کد خبر: ۳۴۶۹۵
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۲

بانک صادرات ایران با مگاموتور تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد

​بانک صادرات ایران به منظور حمایت از رونق تولید و تامین مالی شرکت‌های قطعه‌ساز خودرو، با مگاموتور تفاهم‌ناهمه همکاری امضاء کرد.
بانک صادرات ایران با مگاموتور تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :  تفاهم‌نامه توسعه همکاری این بانک با شرکت تولیدی موتور، گیربکس و اکسل سایپا (مگاموتور) در نشستی با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران، مهدی اقبالی راد عضو هیئت‌مدیره، سیدکاظم مرتضوی اسکویی معاون شعب، محمد وطن‌پور معاون بانکداری جامع و غلامرضا طالبیان رئیس اداره کل بانکداری شرکتی و همچنین سیدمرتضی منتظرالمهدی، مدیرعامل و رئیس‌هیئت‌مدیره مگاموتور و مدیران ارشد این شرکت، با هدف گسترش همکاری و استفاده از ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و تجربیات در تامین مالی زنجیره تولید این شرکت و شرکت‌های زیرمجموعه، به امضاء رسید.

محسن سیفی در این نشست گفت: بانک صادرات ایران یکی از بانک‌های بزرگ ایران، از جمله مجموعه بزرگ در حوزه سیاست‌گذاری پولی کشور است و مجموعه مگاموتور نیز به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های سایپا، شریک تجاری مهم و باسابقه‌ای برای این بانک بوده و ازاین رو نگاه بانک به این مجموعه، یک نگاه راهبردی است.

سیفی با اشاره به اینکه تجربیات بانک صادرات ایران در زمینه تعامل و تامین زنجیره مالی صنعت خودرو، امروز به یکی از پتانسیل‌های ویژه در این بانک تبدیل شده است، سرعت بیشتر و کیفیت بهتر در تعامل و همکاری با مگاموتور را زمینه‌ساز پیشرفت و خدمت بیشتر به صنعت خودرو و مردم کشور دانست.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های این بانک برای حمایت از مجموعه مگاموتور، برای تامین مالی زنجیره تولید در این شرکت اعلام آمادگی کرد.

در این نشست همچنین سیدمرتضی منتظرالمهدی با ارائه گزارشی از زنجیره تامین تولیدات این شرکت برای شرکت سایپا، پارس خودرو و سایر تولیدکنندگان خودرو، با استقبال از انعقاد این تفاهم‌نامه، نیاز صنعت خودرو به تعامل بیشتر با بانک‌ها در زمینه خدمات ارزی و ریالی را مورد توجه قرار داد و گفت: به دنبال این هستیم که پیرو منویات مقام معظم رهبری را به صورت کامل و شایسته انجام دهیم و تولید را در صنعت خودرو افزایش دهیم.

او با اشاره به تنگناهای تحمیل شده به بخش‌های مختلف صنعت از جمله صنعت خودرو، افزود: در تلاش هستیم تا با افزایش تولید نسبت به سال‌های قبل، خدمات بهتری به مردم ارائه کنیم و تعامل با نظام بانکی و از جمله بانک صادرات ایران برای شرکت مگاموتور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرعامل شرکت مگاموتور با بیان اینکه 350 شرکت در زیرمجموعه این شرکت به صورت روزانه به ساخت قطعات مشغول هستند، امضای تفاهم‌نامه با بانک صادرات ایران را اقدام مناسبی برای سرعت دادن به تولیدات این شرکت و کمک به صنعت خودرو کشور ارزیابی کرد.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم! یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم!
دبیرکل ناتو با هشدار درباره تهدید‌های فزاینده روسیه گفت: اگر ارتش قدرتمند نسازیم، باید زبان روسی یاد بگیریم.
چطور میزبان بحران شدیم؟ چطور میزبان بحران شدیم؟
ایران در یک دهه گذشته میزبان یکی از بزرگ‌ترین امواج مهاجرت در منطقه بوده است؛ اما نه از سر آمادگی، بلکه به دلیل فقدان سیاستگذاری لازم.
صفحه خبر بالای تصاویر