کد خبر: ۳۴۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۴

«بانک کارآفرین» برترین تامین‌کننده مالی شرکت‌های دانش‌بنیان

بانک کارآفرین در حضور وزیر اقتصاد و بر اساس چهارمین گزارش سالانه زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان، به عنوان بانک برتر کشور در تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان معرفی شد.
«بانک کارآفرین» برترین تامین‌کننده مالی شرکت‌های دانش‌بنیان

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین : در آیین تجلیل از مدیران پیشرو شبکه بانکی در تامین مالی حوزه فناوری که با حضور احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدصادق خیاطیان؛ رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، مدیران عامل و روسای هیات مدیره بانک‌های عامل صندوق نوآوری و شکوفایی که همزمان با برگزاری رویداد «معرفی دستاورد‌های شبکه بانکی در تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان» برگزار شد، از چهارمین دوره گزارش سالانه زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان رونمایی شد.

بر این اساس و طبق چهارمین گزارش سالانه زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان بانک کارآفرین با پرداخت نزدیک به ۶.۱ درصد از کل منابع خود به شرکت های دانش بنیان در جایگاه نخست پرداخت تسهیلات بانکی به شرکت های دانش بنیان قرار گرفت و توسط احسان خاندوزی وزیر اقتصاد از دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین با اهدای لوح تقدیر و تندیس، تجلیل شد.
«چهارمین گزارش سالانه زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان» نشان می دهد که بانک پاسارگاد با پرداخت ۳.۲۵ درصد از کل منابع خود در رتبه دوم ، بانک خاورمیانه با پرداخت ۲.۲۲ درصد از کل منابع خود در رتبه سوم، بانک تجارت با پرداخت ۲.۰۵ درصد از منابع خود در رتبه چهارم و بانک سامان با پرداخت ۲.۰۳ درصد از منابع خود در رتبه پنجم بانکهای حامی شرکت های دانش بنیان در شبکه بانکی قرار گرفته است.

در این مراسم همچنین از نجارزاده مدیرعامل بانک ملی، نصر اصفهانی رییس هیات مدیره بانک ملت، مرتضوی معاون بانک صادرات، مروج قائم مقام بانک سینا، باقری عضو هیات مدیره بانک پاسارگاد ،پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان ،شمسی نژادمدیرعامل بانک مهر ایران ،بزرگ عضو هیات مدیره بانک تجارت که نقش مهمی در تامین مالی حوزه فناوری و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان ایفا کرده‌اند، با اهدای لوح تقدیر و تندیس تجلیل شد.

همچنین در حاشیه این مراسم دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک به همراه علی اصغر تقوی معاون فناوری اطلاعات بانک، سهراب صادقی معاون امور شعب و توسعه بازار، رضا حیدری مدیرعامل هلدینگ نگاه،وحید حجتی مدیر هلدینگ نگاه پرداخت از نمایشگاه جانبی این مراسم بازدید کردند و طی گپ و گفتی با مدیران شرکتهای دانش بنیان حاضر در این نمایشگاه در جریان فعالیت‌های این شرکتها قرار گرفتند.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر