کد خبر: ۳۴۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۰

گسترش همکاری بانک کارآفرین با دو انجمن‌ حوزه نفت و پالایش

بانک کارآفرین با هدف گسترش همکاری‌ با انجمن‌ها و صنوف، با «انجمن صنعتی کارفرمایی سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران (استصنا»و «انجمن صنعتی کارفرمایی شرکت‌های خصوصی صنعت پالایش نفت» دو سند تفاهم‌نامه امضا کرد.
گسترش همکاری بانک کارآفرین با دو انجمن‌ حوزه نفت و پالایش

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین : در جریان برگزاری پنجمین نمایشگاه حمایت از تولیدات داخلی در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش و باحضور مهدی سیف علیشاهی عضو هیات مدیره بانک کارآفرین، سهراب صادقی معاون مدیرعامل در امور شعب و توسعه بازار، علی تقوی معاون مدیرعامل در امور فناوری اطلاعات و اعضای هیات مدیره «انجمن صنعتی کارفرمایی سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران» و «انجمن صنعتی کارفرمایی شرکت‌های خصوصی صنعت پالایش نفت» تفاهم نامه‌هایی با هدف توسعه زنجیره تامین امضاء شد.

سیف علیشاهی عضو هیات مدیره در جریان امضاء این دو تفاهم‌نامه ضمن اعلام حمایت بانک کارآفرین از توسعه تولیدات داخلی گفت: این بانک همیشه آماده همکاری و مشارکت با شرکت‌ها و مجموعه‌های فعال در زمینه استارتاپی و کسب و کارهای داخلی به ویژه شرکت‌های فعال در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی خدمات ارزی و ریالی است.

انجمن صنعتی کارفرمایی سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران (استصنا) بزرگترین و موثرترین تشکل تخصصی صنعت نفت ایران است که در سال ۱۳۷۹ شروع به فعالیت کرد.

انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های صنعت پالایش نفت نیز به منظور حفظ حقوق و منافع مشروع و قانونی و بهبود وضعیت اقتصادی این صنعت که حفظ منافع سهامداران و منافع جامعه و مصرف کنندگان است؛ در مورخ ٢۶ مرداد ١٣٩٢ تشکیل و به ثبت رسید.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر