کد خبر: ۳۴۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷

بورس تا پایان سال چه خواهد شد؟

کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه روند بورس تا پایان سال ۱۴۰۲ متعادل پیش بینی می‌شود گفت: با توجه به ادامه دار بودن تنش‌های سیاسی و منطقه‌ای نمی‌توان انتظار رشد شارپی را تا پایان سال برای بازار سرمایه داشت.
بورس تا پایان سال چه خواهد شد؟

مخاطب24: بهراد موسوی با توجه به اینکه بازار سرمایه طی ماه های اخیر تحت تاثیر ریسک های سیستماتیک و غیر سیستماتیک بوده است پیش بینی می شود که روند بازار تا انتهای سال ۱۴۰۲ آرام و متعادل پیش برود.

کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه نمی توان انتظار رشد شارپی را تا پایان سال برای بازار سرمایه داشت، افزود:تنش های منطقه را نمیتوان پیش بینی کرد و تنها می توان سایر سناریوهای تاثیرگذار بر بازار بورس را باید بررسی کرد .

وی ادامه داد: در پی تنش‌های منطقه و اتفاق های سیاسی رخ داده در ماه های اخیر ، بازار سرمایه رفتارمنطقی را از خود نشان داده است. باید به این نکته توجه داشت کاهش التهابات به واسطه انتشاراینگونه خبرها در راستای تعادل بازار در این شرایط بسیار کمک کننده است .

موسوی تصریح کرد : درآخرین ماه سال با بررسی سناریوهای موجود به نظر نمی رسد اتفاق‌های سیاسی به طورکامل پایان یابد و تاثیر آن را بر بازار سرمایه مشاهده خواهیم کرد.

تاثیر پالایشی ها بر بازار سرمایه

وی به تاثیر مستقیم صنعت پالایشی ها بر بازار سرمایه اشاره کرد و گفت : به طور یقین با وجود افت شدید پایشی‌ها در اثر مصوبه وزارت نفت ، کاهش نامحسوس سود آوری در صورت های مالی در پایان سال دیده خواهد شد که این امر طبیعی است سهامداران سهام را با میزان سود پیش بینی شده خریداری کنند.

وی ادامه داد : کنترل حجم سهام به معنای دستوری بودن آن است که در گذشته دامنه نوسان تغییر می کرد و حجم کنترل می شد. اما در چنین شرایطی پیش بینی می‌کنیم بورس دچار التهاب شود و دستکاری قوانین موجود که هیچ تصوری از تاثیرمستقیم آن بر بازار سرمایه نداریم ممکن است شاهد تغییر دادن روند بازارشویم در چنین وضعیت باید بازار حالت خود را ادامه بدهد .

پیش بینی قیمت دلار تا پایان سال

کارشناس بازار سرمایه قیمت دلار را تا انتهای سال را بدین صورت پیش بینی کردو گفت : با توجه به اخبار سیاسی منتشر شده شاهد نزولی شدن قیمت دلار نخواهیم بود به واسطه اینکه قیمت دلار بر ۵۲ هزار تومان تثبیت شده در این صورت قیمت نیمایی هم باید دستخوش تغییراتی شود در افق بلند مدت سهام قطعا عملکرد مناسبی را خواهد داشت اما در شرایط فعلی بهتر است بخشی از دارایی را به سمت بازارهایی که از دلار تاثیر پذیر هستند سوق دهیم .

وی تصریح کرد: احتمال نمی رود قیمت دلار تا پایان سال سقف قبل را بشکند اما با توجه به رشد نقدینگی و عوامل سایسی و اقتصادی که همگی براقتصاد کشور تاثیر می‌گذارد میتوان گفت ابتدای سال آینده تارگت بالای ۶۰ هزار تومان را شاهد خواهیم بود./صدای بورس

پیش‌بینی بورس تا پایان سال جاری

مهدی بیات منش به پیش بینی بازار سرمایه پرداخت و گفت: بازار یک سیستم زنده و فعال است. گاهی حرکش کند و گاهی هم تندتر است. از همین رو تنفس و رشد این بازار ادامه خواهد داشت، چون فعالیت اقتصادی و تولید وجود دارد. ولی پیش‌بینی این روند در گرو تصمیمات سیاست‌گذار است. اگر سیاست‌گذار اجازه دهد که بازار رشد طبیعی خودش را در پیش بگیرد انتظار می‌رود که حداقل به اندازه تورم رشد داشته باشیم. ما در یک سال گذشته نزدیک ۵۰ درصد تورم داشتیم در حالی که این نرخ را در شاخص‌ها نمی‌بینیم.

به گفته او شاخص بورس یک رشد ذخیره‌ای دارد که انتظار دارم در آینده آزاد شود. اینکه چه زمانی این اتفاق بیفتد شاید بعد از انتخابات باشد شاید هم در بهار؛ هر موقع که سیاست‌گذار اجازه دهد. ضمن این که بازار همواره در اسفند ماه یک رشدی را به صورت سنتی داشته است و به طور کلی شاخص فعلی پتانسیل بالایی برای ازاد شدن دارد./اقتصاد24

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.