کد خبر: ۳۴۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۶

فرمانده پدافند ارتش : تحرکات دشمنان لحظه ای و در ۲۴ ساعت شبانه روز رصد می شود

امیرسرتیپ دوم پرویز با اشاره به هم افزایی پدافند با سایر مجموعه نیروهای مسلح در ایجاد امنیت پایدار، خاطرنشان کرد: تحرکات دشمنان فراتر از مرزهای کشورمان به وسیله سامانه سلاح های بومی ساخت داخل کشور به صورت لحظه ای و در ۲۴ ساعت شبانه روز رصد می شود.
فرمانده پدافند ارتش : تحرکات دشمنان لحظه ای و در ۲۴ ساعت شبانه روز رصد می شود
فرمانده منطقه پدافند هوایی شرق ارتش با اشاره به هم افزایی پدافند با سایر مجموعه نیروهای مسلح در ایجاد امنیت پایدار، خاطرنشان کرد: تحرکات دشمنان فراتر از مرزهای کشورمان به وسیله سامانه سلاح های بومی ساخت داخل کشور به صورت لحظه ای و در ۲۴ ساعت شبانه روز رصد می شود.
 
به گزارش ایسنا، امیرسرتیپ دوم ارسلان پرویز فرمانده منطقه پدافند هوایی شرق ارتش در بازدید از گروه پدافند هوایی زاهدان در جمع کارکنان این یگان راهبردی پدافند، اظهار کرد: توانایی طراحی، تولید و توسعه توان دفاعی با تجهیزات بومی برگ برنده ای برای نظام اسلامی است.
 
امیرسرتیپ دوم پرویز با بیان اینکه اقتدار نظامی کشور ثمره انقلاب اسلامی است، گفت: رشد و بالندگی کشور در شرایط تحریم قابل ستایش است و تبیین این دستاوردها برای قشر جوان لازم و ضروری است.
 
وی با اشاره به هم افزایی پدافند با سایر مجموعه نیروهای مسلح در ایجاد امنیت پایدار، خاطرنشان کرد: تحرکات دشمنان فراتر از مرزهای کشورمان به وسیله سامانه سلاح های بومی ساخت داخل کشور به صورت لحظه ای و در ۲۴ ساعت شبانه روز رصد می شود.
 
فرمانده منطقه پدافندهوایی شرق ارتش با بیان اینکه دکترین دفاعی کشور و نظام اسلامی دفاعی است و هیچگاه قصد نفوذ و تجاوز به کشوری را ندارد، اذعان داشت: ذکاوت، هوشیاری و آمادگی دفاعی لازم برابر هر نوع تهدید در هر زمان شاخصه اصلی کارکنان متخصص و فنی پدافند است.
 
وی تصریح کرد: تبیین دستاوردها و توانمندی های نظام اسلامی در تمامی عرصه ها یقینا منجر به حضور پر شور مردم در عرصه های مشارکت سیاسی و اجتماعی می شود.
 
سرتیپ دوم پرویز با بیان اینکه دشمن حداکثر توان خود را در کمرنگ نشان دادن انتخابات و تضعیف انسجام و یکدلی ملت بکار بسته است، افزود: حضور پر رنگ در سرنوشت کشور نقشه های دشمنان را کم رنگ و بی اثر می کند.
 
وی در خاتمه بازدید از گروه پدافند هوایی زاهدان بر تقویت سامانه سلاح های راداری، موشکی و بویژه پهپادی در سازمان رزم این یگان پدافندی تاکید کرد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر