کد خبر: ۳۴۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۴

«بانک کارآفرین» برترین تامین‌کننده مالی شرکت‌های دانش‌بنیان

بانک کارآفرین در حضور وزیر اقتصاد و بر اساس چهارمین گزارش سالانه زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان، به عنوان بانک برتر کشور در تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان معرفی شد.
«بانک کارآفرین» برترین تامین‌کننده مالی شرکت‌های دانش‌بنیان

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین : در آیین تجلیل از مدیران پیشرو شبکه بانکی در تامین مالی حوزه فناوری که با حضور احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدصادق خیاطیان؛ رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، مدیران عامل و روسای هیات مدیره بانک‌های عامل صندوق نوآوری و شکوفایی که همزمان با برگزاری رویداد «معرفی دستاورد‌های شبکه بانکی در تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان» برگزار شد، از چهارمین دوره گزارش سالانه زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان رونمایی شد.

بر این اساس و طبق چهارمین گزارش سالانه زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان بانک کارآفرین با پرداخت نزدیک به ۶.۱ درصد از کل منابع خود به شرکت های دانش بنیان در جایگاه نخست پرداخت تسهیلات بانکی به شرکت های دانش بنیان قرار گرفت و توسط احسان خاندوزی وزیر اقتصاد از دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین با اهدای لوح تقدیر و تندیس، تجلیل شد.
«چهارمین گزارش سالانه زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان» نشان می دهد که بانک پاسارگاد با پرداخت ۳.۲۵ درصد از کل منابع خود در رتبه دوم ، بانک خاورمیانه با پرداخت ۲.۲۲ درصد از کل منابع خود در رتبه سوم، بانک تجارت با پرداخت ۲.۰۵ درصد از منابع خود در رتبه چهارم و بانک سامان با پرداخت ۲.۰۳ درصد از منابع خود در رتبه پنجم بانکهای حامی شرکت های دانش بنیان در شبکه بانکی قرار گرفته است.

در این مراسم همچنین از نجارزاده مدیرعامل بانک ملی، نصر اصفهانی رییس هیات مدیره بانک ملت، مرتضوی معاون بانک صادرات، مروج قائم مقام بانک سینا، باقری عضو هیات مدیره بانک پاسارگاد ،پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان ،شمسی نژادمدیرعامل بانک مهر ایران ،بزرگ عضو هیات مدیره بانک تجارت که نقش مهمی در تامین مالی حوزه فناوری و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان ایفا کرده‌اند، با اهدای لوح تقدیر و تندیس تجلیل شد.

همچنین در حاشیه این مراسم دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک به همراه علی اصغر تقوی معاون فناوری اطلاعات بانک، سهراب صادقی معاون امور شعب و توسعه بازار، رضا حیدری مدیرعامل هلدینگ نگاه،وحید حجتی مدیر هلدینگ نگاه پرداخت از نمایشگاه جانبی این مراسم بازدید کردند و طی گپ و گفتی با مدیران شرکتهای دانش بنیان حاضر در این نمایشگاه در جریان فعالیت‌های این شرکتها قرار گرفتند.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر