کد خبر: ۳۴۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۸

قیمت دنبه نجومی شد

قیمت یک کیلو دنبه گوسفندی از ۳۲۰ هزار تومان فراتر رفت.
قیمت دنبه نجومی شد

مخاطب24:افزایش نامتعارف قیمت گوشت قرمز و گوشت سفید در بازار، حالا تاثیر خود را در بهای کله پاچه و دنبه گوسفندی بیش از پیش نشان داده است.

در حالی که بهای هر کیلو گوشت گوشفندی بین ششصد تا هفتصد هزار تومان گزارش شده است، خبر‌های رسیده ازسطح شهر نشان می‌دهد یک کیلو دنبه به قیمتی بیش از ۳۲۰ هزار تومان در فروشگاه‌های عرضه مواد پروتئینی فروخته می‌شود.

قیمت دنبه در حالی با رشدی رعدآسا در دو سال اخیر به ۳۲۰ هزار تومان رسیده است که تنها دو سال قبل هر کیلو دنبه در فروشگاه‌های اقلام پروتئینی به قیمتی در حدود ۹۰ هزار تومان عرضه می‌شد.

به این ترتیب تنها در دو سال اخیر بهای هر کیلو دنبه بیش از ۲۵۵ درصد افزایش را شاهد است.

دنبه تا پیش از افزایش شدید قیمت گوشت در سال ۱۴۰۰، در زمره اقلام ارزان قیمت گوشت گوسفندی بود. بسیاری از خانوار‌ها با هدف تهیه روغن ارزان‌تر، دنبه خریداری کرده و روغن آن را برای پخت و پز استفاده می‌کردند این در حالی است که در شرایط فعلی روغن دنبه به کالایی بسیار لوکس و گران قیمت بدل شده و طبقات متوسط و فقیر قادر به خرید دنبه برای تهیه روغن نیستند. بهای نیم کیلو روغن دنبه ماده از پانصد تا هفتصد هزار تومان در فضای مجازی اعلام شده است.

دلیل مهم افزایش بهای دنبه را می‌توان در کاهش قابل توجه عرضه گوسفند به بازار دانست.

گزارش مرکز آمار ایران نشان می‌دهد در آذرماه سال جاری میزان عرضه گوسفند و بره در قیاس با آذرماه سال گذشته کاهشی ۴۲ درصدی را شاهد است.

افزایش شدید بهای گوشت قرمز و خصوصا گوشت گوسفندی این کالای مهم پروتئینی را از سبد خانوار ایرانی خارج کرده است.

کاهش شدید مصرف گوشت حساسیت قیمتی را به گفته فعالان این بازار از میان برده چرا که سهم گوشت در سبد مصرفی خانوار با سقوط آزاد مواجه است.

برچسب ها: بازار قیمت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر