار، خاطرنشان کرد: تحرکات دشمنان فراتر از مرزهای کشورمان به وسیله سامانه سلاح های بومی ساخت داخل کشور به صورت لحظه ای و در ۲۴ ساعت شبانه روز رصد می شود.
 
به گزارش ایسنا، امیرسرتیپ دوم ارسلان پرویز فرمانده منطقه پدافند هوایی شرق ارتش در بازدید از گروه پدافند هوایی زاهدان در جمع کارکنان این یگان راهبردی پدافند، اظهار کرد: توانایی طراحی، تولید و توسعه توان دفاعی با تجهیزات بومی برگ برنده ای برای نظام اسلامی است.
 
امیرسرتیپ دوم پرویز با بیان اینکه اقتدار نظامی کشور ثمره انقلاب اسلامی است، گفت: رشد و بالندگی کشور در شرایط تحریم قابل ستایش است و تبیین این دستاوردها برای قشر جوان لازم و ضروری است.
 
وی با اشاره به هم افزایی پدافند با سایر مجموعه نیروهای مسلح در ایجاد امنیت پایدار، خاطرنشان کرد: تحرکات دشمنان فراتر از مرزهای کشورمان به وسیله سامانه سلاح های بومی ساخت داخل کشور به صورت لحظه ای و در ۲۴ ساعت شبانه روز رصد می شود.
 
فرمانده منطقه پدافندهوایی شرق ارتش با بیان اینکه دکترین دفاعی کشور و نظام اسلامی دفاعی است و هیچگاه قصد نفوذ و تجاوز به کشوری را ندارد، اذعان داشت: ذکاوت، هوشیاری و آمادگی دفاعی لازم برابر هر نوع تهدید در هر زمان شاخصه اصلی کارکنان متخصص و فنی پدافند است.
 
وی تصریح کرد: تبیین دستاوردها و توانمندی های نظام اسلامی در تمامی عرصه ها یقینا منجر به حضور پر شور مردم در عرصه های مشارکت سیاسی و اجتماعی می شود.
 
سرتیپ دوم پرویز با بیان اینکه دشمن حداکثر توان خود را در کمرنگ نشان دادن انتخابات و تضعیف انسجام و یکدلی ملت بکار بسته است، افزود: حضور پر رنگ در سرنوشت کشور نقشه های دشمنان را کم رنگ و بی اثر می کند.
 
وی در خاتمه بازدید از گروه پدافند هوایی زاهدان بر تقویت سامانه سلاح های راداری، موشکی و بویژه پهپادی در سازمان رزم این یگان پدافندی تاکید کرد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر