کد خبر: ۳۴۶۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۱

تحولات بزرگ در حوزه مالی بانک شهر

برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه بانک در موعد مقرر، تهیه و ارائه به موقع صورت‌های مالی، بارگذاری به وقت صورت‌های مالی در سامانه کدال، افزایش شفافیت مالی از طریق افشاء رویداد‌های مهم و ... از اقدامات مهم معاونت مالی بانک شهر طی ۲ سال گذشته است.
تحولات بزرگ در حوزه مالی بانک شهر
به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:  بانک شهر با تغییرات قابل توجه در مدیریت و شیوه فعالیت های معاونت مالی توانسته است، ضمن بهبود عملکرد خود در این حوزه، دستاوردهای قابل توجهی را نیز برای این بانک در شبکه بانکی کشور به دست آورد.
برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه بانک شهر در موعد مقرر پس از یک دهه به نحو شایسته و حصول رضایت حداکثری سهام‌داران نسبت به سنوات قبل در بازخوردهای حاصله از طریق فضای مجازی و حضوری یکی از مهم ترین اقدامات در حوزه مالی بوده است.
همچنین حرکت با برنامه و همدلانه کارکنان معاونت مالی بانک شهر ثمرات گوناگونی را به همراه داشته است که می توان به تهیه و ارائه به موقع صورت‌های مالی، بارگذاری به موقع صورت های مالی در سامانه کدال رأس موعد مقرر برای نخستین بار از زمان پذیرش بانک در بازار سرمایه، افزایش شفافیت مالی از طریق افشاء به موقع رویدادهای مهم در سامانه کدال و سازمان بورس و اوراق بهادار (کدال) که منتج به ارتقای نماد بانک از بازار پایه نارنجی به بازار پایه زرد فرابورس شده است؛ اشاره کرد.
بانک شهر که طی 2 سال گذشته همواره با جلب کامل اعتماد شهروندان و مشتریان شبکه بانکی، جایگاه خود را با حرکت در مسیر درست و اصولی بانکداری حرفه ای تقویت کرده است؛ در حوزه مالی توانسته اقدامات مثمر ثمر دیگری همچون : ارتقای شفافیت اطلاعات نزد بانک مرکزی با اجرای دقیق دستورالعمل ضوابط ناظر بر حداقل استانداردهای شفافیت، اخذ مجوز از بانک مرکزی و راه اندازی صندوق بازارگردانی اختصاصی سهام بانک شهر، استیفای حقوق بانک از طریق پیگیری مستمر در مراجع مالیاتی، رفع ابهامات حسابرسان مستقل و بازرسان قانونی در دوران رسیدگی از طریق پاسخگویی مناسب و ارائه به موقع مدارک و مستندات، فروش بلوکی سهام در اختیار بازارگردان به میزان 9.2 درصد ، وصول بیش از 150 میلیارد ریال مطالبات از سهامدار بدهکار بابت افزایش سرمایه‌های سنواتی، اجرای طرح چک‌های جدید بانکی با شناسه صیاد 16 رقمی و رفع مشکلات و چالش‌های طرح فوق،تخصیص چاپ و توزیع چک های عادی بانکی و رمزدار شعب تهران به صورت روزانه و در کمتر از 48 ساعت جهت جلب رضایت مشتریان و تامین کسری نقدینگی از طریق بازار بین بانکی و بازار باز را به دست آورد.
کاهش زیان انباشته بانک، تدوین و اعمال سیاست‌های یکپارچه تصمیم گیری در سطوح عالی بانک در بخش دارایی‌ها و نقدینگی از طریق ایجاد کمیته‌های تخصصی مدیریت بر دارایی‌ها و بدهی‌ها (ALCO) و مدیریت نقدینگی و جذب منابع و راه اندازی مدیریت امور حسابداری مدیریت و سهام به منظور نظارت هر چه بیشتر به منظور کمک به تصمیم گیری سازمان،شناسایی موانع و مدیریت استراتژی رفع موانع و کمک به سودآوری؛ بخش مهمی از فعالیت های بانک شهر در حوزه مالی بوده که امید است روند موفقیت های این بانک در طی سال های آینده نیز ادامه یابد.
 
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر