کد خبر: ۳۴۵۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۲

افزایش دما در ایران و عراق رکورد زد

رییس سازمان هواشناسی گفت: امروز افزایش رخداد مخاطرات حدی در بسیاری از کشور‌ها مردم را تهدید می‌کند که بهترین راه برای مقابله با این مخاطرات مساله سازگاری است.
افزایش دما در ایران و عراق رکورد زد

مخاطب24:سحر تاج‌بخش مسلمان، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور در هفتمین کنفرانس بین‌المللی تغییر اقلیم که صبح امروز (دوشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۲) در سالن همایش‌های کتابخانه ملی ایران برگزار شد، گفت: در کنفرانس امسال تعداد مقالات نسبت به کنفرانس قبلی ۳۰ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: در هفتمین کنفرانس بین‌المللی تغییر اقلیم ۳۵۰ مقاله ارسال شده است که ۴۵ مورد سخنرانی شفاهی صورت خواهد گرفت و حدود ۲۰۰ مورد به صورت پوستری همراه با ۱۱ پنل تخصصی و ۷ کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به اهمیت مساله تغییر اقلیم در سطح جهانی، ملی و منطقه‌ای اظهار کرد: مهمترین موضوعی که در این کنفرانس به آن پرداخته می‌شود، تهیه گزارش‌های مرتبط با تغییر اقلیم است که مقرر شد ۳ کارگروه Iccp گزارش‌های اصلی خود را در این موضوع ارائه دهند.

وی بر اهمیت مساله سازگاری با اقلیم و تغییرات آن تاکید کرد و گفت: هنوز فرصت هدایت شرایط و مدیریت منابع سرزمینی برای سازگاری با تغییرات اقلیمی وجود دارد و بهترین راه مقابله با تغییر اقلیم، سازگاری با آن است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: امروز افرایش رخداد مخاطرات حدی همه مردم جهان را تهدید می‌کند و بهترین راهکار برای کاهش مخاطرات، سازگاری با تغییر اقلیم و چالش‌های آن یا استفاده از روش‌های مختلف برای کاهش گازهای گلخانه‌ای و مصرف کربن است.

تاجبخش همچنین با ارائه گزارشی، آخرین وضعیت اقلیم را در سطح بین‌المللی و مللی توضیح داد و گفت: افرایش دما در مقیاس جهانی از مهم‌ترین آثار تغییر اقلیم است که کشور ما را هم تحت تاثیر قرار داده است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور خاطرنشان کرد: افرایش رخداد پدیده‌های حدی بر اثر تغییرات اقلیمی در آسیا بسیار جدی است و سیل بسیار شدید سال گذشته در پاکستان از جمله آثار آن بود.

تاج. بخش تاکید کرد: روند افزایش دما و کاهش بارش در بیشتر کشورهای غرب آسیا رخ داده است بیشترین افرایش دما در ایران و عراق رخ داده و بیشترین کاهش بارش در افغانستان و آذربایجان رخ داده و ترکیه، عربستان و پاکستان و ... نیز تحت تاثیر مساله تغییر اقلیم قرار دارند.

وی یادآور شد: در ایران هم طی ۵۰ سال گذشته روند افرایش دما و کاهش بارش‌ها را شاهد بودیم و در سال ۲۰۲۳ روند افرایش دما ۱.۵ درجه بیشتر از میانگین جهانی بوده و رکورد گرم‌ترین دمای تاریخ کره زمین در سال ۲۰۲۳ ثبت شده و سال ۲۰۲۴ می‌تواند گرم‌تر هم باشد.

رئیس سازمان هواشناسی بیان کرد: میانگین دمای جهانی در زمین به حدود ۱۵ درجه رسیده که افرایش یافته و آخرین اطلاعات از تغییرات دما حاکی است که بیشترین تغییرات در مناطق جنب حاره رخ داده است.

 معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان روند افزایش صعود تراز آب دریاها را از دیگر مسائل جدی دانست و گفت: افزایش مخاطرات حدی رشد پیدا کرده است و آنچه به ما کمک می‌کند، حرکت به سمت توسعه پایدار و ایجاد شهرها و کشورهای تاب آور در برابر مخاطرات تغییرات اقلیمی است.

برچسب ها: هواشناسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر