کد خبر: ۳۴۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۱

قتل ۲ مهمان عروسی به دست پدر داماد

مردی که در شب عروسی پسرش ۲ کودک را به قتل رسانده و یک زن و مرد جوان را مجروح کرده بود، ماجرای آن شب را توضیح داد.
قتل ۲ مهمان عروسی به دست پدر داماد

مخاطب24:تیرماه ۱۴۰۰ گزارش یک تیراندازی مرگبار در جشن عروسی به مأموران پاکدشت اعلام شد. پس از آن مأموران به باغی در صفاییه اعزام شدند و پس از بررسی‌های اولیه مشخص شد پدر داماد که مردی ۶۰ ساله بود، با شلیک چند گلوله باعث مرگ دختری ۹ ساله و یک پسر ۸ ساله شده و ۲ مرد و زن جوان را نیز مجروح کرده است.

متهم که به خاطر شرب خمر حالت طبیعی نداشت، در محل عروسی بازداشت شد و پس از انتقال به پلیس آگاهی و در همان بازجویی‌های اولیه به شلیک مرگبار اعتراف کرد و گفت: تقریبا اواخر عروسی قرار بود پسر و عروسم را راهی خانه‌شان کنیم. من از فرط خوشحالی و به رسم سنتی که داشتیم، اسلحه شکاری را برداشتم و چند تیر هوایی شلیک کردم اما نمی‌دانم که چه شد لوله تفنگ به پایین آمد و از آنجا که در حالت طبیعی نبودم، دستم روی ماشه رفت و چند گلوله هم شلیک شد. من قصد کشتن و آسیب رساندن به کسی را نداشتم و نمی‌دانم که چرا این اتفاق افتاد.

۲ مجروح دیگر حادثه که یکی از آنها پدر دختربچه مقتول و دیگری مادر پسربچه کشته شده بود هم پس از بهبودی نسبی از متهم شکایت کردند. با تکمیل تحقیقات و اعتراف صریح متهم پرونده برای رسیدگی به شعبه چهار دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت

در ابتدای این جلسه پدر دختربچه، در حالی که به سختی صحبت می‌کرد، به جایگاه رفت و گفت: آن شب آخر عروسی بود و می‌خواستیم به خانه‌مان برویم که پدر داماد به یکباره اسلحه شکاری‌اش را مسلح کرد و شروع به تیراندازی کرد. هر چقدر داد و فریاد کردیم، متهم متوجه نمی‌شد و مرتب با رقص و پایکوبی شلیک می‌کرد و ما را هدف قرار داد تا اینکه چند نفر از پشت اسلحه را از دستش گرفتند. خدا می‌داند اگر او را نگرفته بودند چند نفر دیگر قربانی می‌شدند. حالا هم من به هیچ عنوان از خون دخترم گذشت نمی‌کنم و تنها درخواستم قصاص متهم است.

پس از آن مادر پسربچه هم که از ناحیه پا و دست آسیب دیده بود، به جایگاه رفت و گفت: هر وقت یاد آن شب می‌افتم، بدنم می‌لرزد. پسرم در چند قدمی من بود که کشته شد. پزشکان اعلام کردند گلوله به طحال پسرم خورده بود. من هم تقاضای قصاص دادم و به هیچ عنوان حاضر به مصالحه نیستم.

بعد از آن متهم در حالی که سرش پایین بود به جایگاه رفت و گفت: من اتهام قتل عمد را قبول ندارم. در خانواده‌مان رسم داریم که پدر یا جد پدری داماد در شب عروسی پسرش چند گلوله به نشانه خوشحالی شلیک کند، اما نمی‌دانم که چه اتفاقی افتاد و گلوله‌ها ناخواسته به میهمانان خورد و این فاجعه رخ داد.

در این لحظه قاضی از متهم پرسید طبق اعتراف خودتان و گزارش پلیس در شب حادثه شما حالت طبیعی نداشتید. آیا این موضوع را قبول دارید؟

متهم جواب داد: بله من مشروب خورده بودم و مست بودم، ولی باور کنید قصدی برای آسیب رساندن به کسی را نداشتم. این افرادی که کشته و مجروح شدند، میهمانان من بودند و کسی به میهمانانش آسیب نمی‌زند. اگر حالم خوب بود قطعاً این اتفاق نمی‌افتاد و حالا هم شرمنده خانواده این دو کودک هستم و از آنها می‌خواهم من را ببخشند.

در پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند براساس اظهارات متهم، گزارش پلیس و مستندات پرونده متهم را به قتل شبه عمد و پرداخت دیه محکوم کردند.

شکسته شدن حکم در دیوان عالی کشور

با صدور حکم و اعتراض اولیای دم به حکم صادره پرونده به دیوان عالی کشور رفت و قضات دیوان با بررسی موشکافانه پرونده اعلام کردند با توجه به اینکه قتل با اسلحه‌ای که وسیله‌ای کشنده محسوب می‌شود، صورت گرفته و متهم با این آگاهی که سلاح گرم می‌تواند باعث مرگ افراد شود از آن استفاده کرده، قتل نمی‌تواند شبه عمد باشد.

به این ترتیب با شکسته شدن حکم قتل شبه عمد پرونده بار دیگر به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران(شعبه هم عرض) فرستاده شد تا متهم ۶۰ ساله بزودی در برابر اتهام قتل عمد از خودش دفاع کند.

برچسب ها: قتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر