کد خبر: ۳۴۴۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰

اوسمار سرمربی پرسپولیس شد؟

اوسمار ویرا، به گفته برخی از رسانه‌ها به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شده است و قرار است به زودی روی نیمکت سرخپوشان حضور پیدا کند.
اوسمار سرمربی پرسپولیس شد؟

مخاطب24:باشگاه پرسپولیس در حالی تعطیلات نیم فصل را پشت سر می گذارد که هنوز وضعیت کادر فنی این تیم مشخص نیست و فرصت سرخپوشان برای از سرگیری تمرینات در حال از دست رفتن است.

با این حال این روزها شاهد داغ شدن بازار شایعات درباره سرمربی جدید پرسپولیس هستیم، شایعاتی که با منتفی شدن حضور برانکو ایوانکوویچ روی نیمکت این تیم گسترش بیشتری پیدا کرد.

مدیران باشگاه پرسپولیس با اوسمار دستیار گل محمدی به توافق رسیدند و به زودی او به صورت رسمی به عنوان سرمربی جدید این باشگاه معرفی خواهد شد.
 
در تازه ترین مورد هم شاهد انتشار یک نام آشنا برای سرمربیگری سرخپوشان هستیم، اوسمار ویرا. نام اوسمار برای طرفداران پرسپولیس بسیار آشناست، چرا که او در مدت حضور یحیی گل محمدی در باشگاه به عنوان دستیار او مشغول فعالیت بوده است و حال خبرها حکایت از آن دارد که مدیران سرخپوشان با این مربی به توافق رسیده اند.

جالب اینجاست که علیرضا بیرانوند، دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان هم که به همراه تیم ملی فوتبال در جام ملت های آسیا حضور دارد، درباره این انتخاب واکنش نشان داده است.

براساس گزارش خبرورزشی، گلر پرسپولیس درباره استوری روز گذشته خود درباره اوسمار توضیح داده است: من استوری را به خاطر این برای اوسمار گذاشتم بابت اینکه سرمربی را انتخاب نکردند و ممکن است سرمربی جدید اوسمار را نخواهد اما من از اوسمار تشکر کردم در روزهایی که نمی‌دانی تکلیف چیست، برای پرسپولیس تلاش می‌کنی. حالا من می‌گویم اگر قرار است اتفاقی بیفتد، شما که لیست را بر اساس لیست آقای گل‌محمدی می‌گیرید و آقای اوسمار هم که ۵۰ درصد آقای گل‌محمدی است و تیم را تمرین می‌دهد و سه بازی دوستانه داشته و تمام شخصیت تیم را می‌شناسد.

بیرانوند در مورد اوسمار ادامه داد: خودم شخصا به عنوان کسی که با کادرفنی کار کردم، این را می‌گویم. حرفم این نیست که آقای اوسمار را بگذارید، می‌گویم خوبش این است که آقای اوسمار سه هفته تیم را تمرین داده و سه بازی دوستانه انجام داده و بازیکنانی هم که گرفتید با مشورت آقای اوسمار و گل‌محمدی بوده. او این بازیکنان را می‌شناسد و تیم را هم به اردو خواهد برد، پس تیم را بدهید دستش این کادرفنی باشد.

وی در پایان گفت: این نظری است که من می‌دهم و شاید هواداران حرف دیگری بدهند. حالا شاید خدایی نکرده فردا تیم نتیجه نگیرد و هواداران بگویند بیرانوند تو گفتی آقای اوسمار! من می‌گویم سرمربی جدید اگر بیاید باید فرصت داشته باشد و ممکن است با چند باخت از کورس خارج شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر