کد خبر: ۳۴۵۲۳
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰

سارقی که تلفن همراه خود را در محل جرم جا گذاشت

رییس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری یک سارق لوازم خودرو با ۱۰۰ فقره سرقت خبر داد.
سارقی که تلفن همراه خود را در محل جرم جا گذاشت
مخاطب24:سردار علی ولی‌پور گودرزی، رییس پلیس آگاهی پایتخت، از دستگیری یک سارق لوازم خودرو با ۱۰۰ فقره سرقت خبر داد و در این‌باره گفت: اوایل مهرماه سال‌جاری یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس و ماموران کلانتری را در جریان وقوع یک فقره سرقت داخل خودرو قرار داد. با ثبت اظهارات اولیه شاکی در کلانتری، پرونده با دستور مقام قضائی برای رسیدگی تخصصی به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.
 
رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد:‌ با تشکیل پرونده کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی پایتخت برای بدست آوردن سرنخی از عامل یا عاملان سرقت به محل سرقت مراجعه و در گام اول تحقیقات میدانی متوجه شدند که سارق تلفن همراه خود را در حین سرقت در داخل خودرو جا گذاشته است و همین سرنخ کافی بود تا تحقیقات پلیسی وارد گام بعدی شود.
 
وی با اشاره به اینکه کارآگاهان موفق شدند در رصدهای اطلاعاتی هویت سارق را شناسایی کنند ادامه داد: در شاخه دیگر از بررسی‌های پلیسی مشخص شد که سارق اموال سرقتی را به دو مالخر فروخته است.  همچنین در گام بعدی از تحقیقات پلیسی نیز مخفیگاه سارق و دو مالخر اموال مسروقه مورد شناسایی قرار گرفت.
 
ولی‌پور گودرزی با بیان اینکه این افراد در عملیات‌های جداگانه‌ای که پس از هماهنگی با مقام قضایی و اخذ مجوز انجام شد، دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند، گفت:‌ مخفیگاه متهمان نیز مورد بازرسی قرار گرفت که در جریان آن تعدادی از قطعات و تجهیزات خودرو کشف و ضبط شد. همچنین سارق نیز تحت بازجویی قرار گرفت که در جریان آن به ۱۰۰ فقره سرقت و فروش اموال مسروقه به دو مالخر دیگر اعتراف کرد.
 

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه تا کنون ۱۰ مالباخته شناسایی شده‌اند اضافه کرد: هر سه متهم پس از تحقیقات تکمیلی به مرجع قضائی معرفی و با دستور قضایی برای کشف جزئیات پرونده در اختیار کارآگاهان تیم مبارزه با سرقت خودرو پایگاه یکم این پلیس قرار دارند

منبع:ایسنا

 
برچسب ها: سرقت
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.