کد خبر: ۳۴۶۳۸
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷

پخش ویژه برنامه «فوتبال بی‌نهایت» از لنز ایرانسل

ویژه برنامه مشترک لنز و آیو برای جام ملت‌های آسیا به نام «فوتبال بی‌نهایت»، از لنز ایرانسل پخش می‌شود.
پخش ویژه برنامه «فوتبال بی‌نهایت» از لنز ایرانسل

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی ایرانسل: «فوتبال بی‌نهایت» ویژه برنامه‌ای به مناسبت جام ملت‌های آسیا است که ترکیبی از آیتم‌های جذاب فوتبالی و گزارش زنده بازی‌ها را شامل می‌شود. این ویژه برنامه به صورت مشترک توسط لنز، تلویزیون اینترنتی اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران و پلتفرم آیو، ساخته شده و در روزهای برگزاری رویداد جام ملت‌های آسیا، ۳۰ دقیقه قبل از هر مسابقه از صفحه اختصاصی «فوتبال بی‌نهایت» در لنز، پخش می‌شود.

تیم ملی ایران نیز در مرحله گروهی این مسابقات با صدرنشینی در گروه C و کسب ۶ امتیاز، راهیابی به مرحله بعدی را قطعی کرده و در آخرین دیدار مرحله گروهی، سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۴۰۲، به مصاف امارات می‌رود.

لنز همچنین علاوه بر پخش زنده تمام مسابقات جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ در قالب سرویس پخش زنده، برای کاربران خود در ایام این مسابقات، جوایزی را نیز در نظر گرفته است. کاربران می‌توانند به ازای هر ۳۰ دقیقه تماشای فوتبال، ۴۰ امتیاز کسب کرده و با افزایش امتیاز خود، در قرعه‌کشی جوایزی شامل پلی‌استیشن ۵، گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S21 و توپ لالیگا ۲۰۲۲، شرکت کنند. مراجعه به بخش «لنز کلاب» و پیش‌بینی نتیجه مسابقات جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ نیز بخش دیگری از این جشنواره فوتبالی لنز است که امتیاز کاربران و شانس برنده شدن جوایز را برای آن‌ها افزایش می‌دهد.

اپلیکیشن  لنز، تلویزیون اینترنتی ایرانسل است که کاربران می‌توانند آن را بدون هزینه دانلود کنند و هر لحظه و هر کجا، به مجموعه‌ای از جدیدترین فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی و خارجی (دوبله و با زیرنویس فارسی)، برنامه‌های زنده تلویزیونی، پخش مستقیم مسابقه‌های ورزشی (پخش زنده فوتبال، پخش زنده شبکه سه و…) پخش زنده انواع رویداد (شامل رویدادهای علمی، آموزشی، انگیزشی) و…، به عنوان پلتفرم پخش محتوا و زیرساخت توزیع محتوا، روی گوشی تلفن همراه یا در منزل روی تلویزیون دسترسی داشته باشند.

 
برچسب ها: ایرانسل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر