کد خبر: ۳۴۵۷۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۰

نوسان قیمت دلار زودگذر است

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران معتقد است رسانه‌ها باید با رفتاری منطقی و اصولی از دامن زدن به هیجانات کاذب در بازار ارز پرهیز کنند.
نوسان قیمت دلار زودگذر است

مخاطب24:مسعود قاسمی، عضو کمیسیون تسهیل تجارت و مدیریت واردات اتاق بازرگانی ایران در خصوص نوسانات اخیر بازار ارز گفت: طبیعتا اتفاقات اخیر منطقه‌ای و تنش‌های سیاسی و امنیتی در داخل و خارج از کشور تاثیر بسیاری بر قیمت دلار گذاشته که این روند با توجه به موارد مشابه قبلی، کاملا قابل پیش بینی بود.

حتی بسیاری از فعالان اقتصادی نیز چنین نوساناتی را پیش بینی و خود را برای گذر از این موج افزایشی قیمت دلار آماده کرده بودند.

وی به دلایل مختلف نوسانات بازار ارز اشاره کرد و گفت: بحث تحریم‌های ظالمانه آمریکا و کشور‌های غربی که سالهاست اقتصاد ما را هدف قرار داده‌اند به خودی خود یکی از عوامل نوسانات ارزی است، اما امسال اتفاقات و رویداد‌های مختلفی هم رخ داد که زمینه را بیشتر برای نوسانات قیمت ارز فراهم کرد. ضمن اینکه بحث انتخابات پیش رو نیز یکی دیگر از عوامل نوسانات محسوب می‌شود که معتقدم دولت نیز به هر طریقی اجازه نخواهد داد افزایش قیمت دلار ادامه داشته باشد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران به شیطنت‌های رسانه‌ای و ایجاد موج روانی در بازار اشاره کرد و گفت: فعالان اقتصادی و تجار و بازرگانان باید در این شرایط از هرگونه گمانه زنی و پیش بینی در خصوص افزایش قیمت دلار در ماه‌های آتی خودداری کنند، چراکه این مساله بلافاصله با فضاسازی رسانه‌ای همراه می‌شود و بازار ارز را بدون هیچ دلیل موجه اقتصادی با شوک مواجه میکند.

قاسمی با تاکید بر عدم شایعه پراکنی در خصوص قیمت دلار ادامه داد: متاسفانه کشور ما خیلی زود تحت تاثیر شایعات قرار می‌گیرد و ما همواره نگران وقوع یک تورم کاذب هستیم. به همین دلیل اگر این تورم کاذب، هیچ دلیل اقتصادی و منطقی هم نداشته باشد، باز هم شایعات و موج رسانه‌ای مبنی بر افزایش قیمت و حباب بازار می‌تواند التهاب زیادی را ایجاد کند. به همین دلیل رسانه‌های ما نیز باید از هرگونه گمانه زنی و انتشار اخبار غیرموثق در خصوص پیش بینی قیمت دلار بپرهیزند، چون همین اتفاق باعث ایجاد التهاب در بازار و مشکلات بزرگتر در اقتصاد کشور خواهد شد.

منبع: نود اقتصادی

 
برچسب ها: ارز بانک مرکزی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
برگزیده
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر