کد خبر: ۳۴۵۹۲
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹

ادعای معاون تحقیقات ایران خودرو: بهترین تاکسی‌های برقی را تامین کرده‌ایم

معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو نیز با بیان این‌که بر اساس فرآیندی که در ایران خودرو متداول است، برای انتخاب هر محصول، بازار به صورت کامل رصد و محصولات با هدف انتخاب می‌شوند، عنوان کرد: خودرو‌های برقی CBU با کاربری تاکسی که واردات آن‌ها در حال انجام است، جزو بهترین محصولات تاکسی در کشور مبدا به شمار می‌رود.
ادعای معاون تحقیقات ایران خودرو: بهترین تاکسی‌های برقی را تامین کرده‌ایم

مخاطب24:مهدی رادمنش، با بیان این‌ مطلب و با اشاره به اینکه خودروهای برقی وارداتی، دارای قیمت اقتصادی در میان سایر خودروهای مدنظر برای کاربری تاکسی هستند، بیان کرد: در انتخاب این محصولات برقی، قیمت و کلاس خودرو، وزن خودرو، فاصله دو محور، گشتاور وزنی و قدرت وزنی، میزان پیمایش با یک شارژ، برند محصول، گشتاور و قدرت موتور، حجم صندوق عقب، حداکثر سرعت، سیستم مدیریت خنک کاری باتری، نوع و میزان مصرف باتری و نیز میزان فروش در بازار کشور چین، مدنظر بوده است. وی که در نشست با سرپرست سازمان تاکسی‌رانی شهر تهران سخن می گفت، با تشریح مشخصات فنی و عملکردی سه محصول تاکسی برقی، با اشاره به این‌که هر سه این محصولات به دو طریق خانگی و ایستگاه‌های شارژ موجود در سطح شهر، امکان تامین توان را دارند، گفت: تنها تفاوت شارژدهی در ایستگاه های سطح شهر و دستگاه‌های شارژ خانگی در مدت زمان لازم برای شارژ محصول است که این مدت زمان در شارژرهای خانگی بیش از سایر دستگاه هاست. پشتیبانی مستقیم تاکسی‌های برقی از سوی شرکت‌های تولید کننده معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو نیز با بیان این‌که در خصوص پشتیبانی فنی هر سه خودروی پیشنهادی، ایران خودرو مستقیما با شرکت های خودروساز تولیدکننده این محصولات طرف است، اظهار کرد: این اقدام، بزرگ ترین مزیتی است که ایران خودرو به منظور پشتیبانی و خدمات پس از فروش و نیز به روزرسانی محصولات توانسته ایجاد کند. محمد شفیعی نژاد، با بیان این‌که زنجیره خدمات پس از فروش ایران خودرو پشتیبان این محصولات برقی خواهد بود، گفت: به منظور ارایه خدمات پس از فروش به محصولات برقی، نمایندگی هایی معرفی خواهند شد که خدمات ویژه ای به خودروهای برقی ارایه خواهند داد. این خدمات در سایر شهرهای کشور که ناوگان آن‌ها مجهز به خودروی برقی خواهد شد نیز ارایه می شود. وی هم چنین با اشاره به دوره گارانتی هریک از محصولات، اظهار کرد: دوره گارانتی خودروی E70 دانگ فنگ، سه سال یا ۱۰۰ هزار کیلومتر پیمایش و باتری آن شش سال یا ۳۰۰ هزار کیلومتر پیمایش است. گارانتی خودروی LUNA GRE نیز سه سال یا ۱۰۰ هزار کیلومتر پیمایش و باتری آن شش سال یا ۵۰۰ هزار کیلومتر پیمایش و گارانتی خودروی FAW-NAT نیز سه سال یا ۳۰۰ هزار کیلومتر پیمایش و باتری آن شش سال یا ۵۰۰ هزار کیلومتر پیمایش است. در ادامه، بازدیدکنندگان از مرکز تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو دیدن کرده و سه خودروی برقی E70 ، LUNA GRE و FAW-NAT به سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران و تیم همراه معرفی شدند که مورد تست و بررسی قرار گرفتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۹ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران
روز گذشته، پهپاد «جاسوسی شناسایی» در کوه‌های اطراف شهرستان چگنی شناسایی شد.
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
برگزیده
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر