کد خبر: ۳۴۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱

شعبه شرق تهران با رشد ۴۸ درصدی فروش حق بیمه در ۱۰ ماهه سال جاری فاقد هرگونه بدهی سنواتی می‌باشد

کامبیز زیارانی مدیر شعبه شرق تهران با اشاره به رشد ۴۸ درصدی فروش حق بیمه در این شعبه در ۱۰ ماهه سال جاری گفت: تعداد بیمه نامه صادره در این مدت ۱۳۱ هزار فقره بوده که با حق بیمه ۴۸۴۰ میلیارد ریال همراه بوده است.
شعبه شرق تهران با رشد ۴۸ درصدی فروش حق بیمه در ۱۰ ماهه سال جاری فاقد هرگونه بدهی سنواتی می‌باشد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران وی افزود: بیشترین رشد فروش در رشته های مسئولیت و بدنه با 74 درصد و حمل کالا با 70 درصد بوده است.
در حوزه پرداخت خسارت نیز تا بهمن ماه حدود 20 هزار پرونده تشکیل و معادل 2400 میلیارد ریال خسارت پرداخت شده است که بیشترین مبلغ در بیمه های اتومبیل و رشته های ثالث و بدنه بوده که حدود 2130 میلیارد ریال می باشد.
زیارانی با اشاره به وجود 130 نماینده فعال در این شعبه گفت: به طور میانگین ماهانه 330 میلیارد ریال پرداختی در این شعبه داریم.وی همچنین از تشکیل کارگروه ویژه برای وصول مطالبات شرکت خبر داد و گفت: این کارگروه با مشارکت بخش حسابداری و صدور تشکیل شده و به طور مستمر جلسات فنی و کارشناسی برگزار می کند.
مدیر شعبه شرق تهران افزود: بر اساس سیاست ها و استراتژی تنظیم شده در هیات مدیره شرکت و تشکیل کارگروه ویژه وصول مطالبات در این شعبه ، با استفاده از هوش تجاری و سامانه های آماری فعالیت نمایندگان در هر ماه پایش و عملکرد آن ها سنجیده می شود و اقدامات لازم و متناسب در جهت وصول مطالبات برنامه ریزی و اجرا می گردد. این امر باعث شد تا این شعبه در سال جاری فاقد هرگونه بدهی سنواتی باشد و جای دارد از همت و تلاش همکاران شعبه و همچنین همدلی و همراهی همکاران نمایندگان تشکر نمایم.

 

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در یک کنفرانس خبری بین‌المللی در کاراکاس، یک گوشی هوآوی را به نمایش گذاشت و آن را «بهترین گوشی دنیا» نامید.
لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید
آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، لغو کنسرت همایون شجریان را نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های هراس از امید در ایران دانست و آن را فرصت‌سوزی فرهنگی توصیف کرد.
کنسرت همایون شجریان لغو شد کنسرت همایون شجریان لغو شد
همایون شجریان اعلام کرد کنسرت جمعه برگزار نخواهد شد و دلیل آن نبود امکان مدیریت جمعیت میلیونی است؛ او پیش‌تر خواستار جلسات بررسی قبل از موافقت بود.
پزشکیان به نیویورک می رود پزشکیان به نیویورک می رود
رئیس جمهور ایران هفته آینده به نیویورک می‌رود تا در مجمع سازمان ملل سخنرانی کند؛ عراقچی او را همراهی کرده و رایزنی هسته‌ای با اروپایی‌ها انجام می‌شود.
چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم
چین در رژه پیروزی پکن برای اولین بار تمام موشک‌های کلاهک هسته‌ای خود را همزمان به نمایش گذاشت و قدرت نظامی خود را به رخ جهانیان کشید.
افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا
یک نماینده کنگره آمریکا اعلام کرد اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار متهم به جرایم غیراخلاقی، به‌زودی منتشر می‌شود؛ ترامپ نیز متهم به نقش‌آفرینی است.
محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد
طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ در رشته‌های خاص حتی در صورت عدم ثبت‌نام، از شرکت در آزمون سراسری ۱۴۰۵ محروم می‌شوند.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر